Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yeni açılan serverlar var mı acaba ? Varsa progress leri hakkında bilgi verebilecek var mı ? Lag durumları nasıl ? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Expansion ile gelenler var işte, başka açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yeni server daha iyi değildir bu oyunda yalnız başlayacaklar için. kalabalık serverları öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Aynen, yeni server olayı eskiden ilgi çekiciydi de, şimdi bir esprisi yok. 30-35 kişilik pre-guild kurup re-roll atılmazsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php?PHPSESSID=7f2c7934ddf562b5c78bbe8a657cbc66 Online sütununa göre sıralatıp bakabilirsin en yeni açılanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 shattered halls için konuşabilirim. Bu serverın en çekici tarafı çoğu oyncunun değimiyle pahalı olması. Ama fiyatların bazen saçma ötesi düştüğü zamanlar da olmuyor değil. horde sayısı eskiden çok çok fazlaydı. Şimdi çok az da olsa dengelendi. Şu anda bg ler yalan dolan, paso ally kazanıyor, bir horde akımına denk gelip kazandıysanız aynı ekiple gelmek için dua etmek en güzeli. Oyuncu sayısı güzel, guild sayısıda güzel (güzel derken az anlamında güzel) fakat progress için aynı şeyler sylenemez. Serverın en iyi guildi yok oldu gibi. Theorycrafttı. GM oyunu bıraktı hatta forumlarda yazar. Progress olarak BT yapan guildler var ama horde tarafında da ally tarafındada yapan guild sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Sunwell olarak Theorcraft dışında yapan yok diye biliyorum. İllidian kesmiş horde tarafında biri theory olmak üzere 2 guild var sanırım. Bizim türk guildi var illidian denedik fakat yaz gelince üniversiteli çok kişi var diye aksadı. Tekrar toparlanıyoruz. İllidiandayız. Hardcore sanız sizi açmaz. Farm olarka hardcore um oyun olarak eğlenmeme bakarım diyorsanız olabilir derim. Farm spotları çokda olmasa genede rahat. Server Aylar önce lowdu, bir ara mediuma çıktı, şu anda tekrar low olarak lanse ediliyor server seçme ekranında. Bağlantı olarak güzel sorunsuz oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 baktım şimdi de hiç açılmamış malesef. 1 2 tane açıldı sanıyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Nası açılmamış. Yukarda verdiğim siteye göre Molten Core - Ocak 2008 Exodar - Haziran 2008 de açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Exodar'ın İspanyol serverı olması biraz sorun olabilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yeniden kastım 1 2 ay max idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Molten Core da gizli Rus serverı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar