dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 tamam da arkadas anca, saat 10da girdim ben gece oyuna. simdi de giremiyorum ama curse you blizz. neyse topici trollemeyelim ama oyun oynamak guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sesu said: valla oyunu ayrılmadan önce eski sevgilinle oynayınca öyle güzel düşünüyosun ki :D pl'le bi günde 50 olmanın sevincini anlamaz oluyosun. ehuehu pek öyle olmuyor. akıllı erkek, kız arkadaşını healer yapıyor, takıyor peşine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 e ben aynı şeyleri football manager için söyledim. düşünndürmüyo gayet güzel oluyo diye, ban yedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Xo said: sesu said: valla oyunu ayrılmadan önce eski sevgilinle oynayınca öyle güzel düşünüyosun ki :D pl'le bi günde 50 olmanın sevincini anlamaz oluyosun. ehuehu pek öyle olmuyor. akıllı erkek, kız arkadaşını healer yapıyor, takıyor peşine :D yok benim eski sevgilim healerdı:D neyse trollemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 2 topicden de bişicik anlamadım. Ama nese mutlu son ile bitmiş. Severim mutlu sonları :D En kötü günün böyle olsun ciyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 oraya sıkıştınız mı? O.o yardım çağrıym mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar