Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BAL hakkında bilgiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bandırma Anadolu Lisesi :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
said:
AMO, 15 February 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
Ben taze kasarı bal a banıyorum cok guzel oluyo tavsıye ederım
kasar bal ın tatlılıgını bal ıse kasar ın tuzlulugunu bastırıyo cok guzel bı denge olusturuyolar

İşte damak tadı üstün olan bir kardeşimiz.Tebrik ediyorum kendilerini :)[signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin.
Mesaj tarihi:
Benim favorim ballı muz.Böyle muzları dilim dilim kes,üzerine bal dök.Yanınada biraz kaymakkoy ve bandıra bandıra ye[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Mesaj tarihi:
Bal , pekmez , tahin , reçel de dahil olmak üzere o tarz jel kıvamındaki kahvaltı ürünlerini oldum olası sevemedim , tahminim onlarda beni sevmez..[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır"
Fornication Under Control of the King
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 15 February 2004 23:07 tarihinde demiş ki:
Benim favorim ballı muz.Böyle muzları dilim dilim kes,üzerine bal dök.Yanınada biraz kaymakkoy ve bandıra bandıra ye

Sonda duvara tırman :) Biz de sporda bi ara enerji olsun diye mikserde süt , muz , ceviz , fındık , bal ve midesi kaldırına yumurtada ekler karıştırı , içerdik ...
Mesir macunu + doğal ekstazi etkisi yaratırdı :)[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır"
Fornication Under Control of the King
Mesaj tarihi:
ya abi okudum ve direk tüylerim kalktı valla :(
nasıl yiyonuz onları
hadi balı geçtimde
pekmez ıyy
annem bana hastayken verirdi de ben pencereden aşağı dökerdim çok iğrenç bişi :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Valla yemedim ama balla-yoğurt da güsel oluomus dediler kasten yoğurtu severm ama bal için aynı şeyi sööliyemıycem?!..[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o
Mesaj tarihi:
said:
regulus, 15 February 2004 21:11 tarihinde demiş ki:
eheh bizim orda bal bursa anadolu liseli nin kısaltılmışı ben o sandıydım :)
bodrum anadolu lisesi :) neyse hakketen canım çekti şimdi.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
Arı sütü?!?!?
Arılar ne zamandan beri memeli sınıfına girdi? kesin başkaları bulmuştur türkçeye çevrilirken böle ilginç hal almıştır :-)[signature][hline]İCQ::yapma:
MAİL::hrr:
CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki:
Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ?
Mesaj tarihi:
malesef ben muz yiyemiyorum,yiyince midemi bayağı ağrıtıyor :(
ehe ilginç bir midem var :]
bol yağlı kaldıramam, kusarım
bol sulu kaldıramam,
çok tatlı kaldıramam
çok tuzlu kaldıramam

eeee
ne kaldı?
ehe :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Shimano XTR...Key to burn,let's ride together...
  • Yeni Oluştur...