hassand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 14 February 2004 01:46 tarihinde demiş ki: seni bence keklemişler.. inanmadım ben buna +1 disinda solenicek bisi mi var[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 cvbı sabırsızlıkla bekliyorum ama eğer yakın arkadaşı sana telefonunu sen msj atmadan biraz önce kapattı diosa bu bi yalandır inanma ve üzgünüm ama reddedicek.. + bi dezavantaj artık kızla kesişemiceksin de.. moralini bozmak istemzdim ama gerçekleri gör istedim[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aslında komik bi durum var.mesaj gelmedi henüz ama ilginçtir kız sabahtan beri çaldırıyor. acaba kontörü falan mı yok ya!?![signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 E bi ara istersen :) olm ne adamsın ya...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Git bir kredi kartı bul sende yoksa, veya garnti online hesabı olan birini bul, kızın numarasına kontur yükle, öğren cevabı. Sen arama ama ne arayacaksın daha doğru dürüst muhabbet yokken çaldırıp kapatan adamı. Gıcık olurum çaldır kapat olayına, onun da etkisi var öneride ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 :D Bence arasın... Adamın bütün gelecegini yok edece Nefr :) ara sen ara hatta ara dur cevabını şimdi verme bir yerde buluşup yüz yüze konuşalım de...( tele fonda hep kaybetmişimdir :() Ama heryer kar nerde buluşacanız :D[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yahu aramasın gitsin kontur yüklesin kıza o zaman. Bir daha çaldırdığında da dövmeye sövmeye yüzü olsun böylece =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hanide benmim 50 gram potasyummum permanganatım? po ta potasyum poastyum potasyummmm[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kabul ettimi?[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Kabul eder merak etme sen[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 a rush and a push and the land is ours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Aha adam gitti valla... Yaw bak ara sor mesajımı aldınmı diye en güzeli hem kafan rahat olur almadım derse aynen söle bensenden çok hoşlanıyorum diye sadece bunu bilmeni istedim de... Kız bi cevap vermekde kendini mnecbur hissedip bi cevap verecek... Sende o cevapdan yola çıkarak bi ayar çekecen konuşmaya işte :) Kız ters teperse hem çıkma teklifi etmemiş olursun hemde gururun kırılmaz... Kızdan hoşlanmışsın ve bunu ona sölemişsin nevar bunda yani :D ARA KIZI...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Dayanışma güzel ya :)[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Çaldırıyosa vardır bişi Araman lazım ama bence bak yol yakınken arama :) Hem bak kontür yada kontör lüymüşte teli sonra bunlar hep sana dokunur :)[signature][hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Çaldırıyorsa y.........dir arıyorsa v.........dir[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ragnar su nokta noktalar neyin yerine kullanilio dalga gecmiorum harbi annamadim[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bende anlayamadım walla biraz yardım etseniz? :)[signature][hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 arkadaşıma sorma joker hakkımı kullanmak istiyorum. hakkı? joker hakkı? hakkı kim ya? hakkı bey hakkı bey?[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: hassand, 14 February 2004 15:08 tarihinde demiş ki: ragnar su nokta noktalar neyin yerine kullanilio dalga gecmiorum harbi annamadim özelden bakabilirsin :)[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya şaka bi yana aramalımıyım gerçekten emin değilim sonuçta benim tam olarak tanıyor diyemem. Konuşursam dağıtma ihtmiali var. naapsaz?[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ara ara battı balık yan gider :)[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aramaman için bi sebep göremiorum ortada :) kıza teklifi etmişsin bi kere.... :P şimdi geri dönmek olmaz ara :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara ara[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ara abi ragnarin da dedii gibi batti balik hesabi[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ragnar bana bi pm lütfen (açıklama)[signature][hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar