Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ağ bağlantısı sorunu

DiadanLocke

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bnm 2 pcde kurduğum bir ağ bağlantısı vardı fakat ben diğer pcden de ağ kurmayı deneyince herşey mahvoldu..
bunu nasıl düzeltebilirim şuanda 2 pc birbirini görmüyor yani oyun fln oynanmıyor..
eski ağları silip yeni bir ağ nasıl kurabilirim
sağolun

ps: arkadaşlar kusura bakmayın acil bilgi lazım internet bölümünde hzılı cvp bulamadım[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

yeter be kardeşim ? 1 sölersin 2 sölersin 3 sölersin ama insan olan bir kere anlar her yeni gelen üyeye oturup anlatıcakmıyız konuları ait olan bölüm başlıkları içerisinde yazın diye ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

adam çok acil demiş ve özür dilemiş
sizde biraz anlayışlı olun ama[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 15 February 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eeh be açtık internet bölümüne bakan yok bnde buraya açtım biliyorum bnde buraya açmanın abes olduğunu ama yardım gerek çözemiyorum bi türlü burdan başka yardım alabileceğim biri yok[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

iyide herkes "acil" muhabbetine en çok ilgi gören bölüme konu açarsa ne anlamı kaldı ki ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
canbir, 15 February 2004 22:37 tarihinde demiş ki:
eeh be açtık internet bölümüne bakan yok bnde buraya açtım biliyorum bnde buraya açmanın abes olduğunu ama yardım gerek çözemiyorum bi türlü burdan başka yardım alabileceğim biri yok

ya bu ne yüzsüzlüktür , özrü kabahatinden beter... neymiş kimse oraya bakmiomuş ... TAM REZALET...

arama diye bişey var arama .. hani vastikas'a okadar baski yapip modifiye ettirdiğimiz özellik ... ait olduğu bölümde onlarcakere konuşuldu ve cevaplandi bu sorunlar ... aratirsin bulursun .....[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...