BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 almayı düşünüorm...kullanan fln warmı hani...devir alma vitesiyle ilgili fln bilgi werebilcek ? düz vites 1.4 benzinli alcam heralde
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bir araba tavsiye başlığında bayağ muhabbetti döndü seat ların VW aldığında beri kendi motorlarını ve şasilerini kullanıyormuş. Ve Donanım olarak muadillerinden daha iimiş. 1.4 dediğin TSI mı?
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ben 2004 model ibiza 1.4tdi signo(simdinin stylance paketi) kullaniyorum. Polo ve fabia ile ayni platformda uretilen bi arac, dolayisiyla yuruyen aksamda kalitesi ile ilgili herhangi bir problem yok. Kullanimi oldukca rahat bi araba, ama yumusak demek pek dogru olmaz. Benim aracimdaki seat sport spor amortisorler uzun kullanimlarda heleki bozuk yol kosullarinda resmen bi eziyete donusuyor. Frenlerde ayni sekilde bu sert suspansiyon yuzunden oldukca efektif ama konfordan yoksun. Bunun disinda aracin kotu taraflarina biraz daha deginirsek; ses yalitimi polo ve diger akranlarina gore biraz zayif, ozellikle benim aracim tdi oldugu icin helede birazcik devirliyse motor sesini iceri normalde biraz fazla aliyor, ayni sekilde desenleri asimetrik bi lastikle yol gurultusunu de ayni sekilde iceriye aliyor. Dusundugun arac benzinli oldguuna gore motor sesine pek takmana gerek yok. Yol seside birazcik lastik secimiyle alakali. Bagaj karoser disinda ayni olan diger kardeslerine gore ufak kaliyor anlam veremedigim bicimde, kendi arabamda arka koltuklarda gitmem ise tamamen iskence(1.84 boy), on koltuklar ise oldukca rahat 1.90 bi insan ayaklarimi dizlerimi bukmeden uzaticam diye diretmezse hic bir problem yok. Iyi taraflarina da deginirsek arac full paket alindigi surece ayni fiyattaki neredeyse tum rakiplerinden daha dolu ve ucuz. Benim aracimda yad ettigim tek eksik donanim kol dayamasiydi. Simdilerde saniyorum standart veriliyor stylance paketle. Sonradan takdirmaya calisacagin hersey icin dogus oto yuzunden evlat acisi rakamlar duymak isten bile degil. Mesela bahsettigim kol dayanagina 400ytl istemislerdi ankarada dogus da. Sustali anahtar icin 250ytl fln filan. Gerci yaziya soyle bi bakiyorum, resmen karalama yazisi gibi olmus =], ama acikcasi yine alacak olsaydim bu fiyata ayni araci alirdim sanirim. Bilmek isteyipde deginmeyi unuttugum noktalar olabilir, herhangi bi sorun olursa cevaplamaya calisirim. vodan a not: Valla yazarken sonradan geldi aklima otokritik. Uygun gorursen yaziyi forum formatindan cikarip ekleyelim siteye. Buda boyle bi ozur olsun. :P
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Kharon sen üye misin Otokritik'e? Giriş yaptıktan sonra Kontrol Panel> Kritik ve Garaj İşlemleri > Kritik Yaz bağlantısından ekleyebiliyosun güzel bir yazı olmuş bende okudum aklıma gelmemişti ama madem sen de değinmişsin güzel bi kaynak olur. Seat Ibiza kasa değiştirecek bu yüzden sıfır düşünüyorsan almanı tavsiye etmem. Ibiza'larda henüz 1.4 TSI motor yok diye biliyorum ben 125HP'lik bu motoru kullandım ama 1.4 atmosferik olanlarını kullanmadım. Bunun iki versiyonu var birisi 8V birisi 16V motor. Bir ara bende Ibiza almayı düşündüğüm için bir kullanana sormuştum 16V 100HP'lik motordan vardı atak bi araba falan demişti.
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Uye degildim, biraz once uyelendim aracin kritigini burda yazdiklarima biraz ek yaparak database e ekledim. Burdan biraz daha detayli bi kullanici yorumu okuyabilirsiniz.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Çogzel 5 yıldız verdim :) Yalnız o link bir iç link olduğundan sadece araç sahibi tarafından görüntülenebilir. Ziyarete açık link için; http://www.otokritik.com/otokritik/1046-1-2004-Seat-Ibiza-14tdi-Signo-Kullanici-Yorumlari.html
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 nubi ligime gelmis :P yoksa biliyorum internal link oldugunu, heh
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 topiii unttm kusura bkmayın =) okudum şmdi =) ewt o özellik eklesende fiyatın çok deişmedii dikkatimi çekti...kol dayama olayıda artık war diosun...peki bu kasa deişme olayı olmsz yönde kötü bşimi olcakki tavisye etmem 0 almanı dedin ?...teşekkür ederim bu arada
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ve birde ses sistemi sony gibi bi seçeneimiz warmı çok farkını gördüm çnkü bizim fiesta ve c-max arasında
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kasa degisiminden vodan bahsetmisti galiba; Ben acikcasi cok yakin bi zaman icinde degismesini beklemiyorum. ama evet en gec 2009ilkbaharda falan gelir heralde.(gayet yakin aslinda, lol) Ama beklemek ne zaman mantikli olmus o da ayri bi konu. Olumsuz yonde soyle etkilicek, kasa eskiyip ikinci el fiyati degiscek. Ayni seyi olumlu dusunursek yeni kasa cikacacagi icin elinden cikartmak isteyenler fiyat kiricak. Fazla km yapmamis temiz bi stylance paket bulursan gayet cazip bi teklif olabilir. Ses sistemi olarak hoparlorler ve teyp hakkinda burdakine biraz ek olarak otokritik deki elestirimde deginmistim. Yine bahsedeyim; hoparlorler zaten on numara, teyp icinde usb, i-pod fln dusunursek guzel teypler var. Kendi teybindede mp3 decoder ve aux mevcut ztn 2006-07-08 modellerde.
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yeni kasayi baya begendim ben bu arada.. Gorseller
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bida baktimda begenmemisim :P eskisine nazaran guzel sadece.. bide i30 a mi benzio ne ?
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Selam, Arka çapraz resmi Clio dedirtiyor resmen :O Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 oha valla ha. yannız bu arabayı daha gün ışığında görmemekle beraber, ön tarafı bana ajda pekkanı hatırlayıyor. eskiden hatlar güzel ve düzgündü, karakteri vardı. şimdi yenileyecez güncel tutacaz diye eski tasarımın üstüne yeni bişeyler oturtmaya kalkmışlar, ordan burdan gerilmiş gibi duruyo. :)
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bence eskisinden güzel olmuş önü! Ama arkası çalıntı gibi duruyor.
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ben bi halta benzetemedim Leon'dan çok geri bi tasarım. Spekülasyon olarak piyasada dolaşan fotoğraf çok daha iyiydi.
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Niye kimse begenmedi anlamadim, halbuki bocanegra begenilmisti; negraza
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ben yenisini begenemedim acıkcası.. Şuandaki ibiza ya bindim. Iyi gidiyor ve yol tutuşu başarılı tavsiye ederim.
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Selam, Vodan o Ibiza değil değil mi? Çok ufak birşey yahu o. Önü güzel yeni modelin ama arka taraf söylendiği gibi özensizce yapılmış gibi. Şunu da kabul etmek lâzım, Leon'a alternatif bir tasarım yapamazlar, o modeli baltalarlardı. Saygılar.
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Vodanin verdigi bi aralar yeni fabia lanse edildikten sonra ibiza icin spekule edilen modeldi. Hatta buna sari oldugu icin cupra falan deniliyordu gaza gelinip. Bence gereksiz sevimli, ibiza genelde asfalt ustunde hafif kizgin bi araba( o n demekse :D)
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 KHaRoN'un gösterdiği resimlerdi ibizanın önünde resmen sırıtan bi surat var yaw ne güzel görünüyor :) ama üstteki rezalet hakkaten ayrıca tek kapısı böyleyse...
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Selam,Yeni Seat Ibiza Cupra said: Yeni Cupra 1.4 TSI, turbo beslemeli 180 beygir gücünde bir motora sahip. Araç gücünü yere direksiyondan da kontrol edilebilen 7 vitesli şanzımanı ile aktarıyor. Yeni Cupra ön tamponundaki ilave hava girişleri, arka tamponun ortasındaki egzoz çıkışı ve görünümü tamamlayan 17 inç ebadındaki alüminyum jantaları ile agresif bir görüntüye sahip. Ufak silindir hacmine sahip motorun emisyonu benzer güçteki yüksek hacimli motorlara göre daha düşük. Araçta aktif sürüş güvenliğini sağlayan ESP, ABS, EBD (acil fren yardımı) gibi sistemler standart. Cupra’nın lansmanı, Ekim ayında Paris Otomobil Fuarı’nda yapılacak. Araç ile ilgili daha detaylı bilginin fuar tarihi yaklaşırken verilmesi bekleniyor. Saygılar.
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 arkası bi garip gibi hani kötü diil ama garip egzoz ayrı bi hava katmış beğendim
matama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 1.4 tsi deli eglenceli bir araba olur o ya
Öne çıkan mesajlar