cemad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yahu 2 gün yetmiyorsa dinlemeye final maçıyla aynı gün oynat ozaman grup maçları gibi arka arkaya olsun. maksat o ülkelere giden 4 takımın taraftarı turnuvanın sonuna kadar orada kalsın. bu şekilde 2 takımın taraftarı direkt elenince geri dönüyor. 3.lük maçının zevkli olması, güzel olması bir yana; harcanan potansiyele yazık. orada binlerce taraftar fazladan 3gün geçirecek para harcayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ayrıca fazladan gelir kaynağı olurdu 3. maçı olsaydı her taraf için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sg-1 said: Benim bildiğim kadarıyla, yarı final maçları takımların dinlenebilmesi için ayrıca aynı gün olabilir mi? mantıklı mı yani? benim takımım 3.lük maçına çıkıcak ama ben final maçını canlı izlemek istiyorum . nasıl izlicem? 1 gün önce olmalı kesinlikle. önceye koyarsanda dinlenmelerinde sorun çıkar. evet rahatlar ama da yorgunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 BiTcH_oFBaT said: sg-1 said: Benim bildiğim kadarıyla, yarı final maçları takımların dinlenebilmesi için ayrıca aynı gün olabilir mi? mantıklı mı yani? benim takımım 3.lük maçına çıkıcak ama ben final maçını canlı izlemek istiyorum . nasıl izlicem? 1 gün önce olmalı kesinlikle. önceye koyarsanda dinlenmelerinde sorun çıkar. evet rahatlar ama da yorgunlarda. 3.lük maçını koy 19.00 a, final maçını 21.45 e hiç bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Luinir said: BiTcH_oFBaT said: sg-1 said: Benim bildiğim kadarıyla, yarı final maçları takımların dinlenebilmesi için ayrıca aynı gün olabilir mi? mantıklı mı yani? benim takımım 3.lük maçına çıkıcak ama ben final maçını canlı izlemek istiyorum . nasıl izlicem? 1 gün önce olmalı kesinlikle. önceye koyarsanda dinlenmelerinde sorun çıkar. evet rahatlar ama da yorgunlarda. 3.lük maçını koy 19.00 a, final maçını 21.45 e hiç bir sorun yok. aynı stadda olmaz. farklı şehirlerde olucağı kesin. hele ki 2 ülke düzenlemişse 3.lük maçı bir ülkede final diğer ülkede yapılır. edit: sadece copa america'da var sanırsam 3. lük maçı kıtasal turnuvalar içinde edit2: sadece avrupa da yokmuş :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 E tamam 3.lük maçı pek ala Basel de oynanabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Luinir said: E tamam 3.lük maçı pek ala Basel de oynanabilirdi. rofl. demek istemediğim şeyi anlatamadım galiba. ben bir endüstriel futbol müşterisiyim ve 3. lük maçını da final maçını da canlı staddan izlemek için bilet aldım. aynı gün olursa bu 2 maç ve heleki ayrı şehirlerde onu geçtim ayrı ülkelerde olursa nasıl izlerim? bu yüzden aynı gün olması imkansız yani. imkansızı geçtim saçma olur. müşterilere haksızlık olur. demek istediğim bu. sonuçta bu da bir ticaret. o yüzden hepimiz yunanistana kızıyoruz. biz para verip bu maçları bir şekilde izlioruz ama onlar eğlendirmiyor bizi. bizde hakkımızı istiyoruz misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ya geç o işleri, yapmak istersen saat gün elbet bulunur. Rofl adam 1 maçıda tvden seyretsin, bi yeri eksilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sayın endüstriyel müşteri bu sefer izlicek maç bile yok ortada sen ikisini de canlı izlemekten bahsediyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 DeathLord said: sayın endüstriyel müşteri bu sefer izlicek maç bile yok ortada sen ikisini de canlı izlemekten bahsediyorsun =) ahah 3. lük maçı olsa izliyebilicek miydik bugün :D aç ntvssporu izle brezilya ligini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar