sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 off migdeme agrılar girdi oneee +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 5 ay önce kaybettiğim köpeğim de yarışmaya katılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ay lol. totti rulz be. kaymak'ın fotolarını çekip koyucaktım, basbaya demoralize oldum ahahaha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 TOOTTIII süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 nası kedi be bu hem ıran gibi hem siyam hem dana gibi :D maşallah ne ile besliyorsunuz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 AHAHAHHAAH o ne! totti nedir öle?! abi şaka gibi hayvan ya mükemmel ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Llama said: nası kedi be bu hem ıran gibi hem siyam hem dana gibi :D maşallah ne ile besliyorsunuz bunu :) normal kuru mama yiyyo , valla öle tosun gibi bişi.Himalayan cinsi iran+siyam zaten.Çok uysal ama kombat moduna geçtiği zaman (23:00)direk saklanıcan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 abi maşallah nazar deymesin valla kedi olayı bitti valal bu saatten sonra kimse kedi fotosu koymasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yavrusundan istiyorum totti'nin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Kategori: Köpek İsim: Alice Yaş: 7 Cinsiyet: Dişi Cins: Sether Yavrusuylayken aslında daha fotoğrafları vardı da bu makinada değilmiş onları sonra postlarım yok öyle olmuyorsa bu başvuru silinsin sonra ben yine açarım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Kategori: Kediİsim: ViskiYaş: 2Cinsiyet: DişiCins: İran poz verir benim havalı kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sigisMoNd said: 5 ay önce kaybettiğim köpeğim de yarışmaya katılabilir mi? istiyorsaniz yarismaya sokabilmeniz mumkun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 İsim: Genelde kızım diyoruz, evde isim konusunda anlaşmaya varılamadığı için isimsiz kaldı kedi eheh. Olası isimler: Köpük, Balım, Sinopi Yaş: 4.5 Aylık Açıklama: Görüntü olarak siyam olmasına rağmen oyunculuğu sebebiyle tekir olduğuna inandığım kedi. 20 saat oyun oynamanın dışında dışarda kucakta gezmeyi ve alışverişe gitmeyi bir de dışarda toprağa tuvaletini yapmayı çok seviyor heh. Bit kadar patileriyle tırnaklama aletini tırnaklarken Oyun sonrası keyfi Birlikte makarna yerken Çalışmalarımı kalemimi yiyerek sabote ederken Çalışmalarını kucağımda uyuyarak sabote ederken washington En sevdiği oyuncak: Kağıt parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ayrıca kuşlar kategorisinde oyumu direk ördeklere veriyorum :D Ahaha totti de efsaneymiş bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 orc_lord said: sigisMoNd said: 5 ay önce kaybettiğim köpeğim de yarışmaya katılabilir mi? istiyorsaniz yarismaya sokabilmeniz mumkun.. tmm o zaman Kategori: Köpek İsim: Şeker Yaş: 10 yaşında öldü :( Cinsiyet: Dişi Cins: terrier-kaniş kırması 1 http://img129.imageshack.us/img129/716/eker4mn8.jpg 2 http://img129.imageshack.us/img129/8979/ekerbattaniyezk0.jpg 3 http://img129.imageshack.us/img129/3849/ekerym7.jpg 4 http://img129.imageshack.us/img129/573/eker1eg8.jpg 5 http://img129.imageshack.us/img129/543/ekerxxxkq1.jpg 6 http://img129.imageshack.us/img129/3076/eker5ez4.jpg biraz fazla oldu sanırım resimler ama seçemedim. cok fotojenikti kizim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ardeth said: Ayrıca kuşlar kategorisinde oyumu direk ördeklere veriyorum :D Ahaha totti de efsaneymiş bayıldım lutfen efenim daha oylamamiz baslamadi, adaylarin katilim sureci bittikten sonra basliyacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Quel-Thul said: evde degilim 1 hafta uzatılırsa yarışma katılırım seve seve. saygılar.valla su an talepten memnunuz ama umarım uzatabiliriz,daha cok katılımı tabi isteriz.) @Nc traşmı ettirdiniz efenim viskiyi yoksa dogumdan sonra kilo kaybı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Kategori: Köpekİsim: EyezYaş: 2Cinsiyet: ErkekCins: Dobermann resimleri koymustum gerci ama en yeni resimler bunlar. poz mutlu bekci bench press :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 mümkünse mutlu halini alalım sadece :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bi deri nası parlar böyle yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kategori: Köpek Cins: Malamut Husky Adı: A$il Cinsiyet: Disi Yaş: ~3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hehe burnu çok komik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 eheh totti'ye bayıldım superman,internet falan eueu Ardeth'in kızı da pek şirinmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ardeth said: hehe burnu çok komik lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 irin said: @Nc traşmı ettirdiniz efenim viskiyi yoksa dogumdan sonra kilo kaybı mı? traş ettirdim hatta uzamış hali:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar