Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni açılan serverlar


Lopeth

Öne çıkan mesajlar

shattered halls için konuşabilirim. Bu serverın en çekici tarafı çoğu oyncunun değimiyle pahalı olması. Ama fiyatların bazen saçma ötesi düştüğü zamanlar da olmuyor değil.

horde sayısı eskiden çok çok fazlaydı. Şimdi çok az da olsa dengelendi. Şu anda bg ler yalan dolan, paso ally kazanıyor, bir horde akımına denk gelip kazandıysanız aynı ekiple gelmek için dua etmek en güzeli.

Oyuncu sayısı güzel, guild sayısıda güzel (güzel derken az anlamında güzel) fakat progress için aynı şeyler sylenemez. Serverın en iyi guildi yok oldu gibi. Theorycrafttı. GM oyunu bıraktı hatta forumlarda yazar.
Progress olarak BT yapan guildler var ama horde tarafında da ally tarafındada yapan guild sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Sunwell olarak Theorcraft dışında yapan yok diye biliyorum. İllidian kesmiş horde tarafında biri theory olmak üzere 2 guild var sanırım. Bizim türk guildi var illidian denedik fakat yaz gelince üniversiteli çok kişi var diye aksadı. Tekrar toparlanıyoruz. İllidiandayız. Hardcore sanız sizi açmaz. Farm olarka hardcore um oyun olarak eğlenmeme bakarım diyorsanız olabilir derim. Farm spotları çokda olmasa genede rahat. Server Aylar önce lowdu, bir ara mediuma çıktı, şu anda tekrar low olarak lanse ediliyor server seçme ekranında.

Bağlantı olarak güzel sorunsuz oynuyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...