Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hieoraphant

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hierophant lvl ı aldıgımızda cleric den de lvl atlamıs gıbı yenı buyuler alıyo muyuz yoksa almıyo muyuz?
(FR campaign de yazmamıs da acıklamasını da tam anlıyamadım)[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Mesaj tarihi:
alıyosun tabiki de rezil insan....orda yazmıyo mu +1 level of spellcasting class diye?!![signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Mesaj tarihi:
ilk defa yanılıyosun dm kardeş. yazmıyo. :D[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Mesaj tarihi:
yazmıyo
fekat şöyle bişey var
spell casting leveli artmasa da caster leveli artıyo
atıyorum eleman 15 cleric 5 hierophant. 15. seviye clericin spells per dayini kullanıyo. yani 8. seviyeye kadar büyü yapıyo fekat caster leveli 20. yani fire storm cast ettiğinde 20d6 damage vuruyo...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
said:
DiaBoLiC, 08 February 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
alıyosun tabiki de rezil insan....orda yazmıyo mu +1 level of spellcasting class diye?!!

YAZMIYO :hrr:[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Mesaj tarihi:
hmph!!

elimde kitaplar olmadanancak bu kadar atabiliyorum :([signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Mesaj tarihi:
kitaplara gerek yok.
wizards'ın sitesinden SRD indir. Hierophant da Archmage de var v3.5 DMG'de dolayısıyla da SRD'nin PRC bölümünde...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
Sey aslında yazmıs:) Spells and level kısmında
Hierophant archmage'in divine versiyonu da diyebiliriz.
Level atladığında toplam spellcaster leveli artar ama yeni büyü gelmez üst levellardan.Onun yerine special ability secersin.
Mesaj tarihi:
Hayır diyemeyiz. Archmageler lvl atlayınca +1 lvl of existing arcane spell casting class alırlar.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
hospitalera bi bak bence :)

ama gene de hierophant özellikle açık bi kaybınızın olmadığı epic levellara geçtiğinizde falan çok güzel bi class. reach ve sp-like ability olayı süfer. (miracle'a abanıyoruz.)
[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 12 February 2004 08:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hospıtaller bana daha cok paladınler ıcın hazırlanmıs gıbı geldı skıll olarak handle anımal ve rıde 5 rank ısıtıyo ve bunlar cross skill ayrıca cok fazla bı ozellıgı de yok warprıest e gore tek avantajı her lvl + 1 lvl of exıstıng class alıyo[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Mesaj tarihi:
evet paladin için düşünülmüş. fekat bence süper ötesi ftr/clr prestige classı. hatta pal/clr bile olur. hatta harika olur. okadar spellcaster levelini boşa harcamamak lazım :) warpriest de fena diil. ama hospitaler kendine bakabilen bi class. warpriestin grupla takılması lazım...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
20clr/2 hıe mı olsam yoksa 10clr/10war/2 hıe mı olsam yoksa senın dedıgın gıbı ftr/clr yapıp hospıtaller mı olsam kararsız kaldım :( yardım plss[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Mesaj tarihi:
epic olcak yani...
hmm...
bence lvl 22 en güzeli 17 clr/5 hie olur bu durumda. boşver war priesti, hospitalerı falan :)[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
diil
9. seviye büyü yapabiliyo oluyosun
ama dersen ki okadar hierophanta gerek yok, clerici daha yüksek tut, kalanlarla hierophant al. ability olarak da divine reach ve sp.like ability (miracle) a aban...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
  • Yeni Oluştur...