spydex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Hepinize selamlar geçen gün bir serverda bir script gördüm. Normal bir robe giydikten sonra üstüne çift tıkladığımızda x(kişinin adı) put on the robes hood yazıordu ve robe mage robe oluyordu.(Tabi onun esas adını unuttum :P Death bilmemne) Kısaca eğer yazabilirseniz sizden bu scripti rica ediyorum. Bye&smile... :rock: :-P[hline]Cazibeme karşı koyan varsa gelsin görelim.....
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Biraz daha duzgun anlatirsan yardimci olmaya calisiriz.Sahsen ben pek bisi anlamadim demek istediginden...[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers
spydex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Arkadaşlar kısaca şöyle özel bir robe vardı oyunda normal bir robe fakat giydikten sonra robun üzerine çift tıkladığımızda event olarak adamımızın üstünde (adamımızın adı x olsun) "x put on the robes hood" yazıyordu ve robe mage robe'a dönüşüyordu mafe robe'a da çift tıkladığımızda "x put out the robes hood " deyip mage robe normal robe'a dönüşüyordu. kısca bu :-P[hline]Cazibeme karşı koyan varsa gelsin görelim.....
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Birazdan anlatıcagım...dediginiz degisim olayı suan aklıma degıl tam olarak okudum sorunuzu yardımcı olacagız.[hline]†PePeLeK SeVeR† :rock: [Bu mesaj nicotinee tarafından 05 Şubat 2003 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
spydex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Sağol nicotinee seni bekleyecem istersen özel mesaj da atabilirsin...[hline]Cazibeme karşı koyan varsa gelsin görelim.....
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 kısacakapüşonunutakıyorişte[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 yanlış anlamışım senin istediğin şöyle olcak on=@equip link= on=@dclick src.sayua 022,0,0,0 * put on the robes hood* dispid= (death shourd dispidsini hatırlamıyorum 02e.. diye birşeydi işte onu yazıcaktın burasınada) [Bu mesaj slayer__ tarafından 05 Şubat 2003 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 demek istiyorki adam cübbe giymiş cübbeye bir daha tıklayınca cübbenin başlığını(hood) da takıyor cübbe robe görüntüsü halinde başlığı takılmış cübbe ise mage robe yani death shroud görünümünde[hline]For Absent Friends... kings of chaos
spydex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Yaw beyler ben iyi anlamam bu scriptten şunu bi tam hazırlayıp versenize bana hade[hline]Cazibeme karşı koyan varsa gelsin görelim.....
Bronx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: spydex, 05 Şubat 2003 23:28 tarihinde demiş ki: Yaw beyler ben iyi anlamam bu scriptten şunu bi tam hazırlayıp versenize bana hade[hline]Cazibeme karşı koyan varsa gelsin görelim..... istedigin triggerda dispid'sini i_deathshroud yapicaksin olcak bitcek.. hazircilik iyi birsey degil.[hline]talk is cheap, lies are expensive...
Öne çıkan mesajlar