Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dragonlance-planar campaign

Androner

Öne çıkan mesajlar

dilbao'nun dm olduğu oyun interactive şekilde 2 grup olarak gidecek, bugün saklıda prelude olaylarıyla ilgilendiğimden, tam anlayamadım olayı, biraz buradan da konuşursak iyi olur diye düşündüm.
anladığım kadarıyla dragonlance 5th age'den başlayacak oyunumuz planar yolunda devam edecek...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence barış oyuna kati çizgiler koymalı. Belli çerçeveler oyunu kısıtlamaıyacak tam tersine şekillenmesini sağlayacak. Birde bir isteğim var karakter lvl ları biraz yüksek olsun. Mesela 10 falan. Aslında yüksek sayılmaz ama iyidir.[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death."
J.R.R.TOLKIEN
Sosyal ağlarda paylaş

Sınır koymak daha fazla olanağa sahip olmamak demek değildir. Ama tabiki herşeyide oynatamayalım artık... Sonuçta belli bir settinge bağlı kalmakta zevklidir. Madem eğlenmek için oynuyoruz, aksi taktirde çok garip olacak. Yani bir githzerai bir draconian fallan celestial ve ne olduğu belirsiz bişey daha. Party mantığını birkere tamamen ortadan kaldırıyor buda oyunu güçleştiriyor.[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death."
J.R.R.TOLKIEN
Sosyal ağlarda paylaş

ben de kısıtlar konsun derim, zaten kendi oyunumda da öyle yapıyorum. mesela ben şu an güzel bir monk/mystic oynatmak istiyorum. ama bir de oyunun gidişatını (planar olacak mı olmayacak mı? gibi) bilirsem ona uygun karakter yaratırım. righteaus zealot düşünüyordum, ama planar bir oyuna alakasız kaçar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...