roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mortis said: ?=abilgilendirme için sağol kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 roket adam said: Mortis said: ?=abilgilendirme için sağol kenk rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 karsı cıns olsam kendıme bakardım, paso keserdim. sonra dory gibi 30 defa bakıp " ne bakıyon lan" diye tepki verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 "garı olsam ilk sağa veririm"in yeni sürümü bu di mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 evlenirim bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 off cıkmam mı be,olsaya benim erkek versiyonum.eheh dunya kız cıkardı benle,sacları kazıtınca duydugum tepkileri dusunursek; sen erkek olsan var ya diyen sevgili kzı arkadaslarım,sizle cıkmazdım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 çoğu zaman aldatma meğilliyim , çıkmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 B) ben aynı anda 48 kızla çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 çıkardım tabi. ne güzel hatunum işte. ohh megolamanlıkta sıkıştırdık araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 egoistsin de! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mortis said: xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mortis said: egoistsin de! xP öyleyim! (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 urmesque said: çıkardım tabi. ne güzel hatunum işte. ohh megolamanlıkta sıkıştırdık araya. sana +rep verdim! ayrica kendime cıkmazdım ne cıkıcam lan tipsizin tekiyim asdsadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ooohh repleri de topladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben aman allahım oww wuu wazgeçtim yorum yapmıorm o derece kendimi beenmiş bi adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bi zamanlar, sizce bu kız güzel mi diye bi topik açıldı. ama kızs da baya kilolu. biz dalga geçtik. çünkü garbıç burası. cruelty. neyse abi bundan cevap gelmedi. ben ciddi ciddi düşündüm ki, kız kendine bişey yaptı. hani bi arkadaşım ekolü tadında, kendi resmini koydu. bi zaman sonra kız geldi, yok ya dedi, bi arkadaşım güzel demişti de, ondan size sordum dedi. dorumlra da çok takılmadı. aklıma geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ezan okunuyo galiba yuh saat daha 4 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 4:20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ha bide bi deim wardır ya....abartma anlamında bişe bişeye bile koyardım olayı o deyim de çok uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 urmesque said: 4:20 muhalefet ötesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ne ezanı? dostum memleket nere senin? ankarada duymadı mdaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Netcafe said: urmesque said: çıkardım tabi. ne güzel hatunum işte. ohh megolamanlıkta sıkıştırdık araya. sana +rep verdim! ayrica kendime cıkmazdım ne cıkıcam lan tipsizin tekiyim asdsadasda kendime gittim aynada baktım cıbıl olarak...cıkardım kendimle değiştirdim kararımı... :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 BoaCh said: urmesque said: 4:20 muhalefet ötesi :D teşekkür ederim (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ni dimek cnm her zmn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Eternalus said: ne ezanı? dostum memleket nere senin? ankarada duymadı mdaha istanbul yav. zaten balkonda oturuyordum cereyan yapmış üşüdüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar