nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paticikte ilk kez ceza aldım Busacca yüzünden. Nazikçe gay demiştim sadece i'yle başlayan bi kelime çıkmamıştı ama :( LOL bunu da gördüm 3 gün giremiyorum futbola, artık konudışından da bi ban bekliyorum bikaç gün sırf banlanmış olmak için (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 oley o zaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 cüzzam gibi bişey mi bu ban bulaşırsa hiç girmeyelim bu topike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 o kelimeyle ban yediysen benim de yemem gerekirdi. ana babasına köpek dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yaaa :( Neden ben? Altı üstü iki üç gay resmi koyup işte hakemler dedim, hakemi gay bardan çıkan gayler kaçırsın dedim o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 az bile. tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir. otur aşşağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 valla bende 1 hafta banlıyım futboldan ama +18 leri sıralamıştım hakemlere hırvatlara ve almanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bende banlandım 3 gün negüzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 nileppezdel said: Paticikte ilk kez ceza aldım Busacca yüzünden. Nazikçe gay demiştim sadece i'yle başlayan bi kelime çıkmamıştı ama :( LOL bunu da gördüm 3 gün giremiyorum futbola, artık konudışından da bi ban bekliyorum bikaç gün sırf banlanmış olmak için (:P) bende surada http://www.battle.net/forums/thread.aspx?fn=sc2-general&t=1388088&p=1post1388088 18. ci mesajı türkçeye çevirip yazdım die blizzardın yeni splash screeni hakkinda topice (bilgisayar oyunlarında) "bel altı mesajlarımdan dolayı" 3 gün ban yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hatırlıyorum o yazdığını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Abi adam gidiyor blizzardın official foruma yazıyor laf eden yok, biz alıntılıyoruz laf bize gelior. Varya ingilizce alıntılasam banlamıcaktı resmen pfs :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ben 2.El bölümünde adminle tartıştım süresiz banlandım.Bu işler böyle. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bleda2 said: nileppezdel said: Paticikte ilk kez ceza aldım Busacca yüzünden. Nazikçe gay demiştim sadece i'yle başlayan bi kelime çıkmamıştı ama :( LOL bunu da gördüm 3 gün giremiyorum futbola, artık konudışından da bi ban bekliyorum bikaç gün sırf banlanmış olmak için (:P) bende surada http://www.battle.net/forums/thread.aspx?fn=sc2-general&t=1388088&p=1post1388088 18. ci mesajı türkçeye çevirip yazdım die blizzardın yeni splash screeni hakkinda topice (bilgisayar oyunlarında) "bel altı mesajlarımdan dolayı" 3 gün ban yedim. starcraft II general discussion forums said: It looks like a protoss vag1na, no seriously, thats the first thought that came into my head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Biz banlananlara da süresiz bile banlansak ayrı bir bölüm açılsın :P çok zekiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 o mesaj degilmiş meger şu mesajmıs said: Bleda2 bu diablo 3 çıksın ben boşal diye sakso bilem çekerim asdaasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 cooooons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bleda2 said: o mesaj degilmiş meger şu mesajmıs said: Bleda2 bu diablo 3 çıksın ben boşal diye sakso bilem çekerim asdaasdas E haklılar banlamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ben de yeni gelenlerden banlandım. işin garibi olayın olduğu hafta yeni gelenlerde 1 ya da 2 mesajım var ve içlerinde küfür bel altı falan olmadığından eminim. değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar