yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Fly said: ben varım, videolara falan bakınca ne bileyim vay be ne oyunmuş diyemiyorum. oynamadım hiç, şu saatten sonra da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ya sev ya terket :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Fly said: ben varım, videolara falan bakınca ne bileyim vay be ne oyunmuş diyemiyorum. oynamadım hiç, şu saatten sonra da zor.+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Netcafe said: Diablo for nubs ! HAHAHA çükünü keserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bende diablo oynamadım hiç ama bu sefer merakle bekliyorum ama nötr yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bleda2 said: Netcafe said: Diablo for nubs ! HAHAHA çükünü keserler gördüğünde korkudan şok geçirip bağırarak kaçmaya başlayıp yorulup bayılmassa tamam kesebilirler... everyone lets say it one more time! diablo for nubs! ROFL+LOL+LMAFO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 boole girisirler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bkz: sezar taragı yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sezarı genkliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Sezar da diablo sevmezdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Diablo'yu sevmiyorum Daha doğrusu Blizzard'ı sevmiyorum Saga olan kanımca Final Fantasy'dir, Front Mission'dur, Metal Gear Solid'dir vs, Diablo'yu sevmedim sevemedim. Blizzard kısıtlı bir türün dışına çıkmadı belki 2002'de Starcraft: Ghost'u çıkarsalar farklı düşünebilirdim ama şu ana kadarki çıkarttıkları hiçbir oyunun bana hitap etmediğini söylemem lazım. Kızmayın ama Armored Core: For Answer çıktı çıkacak bir Allah'ın kulunun haberi yok , bir splash screen'e tav oldular ne kadar MSN listemde adam varsa "DIABLO III !" filan yazmış. Darılmayın ama filan fistan yıldır oynanması yada turnuvalarının çevrilmesi, Güney Kore'de TV kanallarının canlı yayınlanması filan o oyunun Saga oluşunu bana göstermiyor. Ama seven varsa o kişinin bu inancına saygı da duyarım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 iyi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 diablo'ya kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bunun suratına osururum, ateş de var elinde zaten, havaya uçar. bu ne len. alevli malevli böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 testisleri görmüon mu olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 diablo ve blizzardı sevmeyenler banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 havaya uçtuktan sora bi önemi kalmıyo ki :D diabloyu sevmiyorum demiim gerçi ben, bi iki kere denedim bi anda 4325324534 yaratık çullandı daha yeni başlamışken, "eeeeskerim" dedim sildim oyunu. :P starcraftı ise hiç görmedim bile. warcrafta kılım ama büyüydü orctu vs. konuları içerdiğinden. hatta bu tür konularla ilgisi olan her türlü oyuna & filme kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mr_Hand said: bunun suratına osururum, ateş de var elinde zaten, havaya uçar. bu ne len. alevli malevli böle. HE HAS FIRE IMMUNITY YOU MORON. Epic Fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 BAAAAALLLLZ OF STEEEEELLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 +1 edit: yuh +1 yazana kadar 6 mesaj falan girmiş araya. ne kadar hızlısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Madcat said: testisleri görmüon mu olm? Tipim değil. Senin tipin mi ki öyle yazıyon? asdfs Xo said: diablo ve blizzardı sevmeyenler banlansın. lütfen beni anlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bleda2 said: Mr_Hand said: bunun suratına osururum, ateş de var elinde zaten, havaya uçar. bu ne len. alevli malevli böle. HE HAS FIRE IMMUNITY YOU MORON. Epic Fail. hade leeennnnn (immunity böle sıfırlanır goççum!1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Final Fantasy bi 7 nin hikayesi iyiydi. Digerlerinde feci sictilar. Kore de ata sporu olan oyun Diablo deil Starcraft ti. Turkiye de o oyunlarin bilinmemesinin sebebi PS in pahali fiyati ve PC marketinin cok daha buyuk olmasi. Ben sonradan gordum FF kulturunu, seve seve 12 yi bitirdim, 10 da cok hizli ilerledigim icin son bosslarda oldum hep (no spoiler ;) biraktim. 7 yi oynayamamis olmaya yanarim. Metal Gear Solid e girmiyorum bile, japon oyunu o abi herifler garip bir irk, en son oyunda yasli adamlar birbirlerini yanaktan opuyolar falan, cok gayseksuyel kaciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar