elaidi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Allah saklasın bir yakınınız kanser olursa "lan bi umut" diyip buraya gidip gitmicenizi garanti edemezsiniz. Bu insanlar okumamış insanlar olabilirler belki aralarında okumuşlar da vardır ama böyle bir illetten kurtulmak adına herşeyi deniyor insanlar haklı olarak. laf edilmesi gereken kanser belki geçer diye zavallı insanlar değil onları sömürenler.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 orda bulunup ağzının kenarına bir tane çakmak istiyorum. bi de televizyonda bende kapasite var dedi ya ahahah nano ölçekte kapasite said: Allah saklasın bir yakınınız kanser olursa "lan bi umut" diyip buraya gidip gitmicenizi garanti edemezsiniz. Ederim, zira gitmedik de. Ama misal normal tıbbi tedavi yanında destekleyici tedaviye inanıyorum (tıbbi araştırma kurumlarının çalışmaları sonucu etkileri hakkında pozitif sonuç elde edilen bitkisel ilaçlar vb) zira onu denemenin fayda ettiğini de gördük. Bu tarz bir eylemin tek bir faydası olabilir. Bu tarz şeylere gerçekten inanıyorsan, en fazla giden kişinin kansere karşı direncini arttırır. Olmaz diye birşey diyemem çünkü psikolojinin önemli olduğunu bu konuda bilgili bir çok profesör doktor bir çok kez söyledi. Ama yine de bu, adamın yaptığı şeyi sahtekarlık olmaktan çıkarmıyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Onun yanında yaptığı tek şey kanser değil tabi, hayat başarısı, çocuk sahini olmak gibi dualar da kabul ediyor ki, o dediklerinin dualar sebebiyle olması sıfıra ne kadar yakınsıyor bilemiyorum. Yani ne fizyolojik/tıbbi olarak ne de dini açıdan mantıklı gözükmüyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Eternalus said: doğuda yine iyi, 10 ytl. bakınız mesela batıda "hayata hükmetmek" "başarının sırları" "sadece zayıf ruhlular kaybeder" gibisinden isimlerle bikaç bin dolara seminerler düzenleniyor. ona da giden enayi var, buna da. Bu da çok güzel bir nokta olmuş ayrıca. Dolandırıcılığın çehresi değişiyor ancak, biri Din kılıfı altında dolandırıyor, diğer kapitalizmin yarattığı agresif hırs duygusunu sömürerek dolandırıyor.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Magical Healing Scroll satıyo mübarek.
Öne çıkan mesajlar