_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Oynayan var mı varsa boosterleri nerden alıo? Benim bildiğim bitek carousel armağanda "unlimited" satılıo. Benim fikrim oyunun satrançtan daha karmaşık oldugu yönünde özellikle ufak ordularla oynuyosanız bayağı bi kasıntı oluo manevra yapmaktan dooru düzgün saldıramıosunuz. Ayrıca bissürü ıvır zıvırı kalesi dungeonu falan var.bunların hepsiyle oyun delicesine zewkli oluo. Biz legolarla falan surlar yapıp kusatma oynadık ve oldukça eğlendik. Oynayanların görüşlerini bekliorum? Daha denemeyenlere de şiddetle tavsiye ediyorum.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 gerekli seyler de booster var ben mechwarrioru bekliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bu oyunu hala oynayan kaldı mı? gayet güzel bi oyun BENCE ama oynayan görmüyorum hiç[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ist. şaşkınbakkal MCdonald's'ın yanındaki sokakta bi frp dükkanı var orda satılıyo mech warrıorda vardı yanlış hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Perla diye biyerde var paşabahçenin orda[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 aynı yerden bahsediyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar