Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Universitenin saglik formlari icin 2 gun once kan vermistim bisuru, bugun onlari almaya gittim ki, normalde 0-45 arasi cikmasi gereken ALT (Alanin aminotransferaz) 156 cikmis. Yarin ultrasona giriyorum :S Hepatit B ve C negatif, alkol veya ilac sebebiyledir rahat olun dedi doktor, 1.5 ay icki ve kirmizi et yasak da, tirstim feci yahu. Yok mu doktorumuz rahatlatsin beni : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hepimiz ölücez korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 aman abi naaptın ya dikkat et kendine geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 geçmiş ossun ilke.çabuk harcamışsın kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Cidden ne yapmışın sen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu yaşta bu karaciğer. hızlı yaşamın sonu işte. STV ye hikaye çıkar bundan :) şaka tabi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Uffff. g.o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 geçmiş olsun, çözümü olan şeyden korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Penthesilea said: Yarin ultrasona giriyorum :S Umarim kizdir Ilkecim. Tabii once saglikli olsun da... kih kih ^^ =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 aa ilke sana olan steak borcumu odicem neee, yiyemiyomusun, e biz yeriz sen bakarsin Arkadasa balsamic vinegar soslu salata lutfen! nee, sarap mi, biz iceriz kutlariz canim sana soda pop gecmis olsun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 saolun yahu, yok mu be tip okuyan netten bakiyorum ben de ALT'ye, hepatit b ve c de yok, en kotu ihtimal nasi bisi vardir aydinlatin beni : ) sinan, evet kulaga garip geliyo sdfs barkin, 11 agustos'a kadar yasagim, hayirlisiyla amerikaya cillop gibi gelicem ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 eskitmişsin karaciğeri penth daha körpecikken, cık cık. 1.5 ay detokstan sora bişiiciğin kalmas :) geçmişler olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 simdi, probabilite konusalim en kotu ihtimal oluceksin en iyi ihtimal gokten iki tane adriana lima inicek sonsuza kadar onlarla mutlu mesut yasicaksin ama bence sana ortalama bisi olur, vucudun detokslar kendini reset yemis server gibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 En son bizim bi tanıdık da böyle söyleniyordu, doktor bucket list yazmasını önerdi. Şimdiden yazayım sonra foruma giremem belki. RIP Penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bucket list dedin de kfc bucket çekti canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bana 1.5 ay içkiyi yasaklıcaklar varyaa intihar ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yanniz karaciger gg yi gorunce penth i gormeden aha kesin ilke acti bu topigi dedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Yanniz simdi bu adam olurse falan uzulurum bak. Ay jnms kiyamam ya gecer umarim en kisa zamanda. kisses&hugs^^=] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hayvan gibi içerseniz her gün olacağı budur... her gece içince ne geçiyo elinize? daha fazla şeyler yazasım var aslında... geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 her gece 3er 5er içersen olacağı buydu :( geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ben sanmıyorum kötü birşey olsun. Eğer hastaneye başkasıyla gittiysen bi ağzını yokla derim.Tipik doktorun "siz bir benle gelirmisiniz" ayağına muhabbeti olmuş olabilir. Ama olmaz.Yani senin bu sebepten ölmen benim sigara yüzünden akciğer kanseri olmam pati ahalisinin tamamını kene ısırması Hayat fani be abi offffffff :(:(:(:(:( Siz bir benle gelirmisiniz 3 ay ömrün kalmış abi gez dolaş pc başında durma wow charını bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Llama said: bana 1.5 ay içkiyi yasaklıcaklar varyaa intihar ederim ne gerek var lo zaten içsen öleceksin... içelim güzel girelim mezara demi haydeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 naptın lan genco tavuk kanatlar gelsin adana dürümler gitsin akşama şarap-film seansı haftasonu absolut açalım roxyde coşalım hoooppp derler adama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 3 aylık ömrün kaldı Penth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar