Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ilk etapta 20k hayatta getirmez aral eminim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Digital var sorun olmaz sanirim ama 20k zor gibi. SC2 kac satti trde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 şurada adam güzel yazmış, titiz ressamların resmini bir türlü bitirememsi gibi bir olaya dönüştü. multiplayer üzerinde sürekli rötuş yapılıyor. ayrıca magicka, bloodline champions yeni nesil action rpg lerin diablo 3 ün sistemlerini etkilediği kesin. http://goblinsozluk.com/e/2619 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 wotlk çıktığında 5k getirmişlerdi. 50 tane de CE. ilk gece için geçerli bu rakam. sonrasında daha fazla gelmiştir / satmıştır ona bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 çocuğum oynar artık ilerde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sc2 sanırsam 10.000 civarı sattı. diablo 3'ün 20.000'i geçeceği çok net. sadece diablo 1 ve 2 oynamış, diablo iii bekleyen fan tipleri düşünmeyin. 12-18 yaş arası dehşet bir kitle var diablo ile ilk defa bu oyunla tanışacak. bunları sayısı bile 10.000'den fazla emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ilk 24 saat içinde 11 milyon. devamında 40+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 CE getirmez bu aral kesin ya. off arayıp harrasslamak lazım aslında günde 5 vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aralı falan aramayın ya trip atın, fiyatları mantıklı hale gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 amazon oyun yolluyor mu tr'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Seele said: amazon oyun yolluyor mu tr'ye. yollamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 CE almayacaksan digital dl en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bu amazon cok adi cikti. neden yollamiyor kredi karti zebil gibi trde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Dolandırıcı da zebil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 amazon cok temiz SC2 ismarlamistim 3 gün önce felan elime gecti. Diabloda öyle olur muhtemelen. bakalim bir cok alman arkadasim basliyacak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Diablo 3'ün CE'sinde- starcraft 2 ce'de sc1 ve brood war'ı verdikleri gibi - diablo 1 ve diablo2+exp'ini verseler çok iyi olur çokta güzel iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 zaten var onlar, olmasa da ucuz zaten. kılıç falan verseler mesela asıl o zaman güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ne kılıcı abi ce kutusuna kılıç mı sığar. frostmourne gibi ayrıca satarlar oyle ozel seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Son 12 saat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ne için 12 saat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 lan ben daha 2 yi yükleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 blizzcon desem o 22 kasımda mı ne diye biliyorum. merak ettim ne 12 saati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ohhooo beyler hiçbir şeyden haberiniz yok ya. Oyunda çok ciddi değişikler yapılmış durumda, major sistemler değiştirilmiş bunların ve bir çok şeyin daha açıklanacağı zaman 1 ağustos, ayrıca battle.net diablo 3 entegrasyonu da gösterilecek, 3 ağustostaki conferance call'dada büyük ihtimalle betanın tam başlama tarihi açıklanacak. Ayrıca trade system'de ve bir kaç açıklanmayan oyun sistemide açıklanacak, abooo yazdıkça heycanlanıyorum lan. said: Unreal... big BIG news on Monday. Get ready. It'll all be up the second the NDA goes bye bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Son 11 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 hafta sonu en çok skill sisteminin tamamen değiştirildiği yönünde dedikodular vardı(tek seferde 7 aktif skill ve skillere puan verme olayının kalktığını söylüyorlar) en çok bu doğru mu bunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar