Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 az durun olm, hele biraz daha çözeyim, kırıcam ağzınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 texasholdımdayargılarımsaygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 triplejacks e bekleriz slyvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 pisti oynayalim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hatirlarmisiniz lan eski DOS zamanlari Pisti oyunu vardi pisti.exe ne guzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 volfifayd, sen bunu diyince abi, benim aklıma 1. ugh geldi, iki bir ara disketlerde dolaşan karabasan.exe geldi. süperdi lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Volfied said: hatirlarmisiniz lan eski DOS zamanlari Pisti oyunu vardi pisti.exe ne guzeldi lan çok pisti abi o ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 pisti.exe evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 face'te oynuyorum su an weekly guzelmis 20% lik dilime girmeye kasıyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben strippoker'de deneme yanılma ile öğrenmiştim pokeri. şöyle bi eskiye gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 facebooktakinin normal holdemden farkını yazın bakam bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yerdeki 5 kartı da kullanabiliyorsun yani 7 arasından en iyi 5 i seçiyorsun. oysaki normal hold'em de, elindeki 2 kartı kullanman şarttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hehe biliyoum baluu. senin tutorialda bi flash vermişler, ondan baya baya oynuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Gıcık bişi ya bildiğin. 7 kartı da kullanmak, yenecek pozisyondayken yeniliyorsun gıcık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 flashda easyde eziyorum, hardda sıkılıp çıkıyorum paso kaçıyo adiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 feysbukta ata sporumuz tavla da ayrı bi zevkli oluyo ha. 10 acun ılıcalı gücünde ingilizcemle ülkemi başarıyla temsil ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 feysbukta potu iki kişi nasıl bölüşüyo? iki winner çıkıyo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 eller eşittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 eller eşit derken high cardda olmadığı zaman mı bölüşüo pot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 all in de de bazen bölüşülüyo da başka bişey sanki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yerde mesela as papaz kız vale ve 9 var sen de 87 rakip de 87 var. bölüşülür sen de papaz 8 var rakip de papaz 7 var bölüşülür. 7 karttan en iyi 5 iki oyuncuda da aynı ise bölüşülüyor facebook'da. Amma velakin bu normalde böyle değildir. 1. anlattığım elde bölüşülür ikinci anlattığım elde papaz 8 kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 facebookta oynanmaz zaten pkr.com da oyna bilgisayarın iyi ise =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hayvan gibi lag var yannız facebookta bu gece. pokerde bikaç kez koptum, tavlada az daha kopuyodum kopmadım, rakip koptu. 100token beleş :D bubbletown oynıcam gecenin kalanında. emule tüm dl hızımı sömürüyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 pokerheaven.com'da oynanır poker, amma velakin, işte türkiye sınırlarında olunca, olmuyor. Bekle beni belçika geliorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar