Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tik tak tik tak tik tak GELSİN ŞU MESAJ!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi kızla uzun zamandır kesişiorum dedim baariz bi şekilde yannış annamadıysam
neden o zmn haddim olmayan bi kıza çıkma teklif ettim diosunki...bnce yanış
o da snin gibi insan sonuçta bunu sewiyeyle alkası yok bu gönül meselesi[signature][hline]------wazzup?-------
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 13 February 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
arkansis acaba cin mi çarptı :)

hmm olabilir. Ama Cin diye birşey yoktur , eğer varsada en büyük cin benim diye bir mesaj atmıştım daha önceden , bilmem anlatabildimmi.
Mesaj tarihi:
mesaja harcadığın kontür pğarasına azık... nıç nıç delikanlı adam gider benim gibi harbi harbi söyler gerekirse yüzüne karşı reddedilir ama erkeklik onda kalır...[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Mesaj tarihi:
abicim o kadar konuşmayı ben de biliyorum. şu anada kadar da çok yaptımm am a bu kız dah afarklı ya. neryee gelsee arkadaşıyla geliyo dah a farklı bi yolm yokk1[signature][hline]She's taking the best part of me
I'm half a man with half a heart
With nothing left to tear apart
Half of me is walking around the other half is on the ground

[i]My Website,My playlist,And My Love...

Mesaj tarihi:
Ya abi benim anlamadığım 4 hafta neden beklediğin ?

o gün seni kesmiş falan tamam o gün bitirebilirdin işi. Yada 1 hafta içerisinde. Kız unutmuştur seni o gün gördüğünü bile.
Bu 4 hafta ne yaptın ? güç mü topladın ?
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 14 February 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
ya da babcumdan yüz bakım seti alıp kıza hediye et :P
evet evet benden alacağınız her parfüm, makyaj seti, bakım seti size bayan arkadaş olarak geri dönecektir...[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 14 February 2004 00:19 tarihinde demiş ki:
abicim o kadar konuşmayı ben de biliyorum. şu anada kadar da çok yaptım ama bu kız daha farklı ya. nereye gelse arkadaşıyla geliyo daha farklı bi yolm yokk1

abi inanırmısın aynı durum bende de var ya!!!
deli olacam.. kızı bi yanlız yakalayamıyorum. :(

napacaz yaa! ben kızın anasının adınıda bilmiom, nerden bulacam tel nosunu.. sen yine şanslısın :-)[signature][hline]my..
(icq) - (site) - (e-mail)
i would rather share one lifetime with you than face all the ages of this world alone
Mesaj tarihi:
Levie

Hammerfall - Always will be
Blackmore's Night - Wish you were here
Muse - Unintended

dinle ve öl =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 14 February 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bryan Adams- Heaven
Everything I do I do it for you
Santana - you are my kind[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Mesaj tarihi:
abi neden öfkemizi her ortamda kolaylıkla gösterebiliyoruzda
sevgimizi annatırken kendimize eziyet edioruz bu kadar zor mu yane
haaaa
sİNİRLENDİRMEYİN KARDEŞİM BNİİİ :)[signature][hline]------wazzup?-------
Mesaj tarihi:
Anladıım kadarıyla sen hiç konuşmamışın kızla. Kendi deneyimlerime göre böle lap diye çıkma teklif ederek flm bi yere varılmıyo. En azından ben hiç kabul ettiremedim :) Bakışma flm yalan öle kızlar varki (bi kaçı kankim olur) sırf pislik olsun diye böle bakışıp flm sonra red ediyo.

bana sorarsan hiç çıkma rahatına bak,
yinede nediim kolay gelsin[signature][hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 14 February 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
o sınıftaki bi arkadaşına söyle (kız olmasın) o gidip sorsun annesinin babasının ismini tabi çaktırmadan olacak.

hmm. du bakalım inşallah bulurum ya.. yoksa bi b*k olacağı yok bu gidişle.. kızla birçok defa göz göze geldik ama daha bi vukaat yoq :(
nese bişe olursa yasaarım. saol fikrin için. ;)[signature][hline]my..
(icq) - (site) - (e-mail)
i would rather share one lifetime with you than face all the ages of this world alone
Mesaj tarihi:
3 doors down - here without you

kesinlikle süper bir şarkı ve süper sözler vs. bak yani[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
bu yollari bi cok kez deneyen ve bi cok sekilde red ya da kabul edilmis bi insan olarak soyliyebilceem sey telefonla muabbetin kurulup, goruserek hislerin tahmin edilip, cikma teklifinin fiziksel olarak(elini tutarak, operek vs.) yapilmasi en etkili yontemdir.[signature][hline]My Command is Your Wish
Mesaj tarihi:
lap die çıkma teklif edilir mi ya
kız direk "bu ne aayyy aç adam" diip reddeder
ilk önce kızın bi arkıyla fln arkadaş ol
sora kızla da konuşmaya başlarsın
ondan sonra adam gibi çıkma teklif edersin
bu arada şarkı: Zulfu Livaneli - Sus Soyleme
üstüste 2 kere dinleme sakın, yazık olur..
Mesaj tarihi:
cep telefonundan olur belki ama ilk önce kızla tanışmış olman lazım
ilk defa konuşucağın birine "benle çıkarmısın" dersen "ben açım" demiş gibi olursun
ne biliym bence ilk önce arkadaş olmak lazım
tabi benim fikrim
  • Yeni Oluştur...