Astral Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 getti terk-i diyar eyledi ağı göremiyorum search edemiyorum.. nedecüz?
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 nerden kayboldu? ağ bağlantılarım penceresinden mi? driver ı yeniden kur gelir..
Astral Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ağı bile yeniden kurdum yok. |_| )) şöyle bir icondu gitti ağları bulmuyor taratamıyorumda. nasıl açarım o menüyü bir bilen?
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 nerden kayboldu onu tam bi söylesen.. şimdi windowsun kendi kablosuz ağı olayı var.. default olarak onu ayarladıysan yanlışlıkla o zaman o bahsettiğin şey gidiyor. o wireless programı kur.. driver ı kur. kesinlikle gelmesi lazım.. edit: ağ bağlantılarıma sağ tıkla özellikler de.. orda wireless ağ olması lazım. yoksa driver kurman gerekebilir. varsa da sağ tık özellikler, bağlantı olduğunda ikon şeklinde göstert kısmını tikle ve kapat.. o şekilde windowsunkini kullanabilirsin. yanlışlıkla windowsun yönetmesini seçmişsin bi yerlerde kablosuz ağ bağlantısını bence...
Astral Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 gizlenmiş değil icon hiç yok..
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Laptop mu, HP mi? HP dv bilmemkaç serisi geri çağırıldı donanımsal arızalar yüzünden de, çok da satıldı türkiyede. Bir diğer mağdur da sen olabilirsin
Öne çıkan mesajlar