numberten Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ahah bu ne ya dansöz filan oynatıyolar gameplay gösterin laaaan
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 oha dans süper hangi oyun tanıtımı böle yapılır ehehe
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 numberten said: ahah bu ne ya dansöz filan oynatıyolar gameplay gösterin laaaan muzigini ozlemisim.
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 cidden bende müziği duyunca tüylerim diken diken oldu...
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 abi Tristram'ı mezdeke yapmışlar allah belanızı ahahahaa. cok guzel cok.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 DİABLO 3 ÇIKANA KADAR 2 OYNAYALIM KURUN ÇIKARIN 7 KİŞİ HERKES Bİ KARAKTER KBGD bu arada bliz üçünü aynı anda çıkartırsa dünyayı satın alır,çay parasına satar,sonra gerçek fiyatının 2 katını verir tekrar alır
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Norak said: oha dans süper hangi oyun tanıtımı böle yapılır ehehe starcraft da veya wotlk da yapmamislari sanirim boyle ?
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 SİTE DE GELDİ http://eu.blizzard.com/diablo3/
Juzzam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 wall of zombie olayını tuttum gameplay etkileyiciydi. barbarla bol hareketli oynayışı gaza getirdi beni açıp d2 oynicam
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Explore a fully-realized Sanctuary – the living, breathing gothic fantasy world of Diablo III rendered in gorgeous 3D. Battle the unholy forces of the Burning Hells with all-new character classes like the otherworldly Witch Doctor, or with re-imagined warriors from Diablo’s past: such as the fierce Barbarian. Rain Hell on your enemies wielding the interactive environment as a weapon: lay cunning traps, turn destructible objects against your foes, and use environmental obstacles to your advantage - all powered by the Havoc physics system. Experience the intensity of multiplayer Diablo III over an all-new, wickedly-enhanced Battle.net platform with numerous enhancements to make connecting with your friends easier – and cooperative gameplay more fun.
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yanniz oyun bitmis breh, 1 seneye cikar... ben diyim.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 calısan lınk fılan atın bı halt seyredemedım
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 stream videolarinin aynisi yeni yapilan web sayfasinda var ama baya bi gec load oluyo yav. feci bisi of of fo
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bu arada listede wotlk d3 starcraft 2 -ve sc2 den sonra warcraft 4- bunlarin cikis tarihlerini en az 5 6 ay arayla yapacaklardir, her oyunu her oyunuc denesin diye. ayni anda hayatta cikartmazlar.
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Screenshot doldurmuşlar sitesine. ohşşşş
raider Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sitede bir bozuklukmu var ya? xml hatası veriyor bazı yerlerinde.
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 draedan said: bu arada listede wotlk d3 starcraft 2 -ve sc2 den sonra warcraft 4- bunlarin cikis tarihlerini en az 5 6 ay arayla yapacaklardir, her oyunu her oyunuc denesin diye. ayni anda hayatta cikartmazlar. oh ruya gibi, Wolk bunlardan bagimsiz olur bu arada... sonucta WOW ile alakali birsey o ve development table'i farkli ve adamlarin olayi farkli onunla. Benim gibi wow ile alakasi olmayan insanlar da sanirim once SC2 sonra Diablo 3 ile kavusacak. SC 2 de christmas gibi cikar belki :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 BENI DAGA KALDIRIN, CABUK BENI DAGA KALDIRIN
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Azmodai said: draedan said: bu arada listede wotlk d3 starcraft 2 -ve sc2 den sonra warcraft 4- bunlarin cikis tarihlerini en az 5 6 ay arayla yapacaklardir, her oyunu her oyunuc denesin diye. ayni anda hayatta cikartmazlar. oh ruya gibi, Wolk bunlardan bagimsiz olur bu arada... sonucta WOW ile alakali birsey o ve development table'i farkli ve adamlarin olayi farkli onunla. Benim gibi wow ile alakasi olmayan insanlar da sanirim once SC2 sonra Diablo 3 ile kavusacak. SC 2 de christmas gibi cikar belki :) sc2 aralik diyorlar wotlk eylul gibi d3 bende 2009 ortalarina dogru, 2008 de ama sc2 ve wotlk
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Grfikler çok abartı değil. Bakalım benim emektar oynatabilecek mi ıoyunu...
Öne çıkan mesajlar