rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 konuyu garbıça açıyorum ancak açıkçası niyetim geyik yapmak değil. nereye acacagımı bılemedıgımden buraya actım.oncelıkle kendimi tanıtıyım. ben 20 yasındayım bu gune kadar ne kas calıstım ne de adam gıbı doru duzgun kavga ettım. fakat su anda bır adam dövme sporuna baslamak ıstıyorum. acıkcası amacım, karsıdakini dövebilmek. spor için gitmek istemiyorum yani. Sorularım ise şöyle 1- Bu saatten sonra bana önereceğiniz dövüş sporunun katkısı ne kadar olur? Cidden işe yarar mı? Mutlaka gidenler vardır. bu yüzden bu sorunun cevabını merak etmekteyim. 2- Hangi sporu önerirsiniz? 3- Önerdiğiniz sporun belirli zorlukları nelerdir? Nasıldır antremanlar? Verdikleri giysiler nasıldır? Şimdilik aklıma gelenler bunlar. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 savunmayla ne alakası var ki konunun, adam dövmek istiyorum diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kendini savunabilmek için adam dövmek diye de düşünebilirsin ama şimdi konumuz bu değil. yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Uzakdoğu öğretilerinin çoğunun savunma amaçlı olması lazım, saldırı amaçlı denilince aklıma sadece krav maga geliyor valla. Da, nasıl öğrenirsin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 benim bi arkadaşım var zaten genetik bi gücü vardı adamın 7 kişiyi alıyodu falan spora başlayıp tekniğini de geliştirince şimdi über bişey oldu dehşet saçıyo o yüzden thai box öneririm sanırsam antremanlar sık ve yorucu. kıyafetler gayet rahat biliyosundur zaten bilimum şort eldiven etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yalan onlar sporla adam dövülmez :D 2 hafta bulunduğun bölgenin varoşlarına takıl adam dövmeyi öğrenirsin. kaval kemiği vuralası gereken noktalardan ilkidir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 aikido mu denesem sözlükteki yazılar hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 aikido karşındakinin gücünü kullanarak etkisiz hale getirme sanatı senle alakası yok.karete veya tekvando veya kickb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 var mıdır giden karateye tekvandoya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 geçmişten bir anı canlandı bir anda gözümde. ben o zamanlar ufaktım. hala fikirlerine ve bilgisine saygı duyduğum bir aile büyüğüne "abi, sen aynı anda kaç kişi dövebilirsin?" diye sormuştum; o da bilge bir edayla "bir kişi, o da karate bilmiyorsa" demişti. bu bilgiler ışığında karate öğrenmen gerektiğini söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 iyiymiş heh. valla hep ortalarda dolaşan iki spor wing tzun (nası yazılıyosa) ve krav maga hehe ikisi de kavgada adam nasıl en çabuk şekilde yere nasıl serilir tarzı anlayışlar içeriyor sanırım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 2- adam dovmek istiyorsan Krav Maga'ya gideceksin. 1- Israil ordusunda ogretildigindne kazik kadar adamlar ble ogrenebiliyor 3- belirli bir giysisi falan yok, youtube'dan krav maga yaz izle, bildigin pis dovus. Adamin tasaklari hedef aliyor 2 ataktan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 oha krav maga fenaymış bi kaç videosuna baktım da direk gelen yumrukları savuşturup adamın taşaklara odaklanıyorsun önce sonrada yumruklarla dövüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Tabi olm, cok iyi ya burda cok iyi acikliyo linkveriyorondanboylebisiyaptim:http://www.youtube.com/watch?v=-ajaQ2j0Al0&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Kursuna gittim diyelim. Sonra benim taşşaklar heba olmasın orada?cidden bunu da cok merak ediyorum yani kursta beni ne gibi tehlıkeler bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 http://images.google.com.tr/url?q=http://farm1.static.flickr.com/254/445978342_27c72299a5.jpg%3Fv%3D0&usg=AFQjCNHJO8accB-aJX7SBQex1YcanBsFDA diğerlerini bilmem de misal muay thai yapıyosan kafanı duvara ya da tahtaya vururlar hissizleşsin diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bizim bir abi vardı kareteye gitmiş adam dövebilmek için sonra bu karateden alcağını almış- yada öyle düşünmüş- bi kavga ortamı olmuş bu direkt dalmış noluyo lan diye indirmişler tabi yere.. yani diyeceğim o ki garantisi yok istediğin kadar git yine dayak yiyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 abi krav maga nın bi kaç tekniği için videolara bak öle taşaklarına vurmuyorlar senin zaten öğretirlerken yavaş çekimde vururlar diye sanıyorum taşaklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 güreşe git. teknikleri kaptın mı ne uzak dogu sporları ne boks ne de baska bisey. alayını alt edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 en iyi savunma hücumdur yazan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ya yakın dövüş sanatlarının kralı da olsan hayat bir action filminden ibaret olmayacağı için biri çeker silahı dan dun ateş eder arada kaynarsın, yazık olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben kikboks ve boks yapıyorum. fakat adam dövmeye çok etkisi olan birşey diil uzakdoğu sporu adı altında adam dövmeye çok meyilli olaylar yok. ha nedir daha sağlam tekme atıyosun başarılı hızlı yumruk falan atabiliyosun kavgada bide dodge gelişiyo ama bu kadar artıları. adam dövmek için en güzel spor wing tsun. kırıyolar yeminle. muay thai olayıyla adam dövülmez mesela senelerini vermiş olman lazım spora falan. adamın ağzına giriyosun diz dirsek atmak içinki zor birşey. ama mesela 2 dal yaparak muhteşemliğin kitabı yazılabilir şöleki muay thai+juijutsu ufc'de gördüm bu karışımı ilk. cidden en başarılısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 spor yalan, gez pis semtlerde, kavgaları izle, gir arada, bak nasıl level uplayacaksın her saniye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 coolancobatsu diye bi teknik vardı çizgi filmin birinde, iyi bir teknikti o böyle force falan gibi şeylerin oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yav bence bunları salla.. al eline bi tabanca.. maç izledim yendik ayağına sık bi iki tane vur adamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar