Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
rainfall said:
Benım bu oyuna basladıgım kısıler wow da rank 12 rank 13 rank 14 olmus kısıler .Ultıma oynayanlarda oyun zekalarını kanıtlamıs kısıler .
Tabıkı taktık olcak nasıl orneklesem.Mesela wsg defans da roque hunter ,ortada dps classlar ve healer ,bayrak ıcın de druıd yanında healer .
Oyunda balance yokkkı class ına gore hareket edelım.
Dps class healer karsısında ezılmesı bana sacma gelıyo.
Son olarakda son postum .

üzgünüm ama rank 12 13 14 ne oyun becerisi ne yetenek ne benzeri birşey kanıtlar o zamanları görmüş ve kasmış biri olarak rank 11 düzenli kasılarak oluna bilir 12 no life 13 no no life 14 go get a life dır ve bilen bilir r14 genelde sabah bg ye girersiniz oradadır akşam girersiniz oradadır hep oradıdır :D

ana konumuza dönelim evet denge yok yarın olur mu bilmiyorum birgün olur mu ondanda emin değilim zira ben hiç class dengesi olan oyun görmedim :) ama bakın şunu mid game pvp için söyleyebilirim.

ben pve serverında oynuyorum pvp serverında arkadaşlarla açtığımız karakterler var ama mid lvllar dolayısıyla end game için söyliyeceklerim tartışmalıdır. (burada sızlanmaktan cap e vurmuş adam olduğunu zannetmediğim için sorun olmaz zaten :D ) geçen gün guardian tos demo takılıyoruz arkadaşı beklerken hadi birbirimizi dürtükleyelim dedik. mesela guardian tos u 3 fight ın 2 sinde yendi ben demo ile 3 de 1 yaptım.baktığınızda demo için hoş bir sonuç değil ama ffa pvp duel mantığında değil ki combat ı sen seçiyorsun mesela tos arkadaş afk di sıkıldım birtane vurdum critledi 5% kaldı veya geçen gün rangerla full hp pom a xbow critledim ki bu lvl 80 de adam 7% kaldı.herksin kendi fikridir saygı duyarım ama kimse utopik bir denge beklentisi içinde olmasın zira hiçbir zaman olmadı görünürde hiçbir zamanda olmayacak gibi

ewt katılıyorum kesınlıkle zaman gerektırıyo.hayatımdakı en buyuk aptallklardan bırıdır.ama gusel bı takımımız vardı en az oynayan 8 saat oynuyodu.ama arena olayındada ıyıdık tıtle olarak gladyator olmustuk 3-3 de mage warlock ve paladınlı bı takımımız vardı.pvp yı sevıyoruzz
Mesaj tarihi:
işte durumda bundan ibaret zaten arena yada battlefield lere girdiğin zaman savaşacağını biliyorsun kim duşman kim değil biliyorsun,aoc da ise ffa pvp var her an her yerde her ne yapıyorsan saldırı alabilirsin hp ın %10 daykende saldırabilirler 10 saniyeliğine mutfağa koşup kendine soğuk bir bira almaya gittiğindede yada quest yaparken 4 tane npc ile kapışırken adam tepene biner,bu durumda zaten bir eşitlik söz konusu değil , bence biraz daha zaman verilmeli ,benimde hoşuma gitmeyen sorunlar var fakat bunlar oyunu oynanamaz yapmıyor çünkü ben her yeni bir oyuna başladığımda daha önce oynadığım oyunların reflexlerini bir kenarı bırakıyorum ve ilk oyunummuş gibi oynuyorum buda bana farklı alışılmadık yeni bir şeyler getiren sistemdeki oyunlara daha rahat uyum sağlamamı ve zevk almamı sağlıyor :)
Mesaj tarihi:
Geçenlerde bir DT yi görevimi yaptirmak için kullandım ardından adamı öldürdüm hiçte acımadım pvp-rp olduğundan dolayı kılıfına da uydurdum düşmanımı kullanıp yok ettim kısacası :D AOC denge oyunu değil yani şu ana kadar onu anladım her savaş anında dönebilir :D
  • Yeni Oluştur...