Popeye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 beter olsunlar ailece asıl hortumculara bi el atsalar ya tabi ona yemez arkada koskoca demirel var uzan mal gibi kendi kuyusunu kazdı[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 valla ii oldu diyebilirim...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 onun müesseselerinin hissesini alanların durumu daha iyi zaten. artık verirler parasını devletten alırlar hisselerini. gastecilik televizyonculuk yapıcak diil tmsf.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Adiemus, 15 February 2004 16:13 tarihinde demiş ki: Normal değil insanların tanımadıkları kişilere ana avrat düz gitmesi edep kavramından öte kişisel bir sorundur bu. insanlarin tanimadiklari insanlarin paralarini bavullarla urdune kacirmasi ne kadar normalse bu da o kadar normal ve kisisel bir sorun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: blackchaos, 15 February 2004 16:31 tarihinde demiş ki: burdaki herkes mali şube gibi konuşuyor.Adamın ne yapıp yapmadığını kimse bilmiyor.Tamam dolandırdı iyikide motorola ile nokia yı dolandırdı helal olsun vallahi. Ama adam herşeyi kara parayla yapmadı elbet. 291 şirket ne demek ya? Devlet üzerine kondu.Ortada 8 katrilyon dönüyor ama kimse neden döndüğünü bilmiyordu? Peki neden uzan lar siyasete atılınca çöktü 70-80 yıllık bir kuruluş bu zamana kadar milletin aklı nerdeydi? Hep Tayyip in oyunları. Sonra adam çıkıyor CNN e konuşuyor.Sonrada bekleki Türkiye ye yabancı yatırım gelsin.Ben olsam bu ülkeye yatırım yapmam. Ama gerçek olan şey var gerçekten çökmüş adam üzüldüm vallahi 30-40 seneni veriyorsun ve devlet elinden alıyor.Trilyonlar harcadığın binalara seni sokmuyorlar. Ağlmasında ne yapsın acıdım vallahi. Ama borcuda varsa ödesin. Aynı şeyi siyasete atılmayan Aydın Doğan a niye yapmıyor? Yıllık cirosu 2 milyar dolara yakın olan petrol ofisini 521 trilyona aldı. Bu devlet çok komedi ya.. adam cokmusmus. cok yazik. 30-40 senesini harcamismis. NEYE harcadi 30 40 senesini ? benim arkadasimin annesinin 20 yilda biriktirdigi parayi BONO SAHTEKARLIGIYLA ic etmeye. scarim ben oyle emege de, cabaya da, adama da.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Dojorel, 15 February 2004 16:56 tarihinde demiş ki: evet yasal islem yapildigi icin sevgi tomurcuklari acsin degilmi beni kaziklayan adama karsi.. neyi savundugunu anlamiyorum. [signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Yani şimdi hakikaten bu adamın savunulacak nesi var onu anlamadım. Bir de tanımadığınız adama küfür ediyorsunuz diyen biri var ki okuyunca ne yapacağımı bilemedim. E iyi be abi, ben Gorbaçev'i, Lenin'i falan da tanımadım, hatta Hitler'i de. Onu bırak Bush'u da. E o zaman bunlar çok iyi adamlardı, hani tanımıyoruz ya. Adamın ne yapttığı ortada mı, değil mi? Tayyip kışkırttı diye mi Nokia ve Motorola bu adama dava açtı? Nasıl aldı o paraları hepimiz bilmiyor muyuz? Ailece böyle bunlar. Kemal Uzan ilk inşaatı olan İzmir'de bir stadın tribünü çöktüğü için bundan tazminat almayı becerebilmiş bir adam. Daha ne yani. Ayrıca Tayyip tayyip demişsiniz de şu an devletin başında Deniz Baykal falan olsa bu yaşananlar hiç mi yaşanmazdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Aydın Doğanada aynı muamele yapılmalı ozaman burda Cem Uzan âdi şerefsizin tekiyse Aydın Doğanda onun cebinden çıkma burda adamı insanları dolandırdığından değil siyaset işine atıldığından böyle şeyler oluyor bunu herkeste biliyor ama sözde dolandırdı faaln diye gözüküyor tmm iyi hoş ta ozaman niye Aydın Doğan ve onun gibi daha nicelerine böle muameleme yapılmıyor ?Eşitlik olmalı diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 uzanların iş yaptıkları herkesi mağdur duruma düşürmek gibi bir alışkanlıkları var. Benim bildiğim bizim bölümden bir arkadaş star televizyonuna bi kaç 3d iş yapmıştı fakat para filan alamadı. Ben üzülmüyorum, sadece uzan çalışanlarının böyle kendilerini kullandırmalarına üzülüyorum. Ne oldu işte star tv'de çalışmaya devam etmek isteyen herkes devam ediyor. Boşu boşuna saçma sapan açlık grevleri yaptılar.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 eh..[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya cem abi üstelik namaz falanda kılmıyormuydu ya? :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ne diyosun hem de canlı yayında :P sömürgen eşşek...[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: BOccOB, 15 February 2004 21:33 tarihinde demiş ki: grev de açlık grevi olsa 150g gram şeker, tuz b1 vitamini falan; zengin grevi resmen bi kere 150 gram şeker i 3 öğün 50 şer gram olarak yesen bile gün boyu gereken enerjiyi sağlarsın... Biraksinlar olsun degilmi bu insanlar da.. En azindan inandiklari sey ugruna can verselerdi. Daha bir dramatik olurdu.. Sacma bisey yapiorlar ama yapilmasi gereken sekilde yapiyorlardi. Bazen cok komik oluyorsunuz.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: horacegoesskiing, 15 February 2004 16:43 tarihinde demiş ki: adamın borcu var mı? var. kime? SANA BANA!... Devlet bu parayı ödedi mi? Ödedi. Kimin parasıyla? Senin benim. ee... noolucak o para. hadi sen sana gireni helali hoş olsun diye verdin ben vermem kardeşim. Budur yani. Adamın yattığı parayı alıyolar işte. Almasın mı? Allah allah. Anlam veremiyorum. Hayır cem uzandan kazıklanan bi tanıdığı olmayan insanlar var mı ya? Benim epey var... Devlet kime ödedi paraları? Paralarını kaptıranlar hala madur değilmi? Devlet sağlam kar etti hem şirketlere ve gelirlerine el koydu hemde kayıpları ödemedi 3 yıla yaydı Lan adam 3 yıl yaşicakmı bakalım 3 yılda kendi parasını vermiyosun asıl hırsız devlet. Araba lastiği satmaktan bugünlere gelmiş aydın doğan yalakalık yapıyo diye işleri tıkırında. Yapıkredi yi de boşalttılar onlarında gsmleri tv kanalları var neden onlarada el konmadı hatta 10 yıla yayıldı borçları? Burda siyasi bir durum yok diyen varsada ben anlını karışlarım. Ayrıca şurda akp yi savunan birisi var bana 1 tek kişi çarptı diğerleri sadece uzan hakkında görüş bildiriyor kabaca laflar ediyor herneyse benim sorum akpciye.. Sorarım ona neden unakıtan 50 dönüm arsayı iç ettiğinde çıkıp laf etmiyosun Neden?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 valla hepsine de yapılsın naapılıcaksa. zaten hiç sevmediim bi türdür şu; "abi ona söylemedin doğrusunu bana niye söylüyosun" "aman namaz kılıyo muyuz da oruç tutucaz" "kardeşim bu adamı katil diye içeri koydunuz ama bisürü katil dışarda" türü laflar. EE? yani ee? hiçbişi yapılmasın öyle mi? cem uzana çok şahane oldu süper oldu. ben biliyorum o adamın şerefsizliklerini çok iyi. şahsen ve bizzat yani. ve bu bir başlangıçtır. öbürlerine de olur inşallah.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yapi kredinin icini bosaltan adam malvarliginin 3 te 2 sini bosalttigi bankanin borcunu oderken kaybetti simdi elinde bir turkcell kaldi. o yuzden son 5 aydir deli gibi turkcel reklamlari ve kampanyalari goruyorsunuz. serefsizin cig hamurla yogrulmus olani uzanlar ise icini bosalttigi bankanin karsiligi olan borcu odemek soyle dursun bir de uste cikip para istiyor. essege essek gibi muamele edilmesi gerekir. kimse de cikip yok akp yok su parti yok hede arazi ic etti demesin. turkiyede gelmis gecmis tum partiler bunlari yapti. uzan serefsizlerinin yaptiklarinin ise ortadoguda benzeri yok.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hah işte![signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Sen devletten izin alip Uzanlara ait sirketlere yatirim yaptin, o yuzden de devlet senin parani odemek zorunda degil mi? Ne gelirinden bahsediyorsun.. adamlar milyar dolarlik borc taktilar devlete, insanlar daha da magdur olmasin diye 3 yilda odenecek deniyor. Baskalarina olmuyor Cem Uzana da olmasin. herkesi dolandirsin biz goz yumalim, cunku diyerlerine dokunmuyoruz.. Nasil bir mantiktir anlamiyorum. Adam suclu ve adalet ilk defa dogru isledi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hakkatende dediğin gibi mal varlığını kaybetti o yüzden gidip başka ülkelerde gsm kurmakla meşgul şu sıralarda... üstelik borcu durduğu yerde dururken.. bide uzanlar verin mallarımızı borcu ödeyelim demedilermi ki? malını vermezsen hesaplarını dondurursan öpücüklemi ödicekler?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 oha türkiyede uzanları savunan da varmış heh ben de oyları filan hep satın aldığını sanıyordum yanılmışım :) nese aslında olay uzan muzan değil bunu konuşmak yersiz alalhın şerefsiziydi işte, ancak akp kendi korumasındakileri de böyle ezdirecek mi acaba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ben diğerlerine dokunulmadı uzanlarada dokunulmasın demiyorum uzanlara dokunuldu diğerlerinede dokunulsun diyorm arada fark war?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Vodan, 16 February 2004 00:02 tarihinde demiş ki: uzanlara dokunuldu diğerlerinede dokunulsun diyorm arada fark war? O herkesin temennisi de.. sen sirketlerin kontrolunu tekrar alinca borclarini odeyeceklerine inaniyor musun yani? cidden sasiriyorum kac seferdir bugun.. Borcuna sagdik adamin ucaklarla para kacirdigini da ilk kez duyuyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 16 February 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Vodan, 16 February 2004 00:00 tarihinde demiş ki: hakkatende dediğin gibi mal varlığını kaybetti o yüzden gidip başka ülkelerde gsm kurmakla meşgul şu sıralarda... üstelik borcu durduğu yerde dururken.. bide uzanlar verin mallarımızı borcu ödeyelim demedilermi ki? malını vermezsen hesaplarını dondurursan öpücüklemi ödicekler? mudur yurtdisinda yatirim yapan adam baba - babalik kavramini yerin dibine batiran bi tamlama olcak ama - uzanin 40 yilda ugrasarak 'alin teri' ile yaptigi gibi yarattigi ticari imparatorlugunun 2/3 unu tsmf ye borcuna karsilik LUP diye devretti. elinde sadece turkcell kaldi. hesabi kitabina denk. geri kalan borclar da odeme planina baglandi, catir catir odeniyor. evet su da dogru uzanlar mallarimiza el koymayin biz borcumuzu odeyelim demediler. onun yerine direk bavullarla urdune goturmeye basladilar paralari, yatlar da yallah yunanistana kacti. dalga gecer gibi 'mallarimiza el koymayin odeyelim' demisler ... evet o yuzden devletten 20 milyar degerinde hazine bonosu alip vatandasa IKI TRILYONLUK BONO SATMISLAR. o yuzden bir maliyeye gosterilmek, bir de kendi iclerinde kullanmak uzere CIFTE HESAP KAYDI TUTMUSLAR. hakikaten de borcuna sadik bir davranis bicimi. sen ne kadar rahat konusabiliyorsun oyle uzanlari savunurken dikkatimi cekti. ama normal. fakat merak ettim acaba cevrenden bir yakininin soyle bir hayat boyu biriktirdigi paralari lupletmis olsalardi nasil konusurdun ...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 birincisi yapıkrediyi devretmedi el konuldu. hatta pamukbankı yapıkredi ile birleştirip kurtarma çabaları sırasında yapıldı bu. ikincisi siz fazla hürriyet okuyorsunuz orada ne yazarsa inanıyorsunuz. Herşey doğru olacak diye birşey yok ben kimsenin mal varlığı haklıdır demedim. Ayrıca eniştemin 50k EU su imarda kaldı hala bekliyor. Ancak imar dururken kimsenin para sorunu yoktu herkes parasını alabiliyordu yanlışmı söylüyorum? Söylediklerin kanıtlanmış şeyler değil sadece hürriyet gazetesinin ve akp nin iddiaları. Kanıtlansın hele ondan sonra konuşuruz çifte hesabı fln. Henüz hiçbir mahkeme sonuçlanmadı ki? Anayasaya göre bir kişinin suçu ispatlanmadıkça suçlu değildir. Mahkeme sonuçlanmadığına göre bu söylenenlerin hepsi iddiadan öteye gidemez benim gözümde. Ayrıca Türkcell 11 - 12 milyon civarında abonesi olup 660 trilyon zarar ettik diye açıklayabilen bir şirkettir kutluyorum kendilerini bukadar zarara rağmen yinede vazgeçmiyolar hizmet vermekten saolsunlar. Sırf bnim ödediğim kadar her abone ödese milyar dolarlar eder lan![signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bence sen fazla star okuyup izliyorsun.. gozlem yapmak, 1. dereceden ilgililerle konusmak biraz yardimci olur sanirim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar