Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte Ev Keyfi

White_Rakkad

Öne çıkan mesajlar

Kenderlemegiller'de çeşitli bilgisayar aksiyonlarına gireceğiz. Kedi mıncıklayacağız, hatta yemek bile yiyecez arada. Bu sayede 15 Şubat'ı anlamlı bir şekilde kutlamış olacağız...

Sana da huzur dolu bir pazar dilerim.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dieddragon, 15 February 2004 10:52 tarihinde demiş ki:
evde oturup paticik forumlarını okuyarak, uo oynayarak ve multi age of empires yaparaktan 15 şubatımı kutlıcam. Arada yemek de yerim heralde.

ya bende exile ın sphere dosyasını indirdim 5 ay aradan sonra ama hata verdi..[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ
GIZEMLI FORUM
*Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi...
Sosyal ağlarda paylaş

Ati Radeon 9000 128 MB çalıştırmadığı oyun yok.. kablosu zaten içinden çıkıyo sana bitek 3 milyonluk özel scartt şeyi almak kalıyo (s-video soketi varsa televizyonda gerek yok)[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ
GIZEMLI FORUM
*Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi...
Sosyal ağlarda paylaş

yarına okulda sunumum var ona hazırlanacam. ama ondan önce...kimya öğretmenim gelecek off benim yerime de eğlenin ya:([signature][hline]She's taking the best part of me
I'm half a man with half a heart
With nothing left to tear apart
Half of me is walking around the other half is on the ground

[i]My Website,My playlist,And My Love...

Sosyal ağlarda paylaş

refresh tuşumda artık f5 yazmıyoo[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...