Killer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 osurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 cinnete girmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bugün sinemada önde sürekli telefonuyla oynayan denyoya "yeter a.q. kapat artık" diye bağırdım. salon inledi. sonuç olarak telefon kapandı ve bi daha açılmadı o ayrı. gözümü alıyodu, neon far mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Havamı da atarım diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 valla çoluğu çocuğu olmayacaktı ki yanında havayı sen değil o arkadaş görcekti. hayvanat. en nefret ettiğim şey sinemada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 di said: valla çoluğu çocuğu olmayacaktı ki yanında havayı sen değil o arkadaş görcekti. hayvanat. en nefret ettiğim şey sinemada. bırak hacım yaa adam yanında colugu cocugu varmıs dıye ses etmemıs cocukları, babalarının nasıl bır canavar oldugunu gormesın dıyee yoksa sen coktan gg haa burada amcam senı aramaya koyulmus haberın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 di said: bugün sinemada önde sürekli telefonuyla oynayan denyoya "yeter a.q. kapat artık" diye bağırdım. salon inledi. sonuç olarak telefon kapandı ve bi daha açılmadı o ayrı. gözümü alıyodu, neon far mübarek. demek o sendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 eheh. valla koştura koştura çıktılar film biter bitmez. çıktım bakındım epeyce ama yoktu beni arayan falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 kavgan gelmiş abi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bizim bi arkadaş öyle yaptı senin gibi di, sene-i devriye mevlidini yaptık 2 gün önce, cantıkda bi güzeldi bi güzeldi sorma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Milli güvenlik dersi sırasında arkadaşlarla muhabbet ederken dersin ne olduğunu unutup "ben askere gitmek istemiyorum yaaa" diye bağırmak sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 peki futbol oynarken "hanayn hamu" diye bağırıp sonra da arkadaki hocayı görmek, hocanın da "sen salondaki odaya git ben sana hanayn hanuu orda göstercem" demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bizim hoca da küfrederdi maç yaparken. Ah ne kral hocaydı.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 biz lisede sınıflar arası turnuvada ibne hakem diye bağırdıydık. hakem beden eğitimi hocası tabi. feci aldıydı intikamını : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 biz lisedeyken o.... çocuğuyduk O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yiğit özgür was here asfdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 biz sınıfı yaktık ama o.çocuğu olan arkadaş daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 barda aynı masada şişman gotik bi hatun otururken, yoldan geçen şişman gotik hatunu görüp ona doğru dönüp ve bağırmak: "ulan alayınız da madem şişmanım bari gotik olayım diye düşünüyorsunuz anasını satiim!" yüzümü masaya çevirdiğimde pek çok bakış vardı üzerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ahahaha laraken efsanesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 larken iyi dayak yimedin haa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Lancelion said: biz sınıfı yaktık ama o.çocuğu olan arkadaş daha iyiymiş. ahahaha aşağı arkdasın kafaya tukureyım derken camdan hocanın kafayı cıkarması :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ahah bak ne geldi aklıma.. zil çalmış ders başlıycak.. arkadaşlardan bi kaçı geç kaldılar az, o arkadaşlar da o... çocuğu olanlardan.. hoca bunlardan önce girdi. bunlard farkında değil. hoca kapattı kapıyı ve destek verdi kapıya açamasın diye. arkadaş da yapanın kendi arkadaşı olduğunu sandı "açsana hanuua koduuaaam" dedi.. hoca bi açtı kapıyı. gerisini boşverin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sdkjahskdjahskdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sdasdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar