Astral Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 getti terk-i diyar eyledi ağı göremiyorum search edemiyorum.. nedecüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 nerden kayboldu? ağ bağlantılarım penceresinden mi? driver ı yeniden kur gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ağı bile yeniden kurdum yok. |_| )) şöyle bir icondu gitti ağları bulmuyor taratamıyorumda. nasıl açarım o menüyü bir bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 nerden kayboldu onu tam bi söylesen.. şimdi windowsun kendi kablosuz ağı olayı var.. default olarak onu ayarladıysan yanlışlıkla o zaman o bahsettiğin şey gidiyor. o wireless programı kur.. driver ı kur. kesinlikle gelmesi lazım.. edit: ağ bağlantılarıma sağ tıkla özellikler de.. orda wireless ağ olması lazım. yoksa driver kurman gerekebilir. varsa da sağ tık özellikler, bağlantı olduğunda ikon şeklinde göstert kısmını tikle ve kapat.. o şekilde windowsunkini kullanabilirsin. yanlışlıkla windowsun yönetmesini seçmişsin bi yerlerde kablosuz ağ bağlantısını bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 system tray? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 gizlenmiş değil icon hiç yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Laptop mu, HP mi? HP dv bilmemkaç serisi geri çağırıldı donanımsal arızalar yüzünden de, çok da satıldı türkiyede. Bir diğer mağdur da sen olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar