Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klasik rogue sorusu

Rock

Öne çıkan mesajlar

Artık dagger mı sword mu sorusu klasik oldu. S2'lerin honora düşmesiyle ben de acaba daggerları bırakıp sworda mı dönsem diyorum. Hiç swordla pvp yapmadım. Daggerdan memnunum, vurdumu salam vuruyor ama sürekli milletin arkasına geçmeye çalışmak biraz sıkıcı oluyor. Buildler zaten belli(20/0/41 yada benzer) ama sword yavaş kalırmı emin olamıyorum. Her iki silahlada pvp yapmış arkadaşlar varsa ne tavsiye ederler?
Sosyal ağlarda paylaş

Raid buildle pvp yapmadığını varsayıyorum, o hızın DWS olmadan çok artısı yok. Yellow dmg'da işler değişiyor, dagger 3 tick sword 2/1,75(hemo) tick yani sword/mace/fist daha hızlı.

Daggerdan step hemo'ya geçişin artısını en fazla 2v2'de hissedersin. Damage değil de KB bazlı BG'de yarışan biriysen orada da fark görürsün. 3v3'de 2v2ye yakın. Daggera gönül vermişsen 5v5'de ise mutilate'i felaket özleyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Arama kriterleri birbirine çok benzediği için düzgün sonuç bulmak zor oluyor. Şans eseri demin şu yazıyı buldum :)

deadwoll said:
Eğer yüksek ranklerde oynuyorsanız shs olmaktan başka çareniz yok bir rogue olarak, çünkü karşı setuplarda mage, rogue, druid gibi mobility gerektiren ya da warrior, druid gibi armoru yüksek olan classlar var sadece (istisnaları saymıyorum) . Mutilate buildle bu ikisi de mümkün değil. Bir muti. rogue'un warrior kesmesi pek mümkün değil açıkçası, tamam arkanızda healer varken gerçekten iyi iş yapıyor ama gerek warrior'u stuna almanın zorlukları gerekse aldıktan sonra dmg verememek üzücü. Aynı şekilde sizi sürekli novaya alan, yerinizden oynatmayan, blinkle kaçıp duran cıv cıv ice lance atan bir magei de mutilatele kesmek pek mümkün değil çünkü shs ve preparation gibi mobility artıran 2 talentten mahrum kalıyorsunuz.
Zaten combat dagger, shs dagger falan direk yalan. 3k-4k ambushun şu anki arenalarda hiç bir manası yok, her class 10k+ hpye sahip ve genellikle ambushtan aldıkları dmg'i neredeyse instant healleyebilen healerlara sahipler. Ayrıca cs gibi garrote gibi movelar varken ambush ultra gereksiz. Eh shs dagger olup da shs cs bs ya da shs garrote bs falan yapmak da pek faydalı şeyler değil zaten bs'nin energy cost'u gereksiz fazla.

O nedenle gogo shs sword/mace/(belki)fist
Ama bence 5v5'deki çok iyi combat sword/mace hybrid buildleri ve daha yüksek min dmg.e sahip oldukları için fist direk elenebilir.

Cevaplarınız için saolun sword alıcam bu durumda. Gerçi fistte fena gözükmüyor ama raid için sw daha iyi sanırım. Maceler de ne yazıkki çok çirkin :(
Sosyal ağlarda paylaş

s2 de mutilate kraldı ama s3 te değişti ne yazikki.4 gün önce 3.lvl 70 rogue umu aldım :) mecburen 20-0-41 oldum yine.sana bir site tavsiye edeyim burdan al araştır http://www.realmhistory.net/arena-ranking.html en yüksek ratingli rogue lar burda.tek tek incele talentlerini.Ha bu demek değildir ki en iyi talent onlarınki.Ama sana fikir verir.

Geçen gün s3 macelerle cold blood+adrenalin rush denedim hiç fena değildi.

Şu an kullandığım ve tecrübelerime göre en iyi talent bence bu http://www.wowhead.com/?talent=fhg0ovZZxMjoMGRoxst. bg de özellikle maine deadly sür offa crippling armorluya dalarsan shadow step+envenom clotha dalarsan evis yapıştırırsın kafana göre..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...