Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blind guardian klipleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben bu blind guardianı ıced earthü felan yeni dinlemeye başladım belki metal gurupları için kmik bir soru ama bu adamların klipleri varmı nerde bulurum :)[hline]Est Solarus Oth Mithas
Mesaj tarihi:
Kazaa da Bootleg bulabilme olasılığın var
video da blind guardian diye arat, doya boyutundan falan anlaabilirsin fake olup olmadığını[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Mesaj tarihi:
ben bg nin bright eyes ı indirmiştim.
beyenmedim ki çok sewerim şarkıyı.
metalci gençliğe hükmedicez die kasmışlar otantik bi hawa katmışlar..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
neden televizyonda hiç göremiyorum metal olduğu içinmi(malum metal satanist müziğidir ya!?!!!???)Şimdi aklımda bards song un klibi olsa nasıl olurdu geçiyor yorum yapan varmı bence klasik orman içinde britanya havasında geçerdi :)düzeltme içinde saol sly-one[hline]Est Sularus Oth Mithas
.

[Bu mesaj Sly-One tarafından 24 Mart 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Xanros tarafından 24 Mart 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Xanros tarafından 24 Mart 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bkz.yanlış anlama ünlem ve soru işaretlerine dikkat :P[hline]Est Sularus Oth Mithas
edit=karşıyım yanlış yazılmasına :)
o diil u.

[Bu mesaj Sly-One tarafından 24 Mart 2003 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehe pardon demin kendi mesajımda düzelttim şimdi ayarlardan düzerltiyorum bu arada hazır burdayken sana bişi sorcam bu yazı solomniya lisanındamı acaba öğleyse bu dille ilgili sözlük falan olan bir site varmı(elfçenin vardıda-quenya-)[hline]Est Sularus Oth Mithas
Mesaj tarihi:
solamnca.
sanırım türkçe bir çewiride solarus die çewirmiş hıyarlar. siz de orda görüp solarus sanıosunuz.
sularus aslı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
ewet mesela oth uda ben uth diye görmüştüm onuda burdaki forumlardan gördüm peki bu solomnca nın sözlüğü yada benzerleri varmı çeviri yapmam lazımda[hline]Est Sularus Oth Mithas
  • Yeni Oluştur...