cimbom44 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 son patch yuklemesınden sonra oyunu actım, dırek "downloadın patch ınformatıon" yazıo ve baska hıcbısı olmuyo. ne yuklemeye baslıo ne de herhangı bı hata mesajı verıo. Lutfen acıl yardımlarınızı beklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 serverlar problemli oldugundan yeni patch için 5 saatliğine kapalı o yuzden sen de öle bi problem var . 23:00 da kapandı ne zaman acılacagı da belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 cok saol hayvan bılgılendırdıın ıcın, ınsallah bızı cok fazla bekletmesler, bu gece 3lvl amacım vardı ama sanırım hayal olucak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Her sorun için ayrı başlık atmak yerine 1 inden devam etsen =p mesela sana özel başlık yapalım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 baska konu bulamadım bu topıc hakkında ozur dılerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar