Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karaciger gg

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:

Kotu beslenme (fast food, sakatat, yumurta, kirmizi et vs. ve sadece bunlari yedim 4 ay, ustune 10 kilo aldim), hareketsizlik ve alkol sebebiyle 1. derece karaciger yaglanmasi varmis, hepateneaz mi oyle bisi yaziodu iste. cok sukur kronik hepatittir, sirozdur herhangi bisey yok. hayat zindan olcak 1.5 ay ama icim rahatladi cok mutluyum

peki bu direk yol acar mi karacigerin gg olmasina yoksa sadece sende olan bir durum mu? bilmem anlatabildim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Penth,
dün tv de bi doktor konuşuyordu, karaciğer yağlanmasına karşı bi tarif verdi sırf senin için yazıyordum ama adam motor gibi konuştu ibna. adam gibi yazamadım.
enginarın dış yaprak kısmından 4-5 tane koparıyodun, üzerine bi kaç yağ (değişik yağlardı) ekliyon sonra yarım lt suda kaynatıyon. ondan sonra bişe daha ekliyodun. o yarım litreyi ılık olarak günde iki kez içiyon. 250ml 250ml şeklinde. acayip yararı oluyomuş.. araştır istersen detaylı olarak
Sosyal ağlarda paylaş

benim o max 40 olması gerek iki enzim inanması güç ama biri 350 digeri de 315 mi ne olmuştu 2 yıl önce. hergün fastfood+bira ile besleniyordum hepatit teshisi koymuslardı ama ultrasonla bakınca karacigerde level2 yaglanma oldugunu gördüler. sonra adam gibi beslenerek 35-50 yapmıştım o ikiliyi geçen ay yine 125 civarı falan olmuş ikisi de.

normal insan gibi beslenip alkolü biraz kesersen geçer, sigarayı bilmem ben sigara kullanmıyorum. yalnız enzimler düşsede karacigerdeki yaglanma geçmiyor hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...