numberten Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ahah bu ne ya dansöz filan oynatıyolar gameplay gösterin laaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 oha dans süper hangi oyun tanıtımı böle yapılır ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 numberten said: ahah bu ne ya dansöz filan oynatıyolar gameplay gösterin laaaan muzigini ozlemisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 cidden bende müziği duyunca tüylerim diken diken oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 abi Tristram'ı mezdeke yapmışlar allah belanızı ahahahaa. cok guzel cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 DİABLO 3 ÇIKANA KADAR 2 OYNAYALIM KURUN ÇIKARIN 7 KİŞİ HERKES Bİ KARAKTER KBGD bu arada bliz üçünü aynı anda çıkartırsa dünyayı satın alır,çay parasına satar,sonra gerçek fiyatının 2 katını verir tekrar alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Norak said: oha dans süper hangi oyun tanıtımı böle yapılır ehehe starcraft da veya wotlk da yapmamislari sanirim boyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 SİTE DE GELDİ http://eu.blizzard.com/diablo3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 pu, takildi video bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 wall of zombie olayını tuttum gameplay etkileyiciydi. barbarla bol hareketli oynayışı gaza getirdi beni açıp d2 oynicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bitti diablo 3 tanitimi :*( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Explore a fully-realized Sanctuary – the living, breathing gothic fantasy world of Diablo III rendered in gorgeous 3D. Battle the unholy forces of the Burning Hells with all-new character classes like the otherworldly Witch Doctor, or with re-imagined warriors from Diablo’s past: such as the fierce Barbarian. Rain Hell on your enemies wielding the interactive environment as a weapon: lay cunning traps, turn destructible objects against your foes, and use environmental obstacles to your advantage - all powered by the Havoc physics system. Experience the intensity of multiplayer Diablo III over an all-new, wickedly-enhanced Battle.net platform with numerous enhancements to make connecting with your friends easier – and cooperative gameplay more fun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yanniz oyun bitmis breh, 1 seneye cikar... ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sonra izleriz artık izliyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 calısan lınk fılan atın bı halt seyredemedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Videolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 stream videolarinin aynisi yeni yapilan web sayfasinda var ama baya bi gec load oluyo yav. feci bisi of of fo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bu arada listede wotlk d3 starcraft 2 -ve sc2 den sonra warcraft 4- bunlarin cikis tarihlerini en az 5 6 ay arayla yapacaklardir, her oyunu her oyunuc denesin diye. ayni anda hayatta cikartmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Screenshot doldurmuşlar sitesine. ohşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sitede bir bozuklukmu var ya? xml hatası veriyor bazı yerlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 draedan said: bu arada listede wotlk d3 starcraft 2 -ve sc2 den sonra warcraft 4- bunlarin cikis tarihlerini en az 5 6 ay arayla yapacaklardir, her oyunu her oyunuc denesin diye. ayni anda hayatta cikartmazlar. oh ruya gibi, Wolk bunlardan bagimsiz olur bu arada... sonucta WOW ile alakali birsey o ve development table'i farkli ve adamlarin olayi farkli onunla. Benim gibi wow ile alakasi olmayan insanlar da sanirim once SC2 sonra Diablo 3 ile kavusacak. SC 2 de christmas gibi cikar belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 BENI DAGA KALDIRIN, CABUK BENI DAGA KALDIRIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Azmodai said: draedan said: bu arada listede wotlk d3 starcraft 2 -ve sc2 den sonra warcraft 4- bunlarin cikis tarihlerini en az 5 6 ay arayla yapacaklardir, her oyunu her oyunuc denesin diye. ayni anda hayatta cikartmazlar. oh ruya gibi, Wolk bunlardan bagimsiz olur bu arada... sonucta WOW ile alakali birsey o ve development table'i farkli ve adamlarin olayi farkli onunla. Benim gibi wow ile alakasi olmayan insanlar da sanirim once SC2 sonra Diablo 3 ile kavusacak. SC 2 de christmas gibi cikar belki :) sc2 aralik diyorlar wotlk eylul gibi d3 bende 2009 ortalarina dogru, 2008 de ama sc2 ve wotlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Grfikler çok abartı değil. Bakalım benim emektar oynatabilecek mi ıoyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar