Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok zor durumda kaldim

dory

Öne çıkan mesajlar

cok kotuyum arkadaslar. benim bildiginiz uzre bi iki ay kadar once aldigim bi kedi yavrum var, zegnanin verdigi. kedi ile alakali en basta tuvalet sorunu olmak uzere bir sürü sorun yasadim, tuvalet problemini astik iyi guzel de simdi asamadigim cok gerzek bi sorunum var:
normalde ankarada yasiyorum ama ailem bursada, yaz icin geldim ve bursadaki evimiz teras katinda. gunun her saati gunes alan bi ev. dolayisiyla asiri(!) sicak, kapilarin pencerelerin acik olmasi gerekiyor, terasin kapisinin acik olmasi gerekiyor falan.
kediyi evde tutamiyorum, sicaktan dolayı hayvan surekli baska yerde, apartmandaki diger dairelere giriyor, kediden korkan insanlar var cingar cikariyolar, dun kardesim sunnet oldu onun yanina yaklasmamasi lazim ama hayvani odada tutamiyorum,
asiri derecede hircinlasiyor ben boyle kesin kurallar koydukca, kolum boynum basim tirmik icinde kaldi.
işe baslicam başlayamıyorum, ankarda kapiyi cekip cikiyodum burda kedi yanından gecince cigligi basiyo millet, annem sürekli laf sokuyor, boyle kafayi yiycem.
ankaraya gitmeme de izin vermiyolar, ordaki evde hersey okdi, istedigi yere girsin ciksindi, ama burda yok terasa mi gitti, kacti mi su mu bu mu,
annem hergun 2 defa "bu kediyi ver" diyip beni aglatiyor,
bu gece surekli uyaniktim, cunku odada durmak istemediginden uyutmadi beni.

2 ay boyunca kedime bakabilicek kimseyi de bulamadim, yavas yavas cozumlerim de tukendi, vermek zorunda kalicam gibi gozukuyor, eylule kadari cikarsam baska bisey istemiyorum aslinda.

yok mudur paticikte 3 aylik, erkek, tuvalet aliskanligi olan yavruya bakabilicek? ankara istanbul bursa eskisehir falan getiririm ben, nerde olursa olsun.
her ay da kedinin masraflari icin kumu ve mamasi (ki 10 milyon kum 30 milyon mama max 40dan fazla masrafi yok) 100 veya 150 ytl para verebilirim (7sinde yatan krediyi) sadece 2 aylik sahip cikabilecek birini ariyorum.

kedinin ozellikleri:
erkek, oyun oynamayi asiri seven bi hayvan, cok yemek yemez, tuvaletini kumuna yapar falan. 3,5 aylik.

bakmayi düşünen ya da guvendigi bi tandiginiği olan var midir?

yoksa toptan vermek zorunda kalicam kediyi
(vermek zorunda kalma ihtimalime karsi, almayi dusunen varsa buraya mesaj atsin veya pmle ulassin)
Sosyal ağlarda paylaş

ben baabilirim,bizim de bir sürü kedimiz var. ama evimiz bahçeli ve paso dışardalar bizimkiler. onlara uyup kaçma olasılığı olabilir ama odamda da bakabilirim komple evdeyim bu tatil. istersen aileme danışayım (ki gerekmez yani kabul ederler) ama sen bunları bi düşün. maması kumu önemli değil bizimkiler de aynen öyle takılıying.
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:
ben baabilirim,bizim de bir sürü kedimiz var. ama evimiz bahçeli ve paso dışardalar bizimkiler. onlara uyup kaçma olasılığı olabilir ama odamda da bakabilirim komple evdeyim bu tatil. istersen aileme danışayım (ki gerekmez yani kabul ederler) ama sen bunları bi düşün. maması kumu önemli değil bizimkiler de aynen öyle takılıying.

cok iyi olur
duzgun bi yuva bulmak veya su 2 ayi gecirebilecegi bi yer bulmak istiyorum
hemen de yapmam lazim bunu
Sosyal ağlarda paylaş

veterinerler yapar mı o işi bilmiyorum, ne kadar para isterler onu da bilmiyorum sonucta verebilecegim para belli
2 ay ya, 2 ay durabilecegi bi yer lazim =/
box olayını deniyorum zegna ama cok bagriniyo su aralar, bu konuyla alakali bi dokuman varsa elinde bana yollar mısın?

bleda2;
dişi derken, kaç aylik dişi?
benim diger kedim dişi ve pek bi aktiviteleri olmuyo oynamaktan baska =)
3 aylik cunku daha rain, kus otmuyo xD
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar deliricem artik, elim kolum baglandi resmen kafayi yemek uzereyim.
evde kedi yuzunden cikan kavgalardan biktim. neden boyle davranıyor bilmiyorum annem, ama acik acik hergun "bu hayvani ver, gonder" diyor baska bişe demiyor.

nolur, temelli ya da 2 ay, yavruyu alabilecek bi insan varsa cevrenizde haber verin.
2 ay cok uzun bi sure biliyorum, misafir edilse, geri dondugunde hayvanin psikolojisi bozulucak onu da biliyorum ama temelli vermek de istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

guzel bi yuva cikarsa tamamen vermek istiyorum, aslinda istemiyorum ya mecburum..
cunku annemin seneye bu problemleri katlayacagini adim gibi biliyorum, ben kendi evime cikana kadar (2 yil var daha) en fazla su kaplumbagasi besleyebilirim.

o kadar kotu hisediyorum ki kendimi
herseyden once, cok alistim ona, vermek istemiyorum. ama bu sekilde yanımda tutmak resmen işkence ona.
bursadaki evimizde bakim seklinden dolayı resmen iskence cektigini biliyorum rainin.
ev 5. kat ve surekli gunes aliyor, cehennem sicaginda. kapi baca acmak istiyorlar rain yuzunden acamiyorlar, raini odaya kapatip aciyorlar bu sefer kedi mahfoluyor ve saatlerce miyavlayabiliyor. box olayını soylediniz denedim, ama imkansiz, mumkun değil rahat durmuyor, ağliyor, kapali kalmaktan nefret ediyor.
bu kadar cok severken bi yandan da bu kadar kotu sartlarda kalmasini icim el vermiyor, bi yandan annemin cenesini cekmek var.
çene yapmasini gectim, artik evde ciddi kavgalar cikarmaya basladi, hiç de ankaradaki gibi davranmıyor.
bi yandan zegnaya karsi mahcubum, adama "bi heves almiyorum, ben gercekten istiyorum" dedim ama gercekten o an tahmin edememistim bu sorunlari.

ankaraya doneyim orda kalayim diyorum, ona da izin vermiyorlar.

kendimi camdan asagi aticam artik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...