AMO Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Hierophant lvl ı aldıgımızda cleric den de lvl atlamıs gıbı yenı buyuler alıyo muyuz yoksa almıyo muyuz? (FR campaign de yazmamıs da acıklamasını da tam anlıyamadım)[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 alıyosun tabiki de rezil insan....orda yazmıyo mu +1 level of spellcasting class diye?!![signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ilk defa yanılıyosun dm kardeş. yazmıyo. :D[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 yazmıyo fekat şöyle bişey var spell casting leveli artmasa da caster leveli artıyo atıyorum eleman 15 cleric 5 hierophant. 15. seviye clericin spells per dayini kullanıyo. yani 8. seviyeye kadar büyü yapıyo fekat caster leveli 20. yani fire storm cast ettiğinde 20d6 damage vuruyo...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: DiaBoLiC, 08 February 2004 22:00 tarihinde demiş ki: alıyosun tabiki de rezil insan....orda yazmıyo mu +1 level of spellcasting class diye?!! YAZMIYO :hrr:[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hmph!! elimde kitaplar olmadanancak bu kadar atabiliyorum :([signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 kitaplara gerek yok. wizards'ın sitesinden SRD indir. Hierophant da Archmage de var v3.5 DMG'de dolayısıyla da SRD'nin PRC bölümünde...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Sey aslında yazmıs:) Spells and level kısmında Hierophant archmage'in divine versiyonu da diyebiliriz. Level atladığında toplam spellcaster leveli artar ama yeni büyü gelmez üst levellardan.Onun yerine special ability secersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Hayır diyemeyiz. Archmageler lvl atlayınca +1 lvl of existing arcane spell casting class alırlar.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bence 1-2 den fazla alınması gereksız onun yerıne warprıest olurum daha ii[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hospitalera bi bak bence :) ama gene de hierophant özellikle açık bi kaybınızın olmadığı epic levellara geçtiğinizde falan çok güzel bi class. reach ve sp-like ability olayı süfer. (miracle'a abanıyoruz.) [signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 12 February 2004 08:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hospıtaller bana daha cok paladınler ıcın hazırlanmıs gıbı geldı skıll olarak handle anımal ve rıde 5 rank ısıtıyo ve bunlar cross skill ayrıca cok fazla bı ozellıgı de yok warprıest e gore tek avantajı her lvl + 1 lvl of exıstıng class alıyo[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 evet paladin için düşünülmüş. fekat bence süper ötesi ftr/clr prestige classı. hatta pal/clr bile olur. hatta harika olur. okadar spellcaster levelini boşa harcamamak lazım :) warpriest de fena diil. ama hospitaler kendine bakabilen bi class. warpriestin grupla takılması lazım...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 20clr/2 hıe mı olsam yoksa 10clr/10war/2 hıe mı olsam yoksa senın dedıgın gıbı ftr/clr yapıp hospıtaller mı olsam kararsız kaldım :( yardım plss[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 epic olcak yani... hmm... bence lvl 22 en güzeli 17 clr/5 hie olur bu durumda. boşver war priesti, hospitalerı falan :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 5 hıe alırsam yazık gunah dııl mı o kadar spell per day e :-p[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 diil 9. seviye büyü yapabiliyo oluyosun ama dersen ki okadar hierophanta gerek yok, clerici daha yüksek tut, kalanlarla hierophant al. ability olarak da divine reach ve sp.like ability (miracle) a aban...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar