dufrasne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 gece 3-4 e kadar açık jazz, blues ya da chill out falan çalan bar var mı kadıköy moda ya da fenerbahçe civarlarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 kadıköyde gece 4 e kadar açık yer bulman imkansız gibi bişey zaten. geneli 2 de kapanır barlar sokağındaki barların. barlar sokağı haricinde de daha fazla açık kalabilecek bi yer olduğunu pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 2 olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 he tamam o zaman jazz çalan pek bi yer bilmiyorum dinlemediğim için ama şöyle güzel müzik çalsın ben de arkadaşlarımla oturayım diyorsan arka oda var, yanında incir var ne bileyim karga var hera var trip var dünia var. hepsi barlar sokağında. hepsi oturulup bişeyler içmeye ve muhabbet edebilmeye müsait yerler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Shaft var blues falan çalan. 4e kadar açık kalır mı bilmiyorum. Bide acil dediğine göre damardan blues alman lazım yada sevdiğin kız sadece blues dinlerse sana vericek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 shaft'da pek blues falan çalmıyor ki. gerçi canlı olduğunda blues olmuyor en azından öyle biliyorum. onun hricinde çalarlar mı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yok mezuniyet var bu gece sonrası için arıyorum. evet olmadı barlar sokağı takılıcaz napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 kadıkoyde blues , jazz çalan yer bulmak ayrı mezuniyet sonrası kadıkoy barlar sokagında takılmak apayrı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar