Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 stream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/june/IMG_2934.jpg lolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 gnome death knight gördüm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Rofl warlock kostümüne gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Live raid server saatiyle 15.45 te başlıyor, ilgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kötü be adamın tip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 nedür kü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Wispy said: Live raid server saatiyle 15.45 te başlıyor, ilgilenenlere duyurulur. Main Stage, Tournament Stage hangisinden seyredebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 program burda var: http://eu.blizzard.com/wwi08/streams.xml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Tam altındaymıs nasıl görmediysem, sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 stream'den ses alabilen var mi? main stage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 low reste alabiliyosun. ama hicbi farkı yok high res ile. ya da ben fark edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Shamandan bahsediyo su anda main stagede. Totemlerde degisiklikler olmus. Artık sadece party ye değil tüm raide etki edecekmiş totem buffları. Bir de grace of air ve strenght of earth totemlerini ornek olarak verdi, tek basına iki efekti de gosterecek bir totem kullanılabilecekmis. Emin değilim yalnız bundan tam anlayamadım soyledigini. Hex konusunda ise rakibini kurbagaya donusturecegini, kontrolun hala rakipte olacagını ama spell cast edemeyecegini soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 su ana kadar duyduklarim : * shaman a cc geliyor rakibi kurbaga ya ceviriyor kurbaga olan hareket edebiliyor ama attack veremiyor * shaman totem artik sdece o gruba degil, totem e yakin olan herkesi buff liyacak * druid ler bina icinde root layabiliyor 0indoor0 mage armor deigsiyor, mage lere atilan dot, debuff vs lerin suresi yari yariya kesiliyor mage lere frostfire bolt geliyor, 2 tip vuran, frost-fire talent karismi kullananlar icin druid lere kisa casting sureli yeni healing spell, oyuncunun ustunde ne kadar cok heal effect i varsa o kadar yararliymis. * expansion da her pet familyasi icin talent olacakmis ! tank, dps ve utility * death knight lar player ve moblari dibine pull layabiliuyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 lock lara demon form gelicekmis ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 high da seyrediyorum suan ses falan hersey iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Bu arada fransızların kim oldugunu kacırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 soru :SACMA bir soru cevap : hmmmm, well, yeah DEFINITELY :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 lol bear form da windfury LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Evet soruyu anlayamayınca iyi imaj yaptı cevapla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ula cevirmen yuzunden 10 tane daha soru kaciriyoruz, bosa cok zaman gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ayar verdi adam, ben olsam döverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 nihilum live raid baslıyor, KJ kesiceklermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ilk wipe geldi :) izlemiyo musunuz be cok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben izliyorum. kiz cok guzelmis yalniz *shy* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar