Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 oh yes iğrenç başlık. efendim ben size bikaç bişi anlatıcam dinleyin. yıllar evvel ben internetsizken hem ucuz hem programları güncelliyoz diye herkes için bilgisyar diye bi dergi alıyodum. dergi chip level falan tayfasınındı. bigün ben bi bulmaca çözüp gönderdim cevabını, bana chip linux özel sayısını yolladılar. o sayede knoppix im oldu. o zamandan sonra bilgisyar ne zaman bozulsa taktım knoppix'i, geldim paticiğe sordum derdimi halledemediysem, toparladım bilgisyarı. ama bakıyorum, o knoppix çoook eskidi. knoppix soyundan gelen bootable bi cd önerin bana çekeyim netten ücretsiz olarak. sistemi kasmasın ama 512ram 24mhz işlemci sahibi bi insanım. thx. edit: aslında tanıma problemlerinden dolayı bikaç tane edinmek iyi galiba bunlardan. 2 tane önerin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ubuntu yada yine Knoppix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 size sorunca aradan da araştırdım, mesela windows xp olanlar oluyomuş. ama benim xp'im çökmüşken, bootable'dan xp çalıştırmak olur mu? çalışır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 anakartın usb boot destekliyosa usb memory falan için bile var xp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 http://www.frozentech.com/content/livecd.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar