Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tik tak tik tak tik tak GELSİN ŞU MESAJ!!!

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

cvbı sabırsızlıkla bekliyorum ama eğer yakın arkadaşı sana telefonunu sen msj atmadan biraz önce kapattı diosa bu bi yalandır inanma ve üzgünüm ama reddedicek.. + bi dezavantaj artık kızla kesişemiceksin de..

moralini bozmak istemzdim ama gerçekleri gör istedim[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında komik bi durum var.mesaj gelmedi henüz ama ilginçtir kız sabahtan beri çaldırıyor. acaba kontörü falan mı yok ya!?![signature][hline]She's taking the best part of me
I'm half a man with half a heart
With nothing left to tear apart
Half of me is walking around the other half is on the ground

[i]My Website,My playlist,And My Love...

Sosyal ağlarda paylaş

Git bir kredi kartı bul sende yoksa, veya garnti online hesabı olan birini bul, kızın numarasına kontur yükle, öğren cevabı. Sen arama ama ne arayacaksın daha doğru dürüst muhabbet yokken çaldırıp kapatan adamı.

Gıcık olurum çaldır kapat olayına, onun da etkisi var öneride ehe
Sosyal ağlarda paylaş

:D Bence arasın... Adamın bütün gelecegini yok edece Nefr :)
ara sen ara hatta ara dur cevabını şimdi verme bir yerde buluşup yüz yüze konuşalım de...( tele fonda hep kaybetmişimdir :() Ama heryer kar nerde buluşacanız :D[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda...
Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler...
Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan...
Ben sizin BaBaNıZıM...
Sosyal ağlarda paylaş

Aha adam gitti valla...
Yaw bak ara sor mesajımı aldınmı diye en güzeli hem kafan rahat olur almadım derse aynen söle bensenden çok hoşlanıyorum diye sadece bunu bilmeni istedim de... Kız bi cevap vermekde kendini mnecbur hissedip bi cevap verecek...
Sende o cevapdan yola çıkarak bi ayar çekecen konuşmaya işte :)
Kız ters teperse hem çıkma teklifi etmemiş olursun hemde gururun kırılmaz... Kızdan hoşlanmışsın ve bunu ona sölemişsin nevar bunda yani :D
ARA KIZI...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda...
Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler...
Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan...
Ben sizin BaBaNıZıM...
Sosyal ağlarda paylaş

Çaldırıyorsa y.........dir
arıyorsa v.........dir[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşıma sorma joker hakkımı kullanmak istiyorum. hakkı? joker hakkı? hakkı kim ya? hakkı bey hakkı bey?[signature][hline]She's taking the best part of me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
hassand, 14 February 2004 15:08 tarihinde demiş ki:
ragnar su nokta noktalar neyin yerine kullanilio

dalga gecmiorum harbi annamadim

özelden bakabilirsin :)[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

ya şaka bi yana aramalımıyım gerçekten emin değilim sonuçta benim tam olarak tanıyor diyemem. Konuşursam dağıtma ihtmiali var. naapsaz?[signature][hline]She's taking the best part of me

Sosyal ağlarda paylaş

ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...