SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Almanya - Türkiye maçına topic açıp uğuru bozdu. Banlanmasını talep ediyorum. Destek veren arkadaşları görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben banlanmadığım sürece sorun yok. (td) mehe roma gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 idon't need your forgiveness i don't need your hate i don't need your acceptance so what should i do i don't need your resistance i don't need your prayers i don't need your religion i don't need a thing from you i don't do what i've been told your so lame why don't you just go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 die motherfcker yazmayı unuttun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 i dont need you to need any shit ! fghjkfdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ha gayret sturmvogel ßak birazdan kemik yağacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 DiABoLiK said: Görüyorumki agagiller burada aganız size bekleyin kemiğinizi atacak. Sos veya som verecek.... Önce güldüğünüz o konuya gelince..... Yani dupeye fatih karaca denen şahıs burdan anlattı sonrada oyun için nasıl item bug yaptıklarını videolarını gösterdi. Datalarla nasıl oynandığını drop nasıl değiştiğini.... Kısaca Knight Online oyunun içine edildi.... Agagiller ise o kişiyi yılın en temiz kişisi seçip birde utanmadan hile istemeyik no dupe diye bağırdılar... Şimdi ortada bir çelişki var... Birşey ya yasaktır veya değildir. Yasak olmasına rağmen biri birşeyi yapıyorsa kurallar ayrım göstermeden aynen uygulanır... Ha dersenizki biz Fatihten el altından cukka aldık o başka... Aynı çelişkiyi yine gördüm. PATİCİK guildinde yok neymiş efendim bir üyeymişmiş o sizi bağlamazmış... Ozaman kapattır..... Yine diyorum ortada cukka yoksa... BARİ İKİ YÜZLÜLÜK YAPIPTA BİREŞYLERDEN KAÇMAYIN.... geldi aklıma ansızın ha bir de nightbane geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ko da paticik diye guild mi varmis off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 vaay fatih. dur niki neydi, lonely miydi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 BloodyBeast said: ha gayret sturmvogel ßak birazdan kemik yağacak.. (td) şaka mısın , balonun gideli ne kadar oldu? ben en azından topic parselleyerek piyasa yapmıyorum senin gibiler gibi edit: kaydolalı daha bugun 1 ay olmuş, e güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 banlansın kaybettik onun yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Anerchy'miş zaten kendisi. ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 beni banlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 banlamayın geri geliyor dsjghsdjkghç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar