dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 cok kotuyum arkadaslar. benim bildiginiz uzre bi iki ay kadar once aldigim bi kedi yavrum var, zegnanin verdigi. kedi ile alakali en basta tuvalet sorunu olmak uzere bir sürü sorun yasadim, tuvalet problemini astik iyi guzel de simdi asamadigim cok gerzek bi sorunum var: normalde ankarada yasiyorum ama ailem bursada, yaz icin geldim ve bursadaki evimiz teras katinda. gunun her saati gunes alan bi ev. dolayisiyla asiri(!) sicak, kapilarin pencerelerin acik olmasi gerekiyor, terasin kapisinin acik olmasi gerekiyor falan. kediyi evde tutamiyorum, sicaktan dolayı hayvan surekli baska yerde, apartmandaki diger dairelere giriyor, kediden korkan insanlar var cingar cikariyolar, dun kardesim sunnet oldu onun yanina yaklasmamasi lazim ama hayvani odada tutamiyorum, asiri derecede hircinlasiyor ben boyle kesin kurallar koydukca, kolum boynum basim tirmik icinde kaldi. işe baslicam başlayamıyorum, ankarda kapiyi cekip cikiyodum burda kedi yanından gecince cigligi basiyo millet, annem sürekli laf sokuyor, boyle kafayi yiycem. ankaraya gitmeme de izin vermiyolar, ordaki evde hersey okdi, istedigi yere girsin ciksindi, ama burda yok terasa mi gitti, kacti mi su mu bu mu, annem hergun 2 defa "bu kediyi ver" diyip beni aglatiyor, bu gece surekli uyaniktim, cunku odada durmak istemediginden uyutmadi beni. 2 ay boyunca kedime bakabilicek kimseyi de bulamadim, yavas yavas cozumlerim de tukendi, vermek zorunda kalicam gibi gozukuyor, eylule kadari cikarsam baska bisey istemiyorum aslinda. yok mudur paticikte 3 aylik, erkek, tuvalet aliskanligi olan yavruya bakabilicek? ankara istanbul bursa eskisehir falan getiririm ben, nerde olursa olsun. her ay da kedinin masraflari icin kumu ve mamasi (ki 10 milyon kum 30 milyon mama max 40dan fazla masrafi yok) 100 veya 150 ytl para verebilirim (7sinde yatan krediyi) sadece 2 aylik sahip cikabilecek birini ariyorum. kedinin ozellikleri: erkek, oyun oynamayi asiri seven bi hayvan, cok yemek yemez, tuvaletini kumuna yapar falan. 3,5 aylik. bakmayi düşünen ya da guvendigi bi tandiginiği olan var midir? yoksa toptan vermek zorunda kalicam kediyi (vermek zorunda kalma ihtimalime karsi, almayi dusunen varsa buraya mesaj atsin veya pmle ulassin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 albumde bir sürü fotosu var ama buraya da koyayim: sagdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben baabilirim,bizim de bir sürü kedimiz var. ama evimiz bahçeli ve paso dışardalar bizimkiler. onlara uyup kaçma olasılığı olabilir ama odamda da bakabilirim komple evdeyim bu tatil. istersen aileme danışayım (ki gerekmez yani kabul ederler) ama sen bunları bi düşün. maması kumu önemli değil bizimkiler de aynen öyle takılıying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 süper birşeymiş kesin alırdım durumum olsa da, 2 tane kedilerden NEFRET eden köpeğim var. anlaşamazlar muhtemelen :( umarım bir yuva bulurusn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 box al bi tane. sorun oldugu zaman box a koy, hem kedi hem kopeklerde cok kullanılan bir yontem hatta box egitimi diye bisi var. biraz aglar susar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 burtonesk said: ben baabilirim,bizim de bir sürü kedimiz var. ama evimiz bahçeli ve paso dışardalar bizimkiler. onlara uyup kaçma olasılığı olabilir ama odamda da bakabilirim komple evdeyim bu tatil. istersen aileme danışayım (ki gerekmez yani kabul ederler) ama sen bunları bi düşün. maması kumu önemli değil bizimkiler de aynen öyle takılıying. cok iyi olur duzgun bi yuva bulmak veya su 2 ayi gecirebilecegi bi yer bulmak istiyorum hemen de yapmam lazim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bump bi sorayım arkadaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 benim 3 tane var şu anda. normalde 2 kediyle izmirdeyim bide istanbulda bitane var annemlerin evinde. bende aynı problemi yaşadım annemin tribinden geçilmiyo hala 3 kedi var ver bunları falan diyo boynunu kırıcam yakında annemin bi daha dersede durum böyle olmasa ben alabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 oyy dory cok üzüldüm ben fredi ayrılmasın doryden./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 İki ay türkiyede kalacak olsam alırdım ancak sadece bir ay kalabiliyorum. (Ayrıca bilirim o anne dırdırını annem üç kedimden ikisini verdi ben yokken , balkondaki beslediğim kedilerin hepsini de kovalamış :( ) Ben bir etrafa sorup soruşturayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bendeki kedi dişi olmasa alırdım :( Böyle 1-2 ay bakması için verebilceign bir veteriner yok mu dory (en kötü durum senaryosu olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 veterinerler yapar mı o işi bilmiyorum, ne kadar para isterler onu da bilmiyorum sonucta verebilecegim para belli 2 ay ya, 2 ay durabilecegi bi yer lazim =/ box olayını deniyorum zegna ama cok bagriniyo su aralar, bu konuyla alakali bi dokuman varsa elinde bana yollar mısın? bleda2; dişi derken, kaç aylik dişi? benim diger kedim dişi ve pek bi aktiviteleri olmuyo oynamaktan baska =) 3 aylik cunku daha rain, kus otmuyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 8 aylık, 3 gün normal davranıp 10 gün azıyor paso :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 uplamak istiyorum (guncel basliklarda gozuksun diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 uuf ben bakardım da iskenderundayım antalyaya gidicem :S orasıda manyak sıcak. şu box mı ne ona bak verme tamamen kediyi birine bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 arkadaslar deliricem artik, elim kolum baglandi resmen kafayi yemek uzereyim. evde kedi yuzunden cikan kavgalardan biktim. neden boyle davranıyor bilmiyorum annem, ama acik acik hergun "bu hayvani ver, gonder" diyor baska bişe demiyor. nolur, temelli ya da 2 ay, yavruyu alabilecek bi insan varsa cevrenizde haber verin. 2 ay cok uzun bi sure biliyorum, misafir edilse, geri dondugunde hayvanin psikolojisi bozulucak onu da biliyorum ama temelli vermek de istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ciddi almak isterdim ben ama malesef siyamım var ve tipik özelligi baska kedi istemezler (daha once baska almayı denedik dövdü filan) ama ben bi bakarım çevreye çıkar alıcak birileri (tercihen 2 aylık mı gitsin istiyosun? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 guzel bi yuva cikarsa tamamen vermek istiyorum, aslinda istemiyorum ya mecburum.. cunku annemin seneye bu problemleri katlayacagini adim gibi biliyorum, ben kendi evime cikana kadar (2 yil var daha) en fazla su kaplumbagasi besleyebilirim. o kadar kotu hisediyorum ki kendimi herseyden once, cok alistim ona, vermek istemiyorum. ama bu sekilde yanımda tutmak resmen işkence ona. bursadaki evimizde bakim seklinden dolayı resmen iskence cektigini biliyorum rainin. ev 5. kat ve surekli gunes aliyor, cehennem sicaginda. kapi baca acmak istiyorlar rain yuzunden acamiyorlar, raini odaya kapatip aciyorlar bu sefer kedi mahfoluyor ve saatlerce miyavlayabiliyor. box olayını soylediniz denedim, ama imkansiz, mumkun değil rahat durmuyor, ağliyor, kapali kalmaktan nefret ediyor. bu kadar cok severken bi yandan da bu kadar kotu sartlarda kalmasini icim el vermiyor, bi yandan annemin cenesini cekmek var. çene yapmasini gectim, artik evde ciddi kavgalar cikarmaya basladi, hiç de ankaradaki gibi davranmıyor. bi yandan zegnaya karsi mahcubum, adama "bi heves almiyorum, ben gercekten istiyorum" dedim ama gercekten o an tahmin edememistim bu sorunlari. ankaraya doneyim orda kalayim diyorum, ona da izin vermiyorlar. kendimi camdan asagi aticam artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 geçmiş olsun. barınağa filan vermek en mantıklısı çok sorun yaratıyorsa. ilerde eline kendi paran geçince 35 tane alırsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar