Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

golf v gti jant..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar arabam golf 5 1.6 araca jant almayı dusunuyorum..gti jantı çok hoş duruyor fakat araba gti değil çevremdeki birçok kişide alma diyor..1.6 araca 18 lik gti..
sizce almalımıyım? yakışacağını biliyorum da araç gti olmayışından dolayı amele gibi mi olur diye dusunuyorum?sizce?
Mesaj tarihi:
Yanlış hatırlamıyosam geçen aylarda Golf V için jant tavsiyeleri ile ilgili bi topic vardı onu bulursan tavsiye edilmiş jantlara ulaşabilirsin.

Bence komple GTI görünümü verirsen hoş durur bizim okulda vardı bir tane tabi 5 kapılı GTI var mı Golfte tam bilmiyorum o bakımdan amele görünümü olabilir. Anlaşılmayacaksa yaptır :p
Mesaj tarihi:
http://www.sahibinden.com/cok_ozel_ve_farkli_bir_arac_WQQaXQQ9404755WQQpXQQdisplayitem

Buyrun amele durur dediğiniz araba. Pek anlaşılmıyor 1.6 FSI olduğu :)
Mesaj tarihi:
17 alıp 33 lük yay alırsan emmin ol çok daha güzel gözükür.

Ayrıca 18 gibi sırıtmaz.

18 hem arabanı yorar hem fazla yakıt yakmana sebep olur hemde komik gözükür..
Mesaj tarihi:
farkındaysan gt dedim pasha o yuzden :D gt ile gti arasında da fiyat ucurumu var biraz, ve emin ol fsi olmayan 1.6 170hp gt den daha az yakmıyo
aa yok ben turbolu araba istemem illa 8 valve ve atmosferik olsun diyicek adam olucanı da sanmıorum
Mesaj tarihi:
ehm gt yi gti diye okumusum pardon :)

aslinda jantin boyundan cok kilosu onemli, hafif bi 18 alirsan cok etkilemez + 50mmlik yayla araban cok tatli durur. orjinal jantin 16 ise 17 icin hic para harcama.
  • Yeni Oluştur...