MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ...çekmesine ama bazı orijinal fikirlere ihtiyacım var sanki.Film Noir şeklinde ayarlıyorum senaryoyu.Yani Max Payne tarzında bir film olacak. Adamımız öldürülen sevgilisinin intikamını almak için yola koyulacak ve bu arada aynı düşmanı arayan başka bir kadınla karşılaşarak ona aşık olacak falan. Fazla anlatmak istemiyorum senaryoyu çünkü en geç yaza kadar bitmiş olacak filmin çekimleri.O zaman biyere de upload yaparım filmimi artık. Şu ana kadar bir çok kişi görmüşsünüzdür film çekiyorum diye yola çıkıp tamamlayamayan.Başkaları verdikleri sözlerde durursa. Bu film onlara benzemeyecek.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Hadi bakalım hayırlısı ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 oyuncu lazımmı=?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Llama, 26 January 2004 19:22 tarihinde demiş ki: oyuncu lazımmı=? yok şimdilik kadro var da orjinal fikirleri olan varmı bü tür bi filme?[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ba$ Karakter Gay olabilir , Sewgilisi de erkek olabilir msl ne bilim :-P[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 filmin ortalarına doğru uzun bi film çekiyosanız ciddiyet kaybolur eğer komedi fln değilse buna dikkat edin filmi istesenizde tamamlayamazsınız...tavsiyem ciddiyetinizi kaybetmeyin cıvımayın.....[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 heromuz paticik albümünde kötü adamın resmini bulsun :D[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 adamın geçmişinin bir kısmı silinmiş olabilir ve kadın da adamın o silinen kısmı biliyor olabilir ama adama söyleyemiyor çünkü şu anki ahlaki değerleri ile geçmişinin os ilinen kısımlarını öğrenecek olursa kendini öldürebilir ve olaylar gelşişir kız en başta herifi kullanmak için söylemiyordur ama zamanla adama alışacağı ve onu bırakmak istemeyeceğinden üstüne titrer ama adam bir şekilde bulmacanın bazı kısımlarını bulur filmin sonunda gerçekleri öğrenir bu seferde intikamını aldıktan sonra hafızasının tamamını sildirtir yalandan bir dünya yaratılır yalandan bir geçmiş vs ve adam yeni bir hayata başlar ve fşlm biter ama sürpriz ve daha çarpıcı bir son da yazabilirm[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 başarılar...[signature][hline]bilimsel olmayan hiçbir şey beni ilgilendirmez!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 kadının kocası asıl kahramanın iş arkadaşı olsun adam ölsün bizmki hafızasını kaybetsin. kısa süre sonra kadın bizimkine aşık olsun. intikam alsınlar biirlikte[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net [Bu mesaj Bıshop tarafından 26 January 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 sevuşken bi film olsun :D[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 hmm klasik hikaye olsun ama mesela biz filmin sonunda kahramanın aslında öldüğünü öğrenelim? 6. his + noir kısaca :P[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 havaya atılamayacak bir kurgu gönderdim özeline... Bir düşün. İstersen ekibinde de severek yeralırım. Kamera önünde kender lazım olduğunu da zannetmem. Kamera arkasında daha çok işe yararım[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 kız güzel olacak orası kesin. belki öpüşme sahnesi de olur. *!vauuwww oley yaşa nurol...* de yalaşma sahnesi baya zor be;P[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 lol aman bi film için de kızın sevgilisinden dayak yemede :P[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 yok mu yakın arkadaşlarından kamera karşısında yiyişecek çift? Yani kamera karşısında yiyişmek derken şey eee.... SANAT İÇİN![signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ne dayağı be? zaten öpüşme sahnesi olursa benim öpüşme sahnem olur kızla.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 saçma bi espri olmş bende şimdi farkettim :P[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 1- sevgilisini kaybedip ardından birlikte savaştığı kadına aşık olması kadar saçma bişe olamaz çünkü o zaman intikam alma olayını bırakıp kadınla birlikte kaçması lazım uzak diyarlara. max payne 2 yi de kınıyorum aynı senaryo onda da wardı 2- aksiyon filmlerinde kadınları aşmış dövüşen ii silah kullanan kadınlar olarak görmek baydı artık biraz da normal kadın görelim. senin senaryoya koycaın kadın da sadece düşmanını bulma hedefini seçmiş olmalı. gidip de elinde ingramla ortalığı dağıtan rambo karılardan olmamalı 3- kahramanımız bu masum kadını olaylardan uzak tutmaya çalışmalı onu korumaya çalışmalı. ama filmin sonunda kadın ölmeli adam düşmanı yanlız başına öldürmeli[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 fizban'a bi rofl... ben de o kadar yazmıştım özelden ama bi de buraya yazayım aynı şeyi c/p ile... Buyrun aynen: filmin son dakikalarında ortaya konulacak gerçekler: (ve gerçeklerin ortaya konuş başarısına izleyiciler "vaay beee!" ünlemi ile koparlar) İntikam peşindeki karakterimiz ağır depresyon altındadır. Babasız büyümüştür, zengin annesinin yanında yaşarken 4 yaşında ikizi olan kız kardeşinin ölümüne merdivenden yuvarlamak suretiyle sebebiyet verir. Bu olaydan çok etkilenen annesi çocuğunu dede ocağında büyümesi için başka bir şehirde yaşayan babasına götürür. Çocuğumuz henüz 12 yaşındayken dedesini de kaybeder ve yalnız yaşar. Hayatını sürdürmek için yer altı gruplarıyla takılmaya başlar falan... Tüm bu olaylar olurken de 4 yaşında meydana gelen olaylar, kafasının içinde "kız arkadaşımı öldürdüler, intikam almalıyım" gibi şekillenir. Zaten adamımız dinsel inançları çok yoğun olan bir bireydir. Bu yüzden zihninin altındaki bu olay ile yer altı işlerine bulaşmasını ilişkilendirmiştir. Üstelik seks düşkünü olduğu için de bu puslu olayda ölen kişiyi kendi sevgilisi olarak bellemiştir[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 tabi ben de holiwutum ya...[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: -MrBomb-, 26 January 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 1- sevgilisini kaybedip ardından birlikte savaştığı kadına aşık olması kadar saçma bişe olamaz çünkü o zaman intikam alma olayını bırakıp kadınla birlikte kaçması lazım uzak diyarlara. max payne 2 yi de kınıyorum aynı senaryo onda da wardı ben zaten max payne i çekecem demiyorum ki. Sadece o yönden bağdaşıyo max payne le. yoksa max paynedeki olaylar olmuyo filmde. said: 2- aksiyon filmlerinde kadınları aşmış dövüşen ii silah kullanan kadınlar olarak görmek baydı artık biraz da normal kadın görelim. senin senaryoya koycaın kadın da sadece düşmanını bulma hedefini seçmiş olmalı. gidip de elinde ingramla ortalığı dağıtan rambo karılardan olmamalı kadının rambo olacağını da söylemedim (allah allah nerden yazıyosunuz bunları merak ettim) said: 3- kahramanımız bu masum kadını olaylardan uzak tutmaya çalışmalı onu korumaya çalışmalı. ama filmin sonunda kadın ölmeli adam düşmanı yanlız başına öldürmeli eh buna uygun süper bi son var aklımda zaten.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bende bu konuda baya bi istekliyim fakat gel gör ki kameranın kafası kirlendi ve tamir ettirmem lzm ama cok üşeniyorum bakalım bu dönem zaman bulabilirsem uni de cekicez arklarla zaten baaydır knusuyoruz, güzel senaryolarda planlıyoruz ara sıra yaparsam bir gün cok sevindirik olucam ama du bakalım tembellik en büyük problem önümüzde :9 bu arada başarılar inşallah güzel olur[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 kadroya çaycı lazım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bana filmin afişini yapabilecek adam lazım. Ama bu işi becerebilcek biri olması laızm. yapabilecek olan icqsunu ya da msnini oms (ya da pm) olarak atsın[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar