Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Npc lerin Konusması hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben balronumun konuşmasını istiyorum ama playerı gördügü zaman
On=@npcseenewplayer
dorand x
say 1
say 2
say 3
.
.
say x
enddo
şeklinde yapıyorum ama npc sadece bi kere konusuyor ve bi daha kousmuyor ekranından çıkıyorum girince konusmuyor yani anladıgım kadarıyla her playere bir kere konusuyor.
Yardımcı olabilecek arkadaşlardan ve forum adminlerinden yardımınızı bekliyorum...[signature][hline]*arkanda*
Mesaj tarihi:
eet öle
yeni player görünce dio orda
seni bi kere daha görmüş oluyo ya o yüzden tanıdık bu dio konusmuyo (ohahha attım ama kesin öledir. bu triggerı fazla kullanmadım)
Mesaj tarihi:
NPCSEENEWPLAYER
yani adam yeni bir kişiyi gördüğünde sadece bu dediğini yapar.

Bir NPC bir Player ile konuştuğu zaman üzerine 00040 renginde bir memory gelir. Eğer ilk cevapta belirtilen return 0 bu memory'nin gelmesini engelliyorsa adam hep konuşur. Eğer engellemiyorsa
memoryfindtype.00040.remove
gibi bir satırı konuşmanın sonuna eklersen bunu silmiş olursun.[signature][hline]Silencer
Mesaj tarihi:
Silencer sagol o konuda sorunum kalmadı.Şu şekilde kalmadı return 0 yaptıgın zamanda bir kere konuşuyor return 1 yaptıgım zaman başa dönmüş oluyorum ve hep konuşuyor bu dada iyi fakat ben bunu şu şekilde yapmayı deniyorum.O zaman daha güzel olacak
ıf (&statf_war) yani wara geçince konuşmasını istiyorum ama bu seferde çalışmıyor ve komutta hatada vermiyor(consolda) ne yapmam gerekiyor komutu tam olarak bilen var mı acaba?[signature][hline] Scripter olma yolunda ilerlemekten vazgeçmeyecegim...
:)
Mesaj tarihi:
Birde npc nin altına item=i_mt_ostard_forest veya itemnewbie=i_mt_ostard_forest diyue koyuyorum farketmiyor gerçi ama save alındıgı zaman bu forest yok oluyor birde o konuda bir bilgi verirseniz sevinirim şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim...[signature][hline] Scripter olma yolunda ilerlemekten vazgeçmeyecegim...
:)
Mesaj tarihi:
said:
Fearless__King, 14 February 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
Birde npc nin altına item=i_mt_ostard_forest veya itemnewbie=i_mt_ostard_forest diyue koyuyorum farketmiyor gerçi ama save alındıgı zaman bu forest yok oluyor birde o konuda bir bilgi verirseniz sevinirim şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim...

bak mt_hede_hodo lü binekler vsvs ship die cıkar sürekli ve herzaman guardlar at ile gelmez[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
My Char
Mesaj tarihi:
Binek sorununuda hallettim sagolun ama bu war mode komutunu bi türlü çalıştıramadım yardımcı olursanız sevinirim.
if (&statf_war)[signature][hline]*arkanda*
  • Yeni Oluştur...