Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uo xpde yardım

Rickatlas

Öne çıkan mesajlar

evt ben hic bir servera yaklasık 2 senedir xp ye gectigimden beri baglanamadım cok degisik hatalar veriyo anet nebula altarnate pk ve daha bir cogunu denedim patchleri cektim loginleri indirdim ver leri mul ları ama netice yok xp de bende expension seti yok direct x 9.0 var ekran kartı ati 8500 sizce kacırdıgım bir sey mi var ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rickatlas, 15 February 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
evt ben hic bir servera yaklasık 2 senedir xp ye gectigimden beri baglanamadım cok degisik hatalar veriyo anet nebula altarnate pk ve daha bir cogunu denedim patchleri cektim loginleri indirdim ver leri mul ları ama netice yok xp de bende expension seti yok direct x 9.0 var ekran kartı ati 8500 sizce kacırdıgım bir sey mi var ?

2d de 3d de denedim ikiside calısmıyo win xp yi ıkı kere sıfırlayıp tekrar kurdum . ama kendi clientinde yani normal oside duzgun calısıyo acount akranı hemen geliyo

[Bu mesaj Rickatlas tarafından 15 February 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

genelde cevap vermiyo diyor crtl alt del e bastıgımda veya bazende win hata diyor ama hemen arkasında denedegimde normal clientle hemen calısıyor . yani sirf nebulada deil 9 un uzerinde client denedim hic usenmeden tekrar tekrar tum dosyaları kurdum xp ye gectıgımde sırf bu yuzden bir cok acountumu kapamıstım ama sımdı tekrar deneyim dedim 2 sene sonra aynı hata . avaturk avolanada girmiyo donup kalıyo

[Bu mesaj Rickatlas tarafından 16 February 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 16 February 2004 00:21 tarihinde demiş ki:
ben xp kullanıyorum hepsine de bağlanyor..
bende +1[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...