Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tik tak tik tak tik tak GELSİN ŞU MESAJ!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar hiç haddim olmaya birine çıkma teklifi eder şekilde mesaj attım. aslında işin aslı şöyle; okulda bi gün maç yaparken dışarıdan bi kızla gözgöze geldim. kız öyle bir kesiyordu ki bende aynı aşkla bakmaya başladım kıza. ve bu olayın üzerinden 4 hafta sonra şimdi mesaj attım ve çıkma teklifi türünden bir mesaj attım. aslında bu topiği niye açıyorum farkında değilim ama duygularımı paylaşmak istedim.İyi geceler...[signature][hline]She's taking the best part of me
I'm half a man with half a heart
With nothing left to tear apart
Half of me is walking around the other half is on the ground

[i]My Website,My playlist,And My Love...

Mesaj tarihi:
şu adamın cebini bilen varmı bi mesaj atiyimde hedelesin:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun?
-evet goruyorum.
-o dugme sana girsin. ahahah

Mesaj tarihi:
lol
levie i sense much fear in you.
dont let them cloud your judgement.
just use the force, and make your mind clear.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
Grom_Hellscream, 13 February 2004 23:48 tarihinde demiş ki:
bide kızın telini nerden buldun tanıştınmıki onla

snrm 118'den fln bulmuştur..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Mesaj tarihi:
yahu bırak dalgayı adam ne dio kızla bakıştık deli gibi e abi kızla pisişik bağlantı kurmadı ya herşeyini örensin anlat lem levie cevap istiyoruz bide levie gitti sanırım kalpten kız kabul etti
Mesaj tarihi:
off mesaj gelmedi ve kafam rihter ölçeğine göre 40.5 gibi bi düzeyde sallanıtoy.bu arada kızın numarasına gelince. babasının annesinin ismini öğreninin 132 yi arayın gerisi kolay. ya da benim gibi tüm okulu tıoyan bi arkadaşa shihip oluun. bukadartç.[signature][hline]She's taking the best part of me

Mesaj tarihi:
abi mj ı atmadan önce bi sorsdaydın yardımım dokunurdu ama herşey için çok geç....
buu saatten soora bnm hayat tecrübelerim sna bi yardımı olamazz[signature][hline]------wazzup?-------
Mesaj tarihi:
çıkma dedin aklıma bugün yaşadığım bi olay geldi

icq da, hiç görmediğim, ama adını önceden duyduğum bi kız vardı (yani onu tanıyan arkalrım var falan). bu bayadır online olmuodu işte bugün oldu ve hemen msg attı naber vs vs

işte biraz böle geyik geçti, sonra bende, sevgililer gününün yalan olmasını sağlayan kardan ne kadar memnun olduğumu belirtecektim, ama belki alınır önem vrdiği biri vardır falan die düşünüp, bunu öğrenmek için hödö die 'çıktığın biri varmı' dedim

bu allaın sazanı da ' bende senden çok hoşlandım, ama nebilim hiç görüşmedik ondan söliyemiodum, hemen görüşelim hede hödö, çıktığım biride yok' dedi

bu gidişle hiç olamicak diip, kaçtım...
Mesaj tarihi:
cyclad: şu ana kadar senin hayat tecrübelerin umrumda değil.şu ana kadar olan hayat tecrübelerim bana yetiyor da artıyor zatenç.

Deep-nayt yoluyla Emaya: Bazen mesaj atmak sadece tek yöntem olarak kalıyor.Sen istesen de, istemesen de.[signature][hline]She's taking the best part of me

Mesaj tarihi:
aaa olur mu wulfgar?
çaarıcaksın, sonra bi kööşede oturup izleyeceksin napıyo hatun diye...

B uarada tüh ya sapız diyen kisme sap değildir.
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 14 February 2004 00:03 tarihinde demiş ki:
off mesaj gelmedi ve kafam rihter ölçeğine göre 40.5 gibi bi düzeyde sallanıtoy.bu arada kızın numarasına gelince. babasının annesinin ismini öğreninin 132 yi arayın gerisi kolay. ya da benim gibi tüm okulu tıoyan bi arkadaşa shihip oluun. bukadartç.

oho bu ne abi kız bence mesajını okumuştur bu kim fln demiştir banada hep olur kız bana baktı gibi olur ama hadi kız sana gerçekten baktı ama tanışmadan çıkmazlar vede kızlar cesur erkekleri severler öyle mesajla değil yüzüne söyleyenleri yani
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 14 February 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
bi ara ema abla demişti ki: mesajla çıkma teklif eden birine hayır yazmaya bile kasmam.

gerçekten çok klass bir söz :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Mesaj tarihi:
biraz bekledim cevap gelmeyince dedim lan ne hayvanım, insan bi smiley koyar işte yada neden öle bi soru sorduğunu yazar die düşünüodum ki cevap benim sorudan daha öküz çıktı
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 14 February 2004 00:07 tarihinde demiş ki:
cyclad: şu ana kadar senin hayat tecrübelerin umrumda değil.şu ana kadar olan hayat tecrübelerim bana yetiyor da artıyor zatenç.

Deep-nayt yoluyla Emaya: Bazen mesaj atmak sadece tek yöntem olarak kalıyor.Sen istesen de, istemesen de.

ama bu , bu savaş demek.....[signature][hline]------wazzup?-------
  • Yeni Oluştur...