horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 eminönüde bi balkaymak diye bi yer var. öğlen vakti kapanıyo. sadece bal kaymak ve sıcak süt var. iyi bi yerdi. bi kere gittim gerçi.[signature][hline]nobody said it would be easy...
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bandırma Anadolu Lisesi :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ayrıca ballı süt ve muz ikiside fena değil..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: AMO, 15 February 2004 21:27 tarihinde demiş ki: Ben taze kasarı bal a banıyorum cok guzel oluyo tavsıye ederım kasar bal ın tatlılıgını bal ıse kasar ın tuzlulugunu bastırıyo cok guzel bı denge olusturuyolar İşte damak tadı üstün olan bir kardeşimiz.Tebrik ediyorum kendilerini :)[signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin.
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Benim favorim ballı muz.Böyle muzları dilim dilim kes,üzerine bal dök.Yanınada biraz kaymakkoy ve bandıra bandıra ye[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
narin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bal , pekmez , tahin , reçel de dahil olmak üzere o tarz jel kıvamındaki kahvaltı ürünlerini oldum olası sevemedim , tahminim onlarda beni sevmez..[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King
narin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: RamsesII, 15 February 2004 23:07 tarihinde demiş ki: Benim favorim ballı muz.Böyle muzları dilim dilim kes,üzerine bal dök.Yanınada biraz kaymakkoy ve bandıra bandıra ye Sonda duvara tırman :) Biz de sporda bi ara enerji olsun diye mikserde süt , muz , ceviz , fındık , bal ve midesi kaldırına yumurtada ekler karıştırı , içerdik ... Mesir macunu + doğal ekstazi etkisi yaratırdı :)[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya abi okudum ve direk tüylerim kalktı valla :( nasıl yiyonuz onları hadi balı geçtimde pekmez ıyy annem bana hastayken verirdi de ben pencereden aşağı dökerdim çok iğrenç bişi :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Valla yemedim ama balla-yoğurt da güsel oluomus dediler kasten yoğurtu severm ama bal için aynı şeyi sööliyemıycem?!..[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 3-4 kaşıktan fazla yiyince baş ağrısı yapıyor.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Hee ama çok severim bende severim sayarım yerim içerim sıııııı yok yada onu boşver...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: regulus, 15 February 2004 21:11 tarihinde demiş ki: eheh bizim orda bal bursa anadolu liseli nin kısaltılmışı ben o sandıydım :) bodrum anadolu lisesi :) neyse hakketen canım çekti şimdi.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
AMO Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bal sewılmez mı be allah askına :yapma:[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
AMO Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Benım sabahleyın kahvaltıda yedıgım tek sey bal-kasar-sut kombosu[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Arı sütü?!?!? Arılar ne zamandan beri memeli sınıfına girdi? kesin başkaları bulmuştur türkçeye çevrilirken böle ilginç hal almıştır :-)[signature][hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ?
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 malesef ben muz yiyemiyorum,yiyince midemi bayağı ağrıtıyor :( ehe ilginç bir midem var :] bol yağlı kaldıramam, kusarım bol sulu kaldıramam, çok tatlı kaldıramam çok tuzlu kaldıramam eeee ne kaldı? ehe :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together...
-banShee- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 sadece kızarmış dondurmayla yiyebildiim hem güzel olmıan hem de kalorili olan şey[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706
Öne çıkan mesajlar