Androner Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 dilbao'nun dm olduğu oyun interactive şekilde 2 grup olarak gidecek, bugün saklıda prelude olaylarıyla ilgilendiğimden, tam anlayamadım olayı, biraz buradan da konuşursak iyi olur diye düşündüm. anladığım kadarıyla dragonlance 5th age'den başlayacak oyunumuz planar yolunda devam edecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bende böyle bişey açılsın diyecektim eline sağlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bence barış oyuna kati çizgiler koymalı. Belli çerçeveler oyunu kısıtlamaıyacak tam tersine şekillenmesini sağlayacak. Birde bir isteğim var karakter lvl ları biraz yüksek olsun. Mesela 10 falan. Aslında yüksek sayılmaz ama iyidir.[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 canım çekti birden[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bencede bazı sınırlar konmalı, şuan çok renkli bir grubuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Böyle bir isteğe de ilk kez tanık oluyorum. Oyuncuların her zaman daha fazla olanak deyeceğini sanırdım. Bana ise daha az olanak diye geliyorlar. İlginç :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Sınır koymak daha fazla olanağa sahip olmamak demek değildir. Ama tabiki herşeyide oynatamayalım artık... Sonuçta belli bir settinge bağlı kalmakta zevklidir. Madem eğlenmek için oynuyoruz, aksi taktirde çok garip olacak. Yani bir githzerai bir draconian fallan celestial ve ne olduğu belirsiz bişey daha. Party mantığını birkere tamamen ortadan kaldırıyor buda oyunu güçleştiriyor.[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Yo, öyle birşey yapmıyo aslında. Daha önce de bu tarz oyunlar oynattım. Olaylar anılık değil, getirisi, götürüsü ve sonuç olarak bir devamı var. Ve bu olayların devamında basit ırkçılık sorunlarından öte sorular olur her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Dilbao cum oyun bundan sonraki cumartesi olabilirmi? Yani ayın 14 ünde? Yada aklındaki tarih nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ben de kısıtlar konsun derim, zaten kendi oyunumda da öyle yapıyorum. mesela ben şu an güzel bir monk/mystic oynatmak istiyorum. ama bir de oyunun gidişatını (planar olacak mı olmayacak mı? gibi) bilirsem ona uygun karakter yaratırım. righteaus zealot düşünüyordum, ama planar bir oyuna alakasız kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Benim neler düündüğümü bir bilseniz... Ah ah. Ama en azından ECL :10 olsun. Valla prestijclass olayına falanda gireriz.[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yapmayın gözünüzü seveyim, benim bilgim sadece monk/mystic'e yetiyor. okutmayın şimdi bana planescape campaign setting'ini, ehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Abi 10. level olursak siz böle hödö + hasan ve bide prestige class olarak hede diyip manyak bi adam çıkaracaksınız Bizde öle bakıp, Andro cum onlar senden benden farklı diecez. :) Tabi gerekirse okuruz öğreniriz, elimizden geleni yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 gerçi monk/mystic de olmuyor ama :D o dereceyim yani... ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 eheh takamyın siz söyleyin ansıl bişi istediğinizi biz bakarız. Hem ben öle şatafatlı bir ırk olmayacağım :)[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Hiçbirşey için olmaz demiyorum, herşey olur. Sınır koymam dedim diye bilmemne kitabını okumam gerek yoksa zavallı yerine koyarlar mantığı ile düşünmeyin. Siz sadece hikaye düşünün. Daha sonra o hikayeye karakter yapılsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 levelları 10 yapıyormuyuz?[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Sen karakteri hazırla lvl olayını hallederim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 29 sc'de geçiyor oyun, ama nerede grup şu anda? ve nereye doğru gidiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Oyun 29SC yazında geçiyor. Grup şu sıralarda Sanction dan kuzey batıya doğru ilerliyorlar. Jelek, Firstwell, Sanction arasında bir noktadalar diyebilirim... Niye öle bişi yapıyolar diye sorarsan, anlatırım bi ara, uzun hikaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ben bir karakter düşünüyorum da, player's handbook indirdim. ama 3 mü 3.5'mi anlayamadım. nasıl anlarım? kapaktan falan? [Bu mesaj Androner tarafından 15 February 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kapaktan anlamadiysan, skills bolumune bak, read lips varsa 3, sleight of hands varsa 3.5 .[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 pfff read lips var. boşu boşuna download etmiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bosuna degil de.. tekrar indirmen gerekecek :) Kazaa da aratiyorsan genelde 3.5 yaziyorlar aslinda.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 forumlarda 3.5 indirmek için bir site vardı bulayım...[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar