Xanros Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ya ben bu blind guardianı ıced earthü felan yeni dinlemeye başladım belki metal gurupları için kmik bir soru ama bu adamların klipleri varmı nerde bulurum :)[hline]Est Solarus Oth Mithas
HellHound Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 war google'da falan ara bulursun[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Volfied Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Kazaa da Bootleg bulabilme olasılığın var video da blind guardian diye arat, doya boyutundan falan anlaabilirsin fake olup olmadığını[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ben bg nin bright eyes ı indirmiştim. beyenmedim ki çok sewerim şarkıyı. metalci gençliğe hükmedicez die kasmışlar otantik bi hawa katmışlar..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Xanros Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 neden televizyonda hiç göremiyorum metal olduğu içinmi(malum metal satanist müziğidir ya!?!!!???)Şimdi aklımda bards song un klibi olsa nasıl olurdu geçiyor yorum yapan varmı bence klasik orman içinde britanya havasında geçerdi :)düzeltme içinde saol sly-one[hline]Est Sularus Oth Mithas . [Bu mesaj Sly-One tarafından 24 Mart 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Xanros tarafından 24 Mart 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Xanros tarafından 24 Mart 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 edit=adam öyle düşünmüo onu kınıyo zaten volfi :) [Bu mesaj Sly-One tarafından 24 Mart 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Xanros Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 bkz.yanlış anlama ünlem ve soru işaretlerine dikkat :P[hline]Est Sularus Oth Mithas edit=karşıyım yanlış yazılmasına :) o diil u. [Bu mesaj Sly-One tarafından 24 Mart 2003 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Xanros Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ehe pardon demin kendi mesajımda düzelttim şimdi ayarlardan düzerltiyorum bu arada hazır burdayken sana bişi sorcam bu yazı solomniya lisanındamı acaba öğleyse bu dille ilgili sözlük falan olan bir site varmı(elfçenin vardıda-quenya-)[hline]Est Sularus Oth Mithas
LethE Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 kazaa dan bulursun.. olmadı ben koyarım benden çekersin :) (u deil o) Hayır u o, Huma'Nın marşından alıntı: Sularus Huma Durvey/Volf [hline] Est Sularus Oth Mithas Nerden Geldi Kirli Pitas![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC [Bu mesaj Volfied tarafından 25 Mart 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 "Mister Sandman" ın klibini indirmiştim kazaa dan. Klip çok komik. :) palyaçolar kabak saçlı kadınlar falan...[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 solamnca. sanırım türkçe bir çewiride solarus die çewirmiş hıyarlar. siz de orda görüp solarus sanıosunuz. sularus aslı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Xanros Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ewet mesela oth uda ben uth diye görmüştüm onuda burdaki forumlardan gördüm peki bu solomnca nın sözlüğü yada benzerleri varmı çeviri yapmam lazımda[hline]Est Sularus Oth Mithas
Öne çıkan mesajlar