horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 eminönüde bi balkaymak diye bi yer var. öğlen vakti kapanıyo. sadece bal kaymak ve sıcak süt var. iyi bi yerdi. bi kere gittim gerçi.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bandırma Anadolu Lisesi :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ayrıca ballı süt ve muz ikiside fena değil..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: AMO, 15 February 2004 21:27 tarihinde demiş ki: Ben taze kasarı bal a banıyorum cok guzel oluyo tavsıye ederım kasar bal ın tatlılıgını bal ıse kasar ın tuzlulugunu bastırıyo cok guzel bı denge olusturuyolar İşte damak tadı üstün olan bir kardeşimiz.Tebrik ediyorum kendilerini :)[signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Benim favorim ballı muz.Böyle muzları dilim dilim kes,üzerine bal dök.Yanınada biraz kaymakkoy ve bandıra bandıra ye[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bal , pekmez , tahin , reçel de dahil olmak üzere o tarz jel kıvamındaki kahvaltı ürünlerini oldum olası sevemedim , tahminim onlarda beni sevmez..[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: RamsesII, 15 February 2004 23:07 tarihinde demiş ki: Benim favorim ballı muz.Böyle muzları dilim dilim kes,üzerine bal dök.Yanınada biraz kaymakkoy ve bandıra bandıra ye Sonda duvara tırman :) Biz de sporda bi ara enerji olsun diye mikserde süt , muz , ceviz , fındık , bal ve midesi kaldırına yumurtada ekler karıştırı , içerdik ... Mesir macunu + doğal ekstazi etkisi yaratırdı :)[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya abi okudum ve direk tüylerim kalktı valla :( nasıl yiyonuz onları hadi balı geçtimde pekmez ıyy annem bana hastayken verirdi de ben pencereden aşağı dökerdim çok iğrenç bişi :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Valla yemedim ama balla-yoğurt da güsel oluomus dediler kasten yoğurtu severm ama bal için aynı şeyi sööliyemıycem?!..[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 3-4 kaşıktan fazla yiyince baş ağrısı yapıyor.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Hee ama çok severim bende severim sayarım yerim içerim sıııııı yok yada onu boşver...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: regulus, 15 February 2004 21:11 tarihinde demiş ki: eheh bizim orda bal bursa anadolu liseli nin kısaltılmışı ben o sandıydım :) bodrum anadolu lisesi :) neyse hakketen canım çekti şimdi.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bal sewılmez mı be allah askına :yapma:[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Benım sabahleyın kahvaltıda yedıgım tek sey bal-kasar-sut kombosu[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Arı sütü?!?!? Arılar ne zamandan beri memeli sınıfına girdi? kesin başkaları bulmuştur türkçeye çevrilirken böle ilginç hal almıştır :-)[signature][hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 malesef ben muz yiyemiyorum,yiyince midemi bayağı ağrıtıyor :( ehe ilginç bir midem var :] bol yağlı kaldıramam, kusarım bol sulu kaldıramam, çok tatlı kaldıramam çok tuzlu kaldıramam eeee ne kaldı? ehe :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 sadece kızarmış dondurmayla yiyebildiim hem güzel olmıan hem de kalorili olan şey[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar