Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 kestir at birazını nolcak yeniler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 mikroptur o, iki duble iç, kırar mikrobu hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Penthesilea said: Kotu beslenme (fast food, sakatat, yumurta, kirmizi et vs. ve sadece bunlari yedim 4 ay, ustune 10 kilo aldim), hareketsizlik ve alkol sebebiyle 1. derece karaciger yaglanmasi varmis, hepateneaz mi oyle bisi yaziodu iste. cok sukur kronik hepatittir, sirozdur herhangi bisey yok. hayat zindan olcak 1.5 ay ama icim rahatladi cok mutluyum peki bu direk yol acar mi karacigerin gg olmasina yoksa sadece sende olan bir durum mu? bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 pek geçmiş olsun. dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bugun ayın 27 si. ayın 1 inde 200 ü geçer bence ALT ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kimse yazmamış sanırım :( üst olur o ps : çk geçmiş olsn penth enginar ye geçer bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 less QQ more pew pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 gecmis olsun penth..biz senin icin de iceriz merakın olmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben okula ilk gittigimde, tuberkuloz testi yaptilar, pozitif cikmisti, sonra rontgen cekilmesi lazim demisti doktor/hemsire insan. bu da boyle bir anim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 halbuki içinde dildo unutmuşlar röntgen onucu bu anlaşıldı dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yok, sana olan bana olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 oooo ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 abi şükrü sen lisede böle değildin nasıl bu kadar ayarcı oldun böle klavye delikanlısı mısın yoksa sen heh! MEH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hayat beni cok degistirdi, ama klavyeyle doverim adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ofis gladyatorumusun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 office linebackerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Achtung baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 put a cover sheet on your tps reports, motha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ilkenin bu kotu hali hakkindaki topik de boyle sakalar yapmamiz ne kadar dusuncesizce sukru... utaniyorum kendimden karaciger bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bisey olmaz ilkeye, aslan gibi cocuk, gelsin bi temiz providence havasi alsin, kendine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 olm onu birak da o eleman bu gece icicek mi icmicek mi iddaalar basliyor beyler bayanlar ilke bu aksam icecek mi icmicek mi bence icicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 az icsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Penth, dün tv de bi doktor konuşuyordu, karaciğer yağlanmasına karşı bi tarif verdi sırf senin için yazıyordum ama adam motor gibi konuştu ibna. adam gibi yazamadım. enginarın dış yaprak kısmından 4-5 tane koparıyodun, üzerine bi kaç yağ (değişik yağlardı) ekliyon sonra yarım lt suda kaynatıyon. ondan sonra bişe daha ekliyodun. o yarım litreyi ılık olarak günde iki kez içiyon. 250ml 250ml şeklinde. acayip yararı oluyomuş.. araştır istersen detaylı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 benim o max 40 olması gerek iki enzim inanması güç ama biri 350 digeri de 315 mi ne olmuştu 2 yıl önce. hergün fastfood+bira ile besleniyordum hepatit teshisi koymuslardı ama ultrasonla bakınca karacigerde level2 yaglanma oldugunu gördüler. sonra adam gibi beslenerek 35-50 yapmıştım o ikiliyi geçen ay yine 125 civarı falan olmuş ikisi de. normal insan gibi beslenip alkolü biraz kesersen geçer, sigarayı bilmem ben sigara kullanmıyorum. yalnız enzimler düşsede karacigerdeki yaglanma geçmiyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar