oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 haberleri ben izlemedim ama haberlerde geçmiş.. rüştü maçın birinde aldığı darbeden dolayı kulak zarı yırtılmış. milli takımdaki ekip bunu farketmemiş.. kulak zarı yırtığı da denge kayıplarınai yön bulma sorunlarına, çevreyi dinleyememe gibi sorunlara neden oluyormuş.. check-up yaptırırken farkedilmiş bu yırtık... şansa bak be. adama mal niye çıkıyon diyoduk. meğerse bundan çıkıyomuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sacmalama oper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 evet rüştüyle ilgili böle bi haber vardı bende tam izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hırvat maçındaki çıkması bağlanamaz da belki klosenin golündeki bağlanabilir. kaldı ki inanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 kulak zarı ile dengenin uzaktan yakından alakası yok pardon yakından alakası var zira iç kulak denge ilişkisi var.yine de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bu bahaneyle milli takıma geri dönerse montla sıçarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bahane olması için rüştü'nün böyle bir iddaada bulunması lazım, denge kaybı yasadım falan diye ki hayatta boyle bişey söylemez. golü yedikten sonra yaptığı hatanın farkındaydı gayet. haberi ciddiye alıp da golleri bu sebepten dolayı yedigini düsünen varsa bi psikologa gitsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 haber doğru da bahane olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Kör defanstan sonra sağır kaleci,yürü Bjk oleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hadi bu yüzden yedigine inandım diyelim, psikologa ne dicem lan? "ee sey ben rüştünün kulak zarı yırtıgından dolayı maclarda denge sorunu yasadıgı ve golü o yüzden yedigine inandım ve psikologa gönderdiler beni" desek direk tımarhane zaten insanları yanlış yönlendirme toggie dsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 dogru soyluyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Fistan said: hadi bu yüzden yedigine inandım diyelim, psikologa ne dicem lan? "ee sey ben rüştünün kulak zarı yırtıgından dolayı maclarda denge sorunu yasadıgı ve golü o yüzden yedigine inandım ve psikologa gönderdiler beni" desek direk tımarhane zaten insanları yanlış yönlendirme toggie dsff asfkajf ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bir kaleci 1-2 maç formsuz olabilir. diğer oyuncuların formsuz olmaya hakkı var da , rüştü'nün mü yok? Tartıştığınız adam Türkiye'nin en iyi kalecisi , Fenerdeykende böyleyi Beşiktaşta iken de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 DOTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 eh ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 kulak zarı patladı diye gaipten sesler duyup çıkmaması gereken toplara mı çıkıyor bu adam sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bire birde çok başarılıydı, maçtan önce kapıyacağı açıyı ayarlamak için çizgi falan çekiyordu son golde de kapadığı köşeden aldı golü, o özelliğide kayboldu, ama çok maç kurtardığı da olmuştu rüştünün. bu kupada çok kulağını da çınlattım, orta gelirken rıdvan misali al dedim izle şimdi.. nese canı sağ olsun artık, başka yeri patlamasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yahu bırakın bu işleri.. Avrupaya gitti geldi, rüştü diye bişi kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 rüştüye kimse laf edemez herkesin arkasından sallayıp durmayın laf edilicek biri varsa volkan denden dıngoza edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sanirim dogru bir haber, valla sebebi bu olabilir yedigi gollerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 daha neler abartmayın. kulak zarı düşünce yetisini mi yitittiriyormuş, geçiçi körlük yapıp defansı göstertmeyip çık rüştü çık mı dedirttiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 cıktı cıkmasında sorun yoktu bencede, cıkıp topa dokunamadı adam resmen alakasız bi yere el attıki haber doğruyda cok büyük ilgisi var bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 evet evet. diğer maçta yediği golde de, alakasız yerlere el attı tamamen dengeden felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 maç sırasında ve sonrasında edilen küfürlerden dolayı çınlamaya dayanayıp yırtılmıştır kulakzarı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar