Dynun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Merhaba arkadaşlar. Yeni bir projeyle karşınızdayız. Diablo3 açıklandı ve domainimiz de hali hazırda bomba gibi duruyor.(Saklıyorum şimdi tim açıklar :P) Diablo 3 fan sitesi olmayı planlıyoruz. Türkçe yegane kaynak olmak, gelişmelerden insanları hemen haberdar eden bi site olalım istiyoruz işte. Hali hazırdaki takım arkadaşlarımıza iyi ingilizce bilen(haberleri bilgileri çevirecek) diablo hakkında haliyle bilgi sahibi olan Lore'unu vs'si bilen arkadaşlar katmak istiyoruz. Akabinde açılması muhtemel forumla ingilenebilecek insanlar da lazım olucak , yine bu konularda hakim. İlgilenen olursa, özel mesaj'dan yada msnden görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 paticik altında yapın? yonlendirirsiniz orayıda, editor ve yazar olanlara title vs veririz. warhammer sitesi yapıldı guzelde oldu, d3 icinde olsa guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Selam, İlk katılım açısından çoğunluk ve paticik kullanıcıları için de kolaylık olurdu öyle olması ama oluşacak içeriğin direk kendi alan adımız ve hostumuz altında olmasını tercih ederim işin aslı. Talep olursa projemize bu konuda biz paticik'i desteklemek isteriz ve paticik tarafında da aynı şekilde düşünülürse pek mutlu oluruz. Kullanmak istediğimiz alan adı -biraz da şansla- diabloIII.tv oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yaz abi beni. gerekirse 7/24 çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Bence sadece Türklere hitap eden değilde dünyaya hitap edebilen çoklu dil seçenekli bişeyler yapılsa mükemmel olur. Hem domain de güzel DiabloIII.tv paticikle sınırlı bırakıp ziyan edilmemesi gereken bi domain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 di said: Selam, İlk katılım açısından çoğunluk ve paticik kullanıcıları için de kolaylık olurdu öyle olması ama oluşacak içeriğin direk kendi alan adımız ve hostumuz altında olmasını tercih ederim işin aslı. Talep olursa projemize bu konuda biz paticik'i desteklemek isteriz ve paticik tarafında da aynı şekilde düşünülürse pek mutlu oluruz. Kullanmak istediğimiz alan adı -biraz da şansla- diabloIII.tv oldu bu arada. ne gibi desteklerden bahsediyorsun mesela biraz acarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ben web sitesi yapma işine profesyonelce bakan biri olarak siteyi ayakta tutan omurgayı motive edecek birşeyler olması gerektiğine inanıyorum. Sitelerimden para kazanmama rağmen bazen yazmam gereken kodları hazırlamaya üşendiğim oluyor açıkçası. Yine aynı şekilde bu site içinde benim görüşüm tasarım, yazılım, yönetim işleriyle uğraşan omurgayı motive edecek birşeyler olması gerektiği yönünde. Yoksa ilk gazla başlanıp sonra yavan içeriğe sahip bir site ortaya çıkabilir. Paticik gibi yerlerde bu iş daha kolay hatırladığım kadarıyla lyrics sitesinde 1000 şarkı post edince madalya fln geliyordu açık konuşmak gerekirse bu madalyalar için çalışanların varlığını inkar edemeyiz. Benzer konudaki tecrübelerime dayanarak şunu net söyleyebilirim ki, madalyayı veya title'ı alan oturur. Ben kendi sitemde yazarlar bölümünde 2 ay içerisinde yeni yazı yazılmazsa otomatik deaktif olan bir yapı getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Zegna said: ne gibi desteklerden bahsediyorsun mesela biraz acarmısın Aklimda cok birsey yok acikcasi ama zamanla olacagina eminim. Boyle bir site actigimizda takipcisinin hatiri sayilir bir kismi paticikten olacaktir seklinde dusunerek yazmistim acikcasi. Paticik uyelerini login derdinden kurtarabilirdik en basitinden. Buraya login olan girip direk okurdu yazardi vesaire. Diger yandan paticik disinda bizi destekleyecek siteler mevcut. Lost Fan'di, Teknoloji Haber'di vs. Paticik ahalisinden olmayanlari da biz buraya gonderirdik. Muhtemelen oyun forumlari icin gelirlerdi pek tabi. Aklima gelen ilk ornek bu sekildeydi. Istenir istenmez bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 çeviri falan baya bişiye yardımcı olurum baya boş vaktim var uzun bi dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ücret hakkında bilgi verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Şu aşamada yazarlara herhangi birşey ödenmesi söz konusu değil. Paramız olsa da ödesek pek tabi ama dediğim gibi şu aşamada söz konusu ya da mümkün olan birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 paticik altında birşey yapılacaksa ben de varım, çeviri, lore hede hödö öyle böyle herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Jedi said: ücret hakkında bilgi verir misin? ehm, tek bir oyun üzerinde yoğunlaşmış sitelere yazı göndererek para kazanılabiliyor mu cidden? ben de inanmak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ben varım, her türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paticik altinda olsun Warhammer sitesini kiskanmistim. Bende varim ceviri yaparim her boku yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Açılan forumlarda yardımcı olmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 özellikle çeviri işinde yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Lancelion said: paticik altında birşey yapılacaksa ben de varım, çeviri, lore hede hödö öyle böyle herşey. oha, diablonun lore u mu var. :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 vardır vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Artik var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 :o varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Tüm enerjinizi sadece bir site icin harcamaniz, daha iyi gibime geliyor cok kalite bir site ortaya cikaracaginiza eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Olabilir tabi ki, karşı değilim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Şirketteyim, ÖM en uygunu konuşmak istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar