Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bi hafta sonra giricem bu saçmalığa. geçmiş sorulara bakayım dedim. geçmiş sorulara bakayım dedim. soru: acil durum anında sağlık birimleri arandığında nasıl konuşulmalıdır? şıkkın biri: d) gizli ve şifreli bi tek motora bakıcam sanırım. bi bok bildiğim yok motordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 en cok ilk yardımdan kalınıyor ehliyet sınavlarında ilk yardımdan kaldım böhü diye gelme sonra madara olursun burda uehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 dobra dobra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 - korna ne zaman calinmalidir? a) dugune gidiyorsak b) canimiz sikilinca c) yalnizca onemli birsey varsa sfdsafs bu ne ya :D -dizel motor ne ile calisir? a)benzin b)mazot c)uzum suyu ve sirke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 c) üzüm suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bizim motor shall in mazotundan başka mazotla iyi çalışmıyo sdf mazotu şelden akılı kelden demişler sdf neyse, ben de seneye şubatta dolduruyorum yaşı, yaş dolunca hemen şaapabiliyomuyuz, şubattan sonra sınav en yakın ne zaman var, neler yapılıyor, tahmini masraf ne kadar ve bu yeni yasa olayı ne, bilen varsa aydınlatabilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 üzüm suyu ve sirkeden biyodizel yapılıyo. komik değil yani o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yanlız güldüm önce ama aklımı başıma getirdin cidden biodizel diye bişi var lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben de güldüm seagle çünkü o dediğimi götümden uydurdum :D üzüm suyu ve sirkeden biyodizel, sadece paticikte! eter enerji san. tic. aş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sfsadsadas tam fail yalnız sdafa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 benim sınavda inek işareti vardı cevaplarda inekler dans ediyor yada parti yapıyor gibi bir şey yazıyordu :D kasap dağıtsa ehliyeti daha az kişi alır eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 eayheaaehahea oluyodu olm lan :D yani en son bisürü atık şeyler topluyodu millet otellerden, atık yağ kesin var ama sadece yağ değil biliyorum bunu ama üzüm şeysi olur mu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bende girecem hıc bısey bılmıyom kursada gıtmedım zaten hıc calısasımda yok sevmıyom araba kullanmasını bılmıyorum mecburetten alıyoz ıste keske mecha olsada ona bınsem ortalıgın... typooo hoooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 peki sdf olm ehliyet manyak bi ihtiyaç, almak gerek, yani arabayla işin yoksa güzel de, arabaya muhtaç olacaksan bazen, ki gezmek tozmak düşünme biri hastalansa acilen götürmek gerekse lazım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 meh meh hep böyle içinde smiley olmayan ayar cümleleri oluyo ya, dur bakıyım öyle yapıyım dedim tuttu asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 kolay la.. hepsini biraz oku.. sora biraz test çöz gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar