toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Arkadaslar piyasadan haberiniz var mı? Benim için timed event yapacak bir guild buldum, ne kadar verebilecegimi sordular? Ne kadar vermeliyim max? Bu arada Revolution'dan arkadaslar varsa satan, para yabancıya gitmesin size vereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 aa da 3.5k dan veriyorlardi ama bi öner bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 3.5k kabul ederlerse müthiş valla benim için. google'a yazayım dedim 15k diyen var, 6k diyen var. o paraları hayatta veremem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 grim batolda druid açtım. onu kasayım guild kurayım za farmlamaya başliyim 1 k golda anlaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 tamam alta alırım onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 10k dediler yuhahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hangi guild dedi allah aşkına bende eskı grim batol horde playeriyim çok merak ettim doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 O parayı bana ver, seni gerçek hayatta sırtımda taşıyayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Infamy. Yeni yetme bi guild, cok cabuk temizlediler mh ve bt'yi. dee yani 10k nedir ya saka gibi. adama 3.5k dedim, yetmez dedi +1k daha veriyim dedim bi süre cevap gelmedi. tamam mı 4.5k dedim. yok işte bizim guildde hala bear bekleyenler var o yuzden 10k falan vermen lazım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 5k üstü yalan eskiden eon la biz her 2 günde bir farmlardık corruption yada hencmene sor istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 en fazla 5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 biz 9k ya satmaya baslayacagiz yakinda. nagrand'da olsan aldirirdim seni bizim raide, muhtemelen bedavaya alirdin. almayan 2-3 kisi var bizde de ama tatile gitti adamlar, simdi grup bulup yapamiyoruz dogru duzgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bizim serverda 1,5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bizim serverda üste para veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bende bi araştırayım bizim serverda. kaç para acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 3.5 - 4k civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Burning legion da kaç pare aceba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 4Ever said: bizim serverda 1,5k hangi server o. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Magtheridon'da ayılar teklif ediyormuş. Oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 quixef said: Magtheridon'da ayılar teklif ediyormuş. Oh wait. bunu yazmaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yoo magtheridonda da 5k ya satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 quixef said: Magtheridon'da ayılar teklif ediyormuş. Oh wait. dfssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 DMda da 10K dan basladi, sonra kapali zarf usulu ihaleye dondu; in game maille teklif veriyorsun, haftada iki gun farmliyor adamlar, en yuksek teklifi vereni goturuyorlar heh alayim diyordum ben de mageime ama iki tane alta epic binek lazim once, biri 69 biri 67 oldu, mecburen askiya aldim ayicigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Lorrotar said: bizim serverda üste para veriyolar lol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bizim serverda bi ay önce method satıyordu 6.3k gibi bi rakama >: bi kaç bt farm guild daha heveslendi onlarda 4-5k arasıydı yannız 100% garanti değil wipe flm yediklerini duydum :< mainle cok kastım almak icin rollar ve telekom saolsun alamadım oyunu bırakmadan 2 gun once oyle bi kaç method altla girdik aldım lockla <.< bobhatred oldu biraz ama olsun o: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar