suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mumu said: suBzer0 said: Hakeme yüklenme olayını abartmayın , hakem taraflı değildi , sadece kötü maç yönetti diyen , ya hiçbişey bilmiyordur yada marjinal olmaya çalışıyordur... şaka dimi bu. tamam her maçın ardından hakem hakem diye ağlayalım biz 1 karış ileri gidemeyiz sizin bu mantığınızla. işe bak yenilsek de yensek de hakemlerin ardından ağlıyoruz sürekli ya. yemiyeceksin arkadaşım o kadar basit golleri. ilk gol nedir ya hakan balta neden ters kademeye giremiyor neden sabri podolskiye basamıyor diye tartışacağınıza siz gidin hakem baba hakem diye ağlayın. hala atamadık üzerimizden şu türk futbol kafasını. futbol tarihte hiç bi zaman bizim kafamızdaki gibi oynanmıyor arkadaşlar artık bişeyleri değiştirmenin vakti geldi çoktan geçiyor bile. insaflı olun biraz. sizin kaleciniz penaltının gerisindeki topa çıkmaya çalışsın 3 defans bi adama kafa vurdurmamayı başaramasın, sonra siz hakem diye ağlayın. oldu anam oldu canım. dipnot : evet arkadaşlar bütün dünya türkiye'ye karşı zaten. tek amaçları bizi bitirmek başka uğraştıkları hiç bir iş yok. bizim kadar iyi komplo teorileri üretebilen başka millet varsa bir amerika vardır daha da imkansız bu kadar iyisini bulamayız. Ne alakası var türk futbolu , türk kafasıyla olayın? Komplekten başka bişey değil bu söylediklerin. Olayın Türkiye ile alakası yok , bu turnuvada olay favori takımları kayırmaya yönelikti. Saçma saçma konuşuyosunuz. Bir hakemin taraflı maç yönetmesi sadece penaltı vermemesi , ofsaytı görmemesi ile alakalı değildir. Bir hakem istedimi maçı çok güzel manipüle edebilir. Nasıl mı? Mesela rakip takıma kartları kullanmayarak onları 2 li mücadelerde cesaretlendirmek gibi , maçın ,lk 10 dakikası 2 ön liberonun cebini 2 sarı kart vererek onları oyundan ve mücadele gücünden düşürmesi gibi , turnuva boyunca kart cezası sınırında olan oyunculara o maçta çok kolay kartlar gösterilmesi gibi. Turnuva boyunca hakeme itirazdan tek kart gören takımım biziz , diğer takım futbolcuları hiç mi itiraz etmedi? hemde bizimkinin 10 katı itiraz ettiler.Peki neden grupta elediğimiz bir ülkenin hakemi verildi bu maça? 2002 dünya kupasında brezilya kosta rika lı hakemi istemediği zamanda mı Türk futbol kafasıyla hareket ediyordu? Yani işin özeti böyle kompleksleri bırakalım , tabiki futbolcu hatalarını , taktik hatalarını konuşucaz. Fakat futbol saha içinde oynandığı gibi , saha dışında da çok güzel oynanıyor. Bir Beşiktaşlı olarak en iyi senin bilmen lazım bunları Mumu. Oyunlara maruz kalmayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ayrıca Sabri'nin pozisyonuna içerde diyenlere ücretsiz gözlük dağıtıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 kıdemli linesman sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 suBzer0 said: Yani işin özeti böyle kompleksleri bırakalım , tabiki futbolcu hatalarını , taktik hatalarını konuşucaz. Fakat futbol saha içinde oynandığı gibi , saha dışında da çok güzel oynanıyor. Bir Beşiktaşlı olarak en iyi senin bilmen lazım bunları Mumu. Oyunlara maruz kalmayı.. türkiye ligiyle alakalı yorumumu zaten o mesaj içerisinde yazmıştım. alın ispanya rusya maçını izlediniz büyük ihtimalle. ispanya favori takımdı ama ne kayırıldı ne bişey yapıldı. düşünce yapınız çok yanlış. olaylara bakış açınız hiç objekif değil. ben şu turnuvada tuncaya verilen sarı kart dışında hatalı kart gördüğümüzü düşünmüyorum açıkcası. ya da maçlara etki eden faullerle durdurulduğumuzu falan görmedik hakemler tarafından. bilemiyorum belki ben başka gözlerle izliyorumdur maçı yada yanlış maçı falan izliyorumdur ondan saçma sapan konuşuyorumdur. şampiyonlar ligi kuralarında komplo var diyenler gibisiniz ya farkındamısınız? şunun şurasında avrupanın ve belkide dünyanın en önemli spor olayını izliyoruz ve görüyoruz ki türkiye dışında ağlayan hiç bir küçük takım yok. hani favoriler kayırılıyordu? tek favori olmayan bizdik herhalde ki her hata bize yapıldı hakemler bizim üzerimize oynadılar. neyse ya. ağlayıp zırlamakla elde edilen bişey yok. senelerdir diyorum beşiktaş içinde. hakemin sana karşı tavırları olduğunu düşünüyorsan onu da yeneceksin büyük takımsan. bu kadar basit. madem ki sarı kartlar sana kolay çıkıyor görmemek için uğraşacaksın. gidip onu bunu itip kırmızı kart görmek bizim suçumuzdur. hakemlerin değil. almanya'ya elenmemizin tek nedeni de rüştü ve sabrinin inanılmaz hatalarıdır. kabullenin bunları artık. brezilya 2002 de kosta rikalı hakem istemedi demişsin. iyi güzel de dünya kupasındaki hakem sayısı avrupa şampiyonasındaki hakem sayısından daha fazla ve opsiyonun daha çok. bu turnuvada finallere maçlarda en yüksek notları alan hakemler verilir bildiğiniz üzere. bize de busacca denk geldi işte. hayır finale çıksak ona da ağlayacağız niye bu hakemi verdiler kesin komplo var diye. sanki tur atlayacağımızdan emin uefa da finallerin hakemlerini bize göre ayarlıyor. hem ayrıca madem hakem istemiyorum diyerek türkiye ligindeki gibi hakem atamalarına müdahale edebiliyorsan, sen de karışacaksın, bu bu hakemleri istemiyorum diyeceksin gücünü göstereceksin. sessizlik kabullenmektir unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bence büyük takım olmak sahada hakemide yenmek değil , o maça çıkmadan önce hakemin adil bir maç yönetmesini sağlamaktır. Lobinin kuvvetli olmasıdır , masa başında kuvvetli olmalısındır. Milyar dolarların dödüğü bir endüstri de her işin dürüst yapıldığını nasıl düşünebilirsin? Çıkar ilişkilerinin kurulmadığını? Favori takımın şampiyon olmasıyla Türkiye'nin şampiyon olması aynı şey mi? 4 sene önce yunanistan oldu şampiyon kimse yunanistan ı konuştu mu? sence Rusya - Türkiye finali mi daha çok ilgi görür İspanya - Almanya finali mi? falan filan bu sorular uzar gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bence de büyük takım olmak kesinlikle lobinin olmasıdır haklısın ama türkiye asla o lobiye ulaşamayacak bir ülkedir. bir kere adamlar bizi avrupa ülkesi olarak saymıyor bile. ulan şampiyonlar ligi uefa falan olmasa alın şu ülkeyi asya kıtasında oynatın diycem ama yok yani onlar olmadan futbolun zevki kalmaz. benim anlamadığım ve anlatamadığım şey hakemlerin kötü yönetim gösterdikleri fakat özellikle türkiye'ye karşı tavırlı olmadıklarıdır. bunu kabul etmemiz lazım. her maçımıza collina verilmiyor malesef. ne güzel yönetirdi maçlarımızı keltoş be. hiç tartışmazdık şunu verdi bunu vermedi diye. ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Harbi ya bak keltoşu hatırlattın şimdi! Hail Keltoş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sabrinin müdahalesi ceza sahası dışındaydı diye görmüştüm, ilk müdahele yapıldığı andan bahsediyorum... o Neyse de tuncaya verilen sarı kartın dünyada eşi benzeri yoktur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar