dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 tamam da arkadas anca, saat 10da girdim ben gece oyuna. simdi de giremiyorum ama curse you blizz. neyse topici trollemeyelim ama oyun oynamak guzeldir.
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sesu said: valla oyunu ayrılmadan önce eski sevgilinle oynayınca öyle güzel düşünüyosun ki :D pl'le bi günde 50 olmanın sevincini anlamaz oluyosun. ehuehu pek öyle olmuyor. akıllı erkek, kız arkadaşını healer yapıyor, takıyor peşine :D
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 e ben aynı şeyleri football manager için söyledim. düşünndürmüyo gayet güzel oluyo diye, ban yedim :D
sesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Xo said: sesu said: valla oyunu ayrılmadan önce eski sevgilinle oynayınca öyle güzel düşünüyosun ki :D pl'le bi günde 50 olmanın sevincini anlamaz oluyosun. ehuehu pek öyle olmuyor. akıllı erkek, kız arkadaşını healer yapıyor, takıyor peşine :D yok benim eski sevgilim healerdı:D neyse trollemiyorum
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 2 topicden de bişicik anlamadım. Ama nese mutlu son ile bitmiş. Severim mutlu sonları :D En kötü günün böyle olsun ciyer.
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 oraya sıkıştınız mı? O.o yardım çağrıym mi?
Öne çıkan mesajlar