elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 aytoz canım cicim +1[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: jacabo, 14 February 2004 01:03 tarihinde demiş ki: bende kiz olsam cvp bile yazmam msg la teklif eden birine hep +1'liyorum kehkeh yine +1[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 amma nazlısınız be yok ona cevap yazmam, yok buna cevap yazmam size serenatla çıkma teklif edilir annaşıldı :) akşam sizdeim Xaer :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 delikanlı adam öle sms le tekliflere girmez.. eskiden sms mi vardı lan... çağırırıdn kızı muhallbiciye pasta limonata ısmarlardın derdini anlatırdın...[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Aytoz, 14 February 2004 01:09 tarihinde demiş ki: amma nazlısınız be yok ona cevap yazmam, yok buna cevap yazmam size serenatla çıkma teklif edilir annaşıldı :) akşam sizdeim Xaer :-) tostumu yedim bekliyorum[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: BabacumMostors, 14 February 2004 01:14 tarihinde demiş ki: delikanlı adam öle sms le tekliflere girmez.. eskiden sms mi vardı lan... çağırırıdn kızı muhallbiciye pasta limonata ısmarlardın derdini anlatırdın... haha komik :)[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 eskiden çıkmak mı vardı evlensin bu arada off-topic olcak ama adamlar Kanal D'de sazla mozart - turkish march çalıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Boojack, 14 February 2004 01:17 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 14 February 2004 01:14 tarihinde demiş ki: haha komik :) ee doğru ama...[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: orc_lord, 13 February 2004 23:54 tarihinde demiş ki: snrm 118'den fln bulmuştur.. ahehau 118 ne alaka annamadım..cep tel. numaralarınıda mı alabilion :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Mephisto_, 14 February 2004 00:45 tarihinde demiş ki: 3 doors down - here without you kesinlikle süper bir şarkı ve süper sözler vs. bak yani oyoyoy sende mi bendensin o şarkıyı dinledim ve 3 doors down'ın bütün şarkılarını indirdim hastası oldum annatamam süperrrrrr !!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 132 'den bulmuştur Turkcell bilinmeyen numaralar servisi ücretsiz[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 birşey olmaz turktelekom'un hizmetinde sınır yoktur :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Three Doors Down - Here Without You Three Doors Down - By My Side Three Doors Down - Duck and Run Three Doors Down - Be Like That Three Doors Down - Better Life Three Doors Down - Loser Three Doors Down - Not Enough Three Doors Down - So I Need You Three Doors Down - Smack Three Doors Down - Kryptonite Three Doors Down - When I'm Gone en güselleri bunlar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: orc_lord, 14 February 2004 01:34 tarihinde demiş ki: birşey olmaz turktelekom'un hizmetinde sınır yoktur :-p ahahaha hiç gülceim yoktu zuhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 öyle demeyin ama :) şuanda internetimize hemen hemen bağlanabilmemizi sağlıyorlar gerçekten adamlar çok büyük işler başarmış ve aşmış bir hizmet sununanlar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 tabi cnm isveçteki ortalama hızın 5te birini bize 5 katı fiyata veriolar ( veriolar!?! ) onlar da haklı zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: orc_lord, 14 February 2004 01:38 tarihinde demiş ki: öyle demeyin ama :) şuanda internetimize hemen hemen bağlanabilmemizi sağlıyorlar gerçekten adamlar çok büyük işler başarmış ve aşmış bir hizmet sununanlar.. hehe keşke böle şeyler yazılınca kafam direk olarak amerikayla karşılaştırmasa :) mesela italyada marketten bişi alınca adsl modemi veriolardı.. isveçte heryer fiber kablo bağlantılar inanılmaz microsoft'tan falan kabloyla 600Kb ile download ediolar[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 tabiki baksanıza havaya -100 derece manyak kar yağıyor bu hava şartlarında adamlar bu bilgileri nasıl iletsin dimi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 LevieMaxilack kız nooldu ya merak ettim ne cevap verdi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Wala pek sanmıyorum bu isin olacagını..Genelde herkesin basına geliyo aynı sey kızı bi kac kez uzun uzun kesiyosun ve hemen telefonuna saldırıp cıkma teklifi ediyosun sonra yaa kız tersliyo yada cwp vermiyo eeee hay .............. kızı nie bakıyosun o zmn??? iste bunu anlayabilirseniz olayı asmıssınız demektir..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 zaten forumun başlıgındaki gibi "tik tak tik tak tik tak" bu olaylar birkaç saniye içinde olup bitecek olmasın :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 kızın yakın arkadaşından öğrendiğim kadarıyla ben mesajı atmadan önce kapatmış telefonunu ben böyle şansın da...kaderinde...telekomun da...icqnunda...[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: LevieMaxilack, 14 February 2004 01:45 tarihinde demiş ki: kızın yakın arkadaşından öğrendiğim kadarıyla ben mesajı atmadan önce kapatmış telefonunu ben böyle şansın da...kaderinde...telekomun da...icqnunda... seni bence keklemişler.. inanmadım ben buna[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 sapsın yeniden birkaç dk saplıktan çıktın ama neyse..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bence de bi işler war ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar