Drall Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 zaten batak ve ihaleyi de biliyorum(ihalenin tam kurallarını bilmiyorum oynamasını biliyorum ama enstantenelerini bilirkişi ayarlıyo :D) ok bakalım mynet king oynaya oynaya öğrenmeye çalışiyim akşamları. çözünce efsaneler yaratırım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Oynayış şeklini öğrenirsin de ... Konuşma nasıl olacak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 abi başlamayın briçe. babam sayesinde nefret ediyorum o oyundan. bütün akrabaları da alıştırıyo. briç partisi düzenliyolar, normalde doğru düzgün konuşmadığı insanlarla briç oynayarak akrabalık bağlarını güçlendiriyo resmen. bi de yüzlerine 'iyi gidiyo öğreniyosun' diyerek bana dönüp senin bu hasan amcandan bi bok olmaz ha!1! falan diyo. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 babanız emekli ve evinde oturuyorsa GG :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Benim babamda gamegarden da başladı okeye. 10k hedefi vardı puan olarak 10k yı geçti hayde bütün oyuncuların puanları silinidi. Tekrar başladı bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar