Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte Ev Keyfi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kenderlemegiller'de çeşitli bilgisayar aksiyonlarına gireceğiz. Kedi mıncıklayacağız, hatta yemek bile yiyecez arada. Bu sayede 15 Şubat'ı anlamlı bir şekilde kutlamış olacağız...

Sana da huzur dolu bir pazar dilerim.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Mesaj tarihi:
evde oturup paticik forumlarını okuyarak, uo oynayarak ve multi age of empires yaparaktan 15 şubatımı kutlıcam. Arada yemek de yerim heralde.[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
said:
dieddragon, 15 February 2004 10:52 tarihinde demiş ki:
evde oturup paticik forumlarını okuyarak, uo oynayarak ve multi age of empires yaparaktan 15 şubatımı kutlıcam. Arada yemek de yerim heralde.

ya bende exile ın sphere dosyasını indirdim 5 ay aradan sonra ama hata verdi..[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ
GIZEMLI FORUM
*Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi...
Mesaj tarihi:
O kablolar genellikle ekran kartı kutularından çıkıyor. Yani en azından bana çıkmıştı.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Mesaj tarihi:
Valla ben taksime gitmeyi düşünüyorum
kaç gündür çıkmadım evden fenalık geldi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Mesaj tarihi:
valla biz de arkın evinde 10 kişi fln içtik ve yedik fln bn tabi hep foruma da girdim ıcqya da:) ufh acaba deli miyim.. herkes film izlio gitar çalıo şarkı sölüo bn netteyim fln:) uheuhe biri de sızmıtı arkamda uudu çok komik:) neyse az durdum nete zaten
Mesaj tarihi:
refresh tuşumda artık f5 yazmıyoo[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
neden okulu tatil yapıolar yaaa, ne güsel pazartesi kız bekliyodu =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
Bonepart göğüs hizasındayken de yazamıyosun nasolsa boşver =).[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

• Yeni Oluştur...