Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Uzan grubuna el konuldu şimdi tv açıktı ordan gördüm haber vereyim dedim.. adam ağlamış falan bence yazık,tr'da hukuk sistemi çok rezil kesinlikle.. Link için tıklayın...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bende haber türk'te görmüştüm telsim ve star tv'ye el konulmuş.[signature][hline]online faresi raton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 "Don't mess with Texas..."[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 14 February 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ohh iyi ki bugüne kadar sevgilim olmamış olsaydı uyzuuun uzuuun sınırsız konuşmak için telsinim o senelik hedesine gerecektyim (senelik 110m veriyorsun adamlar sadece bir numara ile sınırsız konuşma ve sms hakkı veriordu) walla çok şanslıyım![signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bencede çok güzel bir şans :) benimde yakında telsim gprs sınırsız şeyim bitecek..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya bi dk şimdi alındı madem bu telsim beleş konuşma gprs muhabbeti nolacak bitio mu devam mı edecek? aman boşverin uzanları herifler kaç milyar dolar dolandırdılar hayatta batmazlar başka bişi bulurlar :p[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ben aslında bazı konularda uydurmalar olduğunu düşünüyorum aleylerine...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Cumhuriyet için son gün demek :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Arthur_HellsFire, 14 February 2004 20:27 tarihinde demiş ki: Cumhuriyet için son gün demek :lol: sanırım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ee yani kapanıyor mu şimdi star?..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 oh oh kısalttılar cemuzan ı sonunda. zaten bide ABD de kaybettikleri 4 mlyar $ lık dava var iyice giricek şimdi. yetmez aslında bide trt 1'de canlı olarak kamçılamaları falan lazımdı. süper oldu valla bi daha görmicez o star haberi sunan herifi de, zaten yasaklamışlardı her fırsatta küfrediyordum lol. bide ağlamış adam lol oh çatlasın *!zıplar,coşar*[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 abi adam ağlayıp istiklal marşı okudu şirketin önünde çalışanlara sarıldı falan önüme koysalar insan demem ağzını burnunu kırarım ya bu ne ya dalga geçio milletle heralde bi de bu adama inanan s.laklar war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 star şuanda cumhuriyet'in hizmetinde ancak yakında biraz amanda idi olacak :) çok merak ediyorum devlet nasıl rezil bir hale sokacak bu starı flnda :) trt1'in filimleri gibi şeyler olursa süper olur tabi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 müstahaktır şerefsiz dolandırıcıya adam dolandırıcı işte cezasını buluyo.sallandırmalı bunun gibileri meydanda bakın bidaha yapabiliyolarmı. *!sevinçten havalara uçar* bir dolandırıcıyı daha çökerttiler arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olsun!!! yar saçlarıııın lüleee lüle uzan sana güleee güle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Norak, 14 February 2004 20:34 tarihinde demiş ki: oh oh kısalttılar cemuzan ı sonunda. zaten bide ABD de kaybettikleri 4 mlyar $ lık dava var iyice giricek şimdi. yetmez aslında bide trt 1'de canlı olarak kamçılamaları falan lazımdı. süper oldu valla bi daha görmicez o star haberi sunan herifi de, zaten yasaklamışlardı her fırsatta küfrediyordum lol. bide ağlamış adam lol oh çatlasın *!zıplar,coşar* Çalışanların haline üzülüyorum ama Cem uzan için hiç bile dahada yapsınlar... +1 yane[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 acaba sıra aydın doğandamı :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yok sanmam aydın dogan ın sıyası partısı yok cunkı :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Aydın Doğan AKP yardakçısı. Borçları nasıl erteledi sanıyorsunuz siz... Bence tırsmalarının nedeni programlarına "adam gibi adam" ları çıkarmaları. Foyalarının çıkmasını istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ehue adam sağlam destekçi bulmuş yani en azından kısa bir süre için :) karısı falan türbanlımı ya aydın beyin :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 haha cem uzanı bile soytarı ettiler ya türkiyenin geleceğinden iyice korkmaya başladım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hmm yenimi korkuyorsun :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 iyice demişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hmm dikkatsiz okuyucular orc ve cinleri :) prdn...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: orc_lord, 14 February 2004 21:54 tarihinde demiş ki: ehue adam sağlam destekçi bulmuş yani en azından kısa bir süre için :) karısı falan türbanlımı ya aydın beyin :) Eşinin nasıl olduğunu bilmem ama kendi çıkarları için AKP yi savunuyor bildiğim o. Trilyonlarca borcu hemen erteliyor böylece. Ayrıca ulusalcı yayın yaptığını düşünmüyorsunuz herhalde DMG nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 herhalde bence en büyük dolandırıcılardan biriside aydın doğandır...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar