Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 geçen televizyonda sonunu yakaladım birdahada izleyemedim. Sanırım Recep İvedik'in devamı geliyor ismide Recep'in Tavuğu 'ydu yanlış hatırlamıyorsam. Fragmanını izleyebileceğim biyer bilen varmı youtube'ye baktım koymamışlar kapalı olduğundan sanırım (kaçak girmekmi? ben? asla...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 reklam olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 trcell in reklamı bnce o ya taVuğundaki v ye dikkat edin selocanların kafasındaki zımbırtıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 olabilir galiba.. şimdi izledimde çok kısa bişeymiş hiç film gibi durmuyo. ama eğer reklamsa çok saçma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar